Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Прапор України Martel 140*90 см з кільцями для флагштока Нейлон 1000588

Оцінка користувачів 4.63/5
  • Відгуки про товар продавця Lemeshop
  • Олександр В***
    Продавець: Lemeshop. Кількість в упаковці: 1. Розмір: 140 x 90

Норм якість прапора

Переваги:
    Якість
    • Продавець  Lemeshop

• Павло Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість в упаковці: 1. Розмір: 140 x 90

Чудовий якісний товар!

• Едуард

Товар відповідає опису, правильного кольору та міцний на вигляд. Рекомендую!

Переваги:
    Прапор з одного полотна, має пару кілець для кріплення
    • Продавець  Lemeshop

• сергей х***

Всё норм міцний

• Каріна Ф***

Дуже мʼяті приїхали . Колір насичений , тканина так собі .

Переваги:
    Ціна нормальна
    Недоліки:
    Якість
    • Продавець  Lemeshop

Щиро вдячні вам за відгук! Нам приємно знати, що наш товар приніс вам задоволення, і ваші добрі слова надають нам ще більше мотивації вдосконалюватися. Ми прагнемо, щоб кожен наш клієнт отримував саме те, на що сподівається, і ваш відгук підтверджує, що ми йдемо в правильному напрямку. Якщо виникнуть будь-які питання або побажання — ми завжди до ваших послуг! Дякуємо за вашу довіру та вибір нашого магазину!

• Дмитрий Л***

Хороший принт есть крепления для флагштока

• Артём Ч***

Все сподобалося дякую

• Продавець  Lemeshop

Дуже вдячні за ваш відгук! Ваші добрі слова - це для нас найкращий стимул до подальших зусиль. Ми завжди стараємося перевершити очікування наших клієнтів і забезпечити їх високоякісними товарами та зручним обслуговуванням. Якщо у вас з'являться будь-які питання чи побажання, будь ласка, повідомте нас - ми завжди готові допомогти! Дякуємо за вашу підтримку та лояльність.

• Сергей П***

Дуже якісний прапор

• Продавець  Lemeshop

Шановний Сергей, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару)

• Людмила Т***

Недолговечный

• Продавець  Lemeshop

Добрий день, шановна Людмила нам прикро що вам не сподобався наш товар, підкажіть у чому саме проблема?

• Антон Ж***

Хорошо

• Продавець  Lemeshop

Шановний Антон, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару)

• Артём Ч***

Все сподобалося

• Продавець  Lemeshop

Добрий день, Шановий Артем, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування))

• Татьяна М***

Дякую,прапор чудовий, все пришло швидко і зі знижкою

• Продавець  Lemeshop

Добрий день, Шановна Тетяна, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Виктор Н***

Замовляли з кільцями а прийшов без, добре що хоч був прошитий під флагшток

Переваги:
    Вартість
    • Продавець  Lemeshop

Добрий день. Шановний Віктор, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару)). Якщо, вас не влаштовує товар ви завжди можете його обмінти або повернути протягом 14 днів! Приємного користування!

• Наталія Б***

Дякую!

• Продавець  Lemeshop

Добрий день. Шановна Наталія, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару)). Приємного користування!

• Диана В***

• Продавець  Lemeshop

Добрий день. Шановна Диана, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару)). Приємного користування!

• Олексій Р***

Синій, не блакитний. Колір, схожий на стандартний по вікіпедії. Тонка тканина, майже напівпрозора.

Недоліки:
    Кілець в комплекті нема
    • Продавець  Lemeshop

Шановний Олексій, нам прикро що вам несподобався товар, ми нажаль не знаємо чому саме вам прийшов без кілець.... Ми перевіримо і обовязково надамо вам інформацію. Гарного дня)

• Татьяна Х***

Чудовий великий прапор з коміркою під флагшток.

• Ірина Є***

Загалом хороший прапор, придбала просто щоб на фестиваль можна було взяти, тому на якість все одно. Деякі пишуть, що нитки тирчать, я такого не помітила, ніяких ниток немає

Переваги:
    Великий, яскравий
    Недоліки:
    Тканина синтетична, аж "шуршить" при дотику
  • Артем Р***

Гуд

• Віталій П***

Гарний прапор, але нитки стирчать. При чому кольори нормальні (замовив 2 рази, сумарно 3 штуки)

Переваги:
    Ціна-якість
    Недоліки:
    Деякі нитки стирчать
  • Олег К***

Швидко відправили, якість чудова. Були сумніви щодо якості після прочитання відгуків тут, але після розпакування впевнився в описі Прапора. Дякую продавцю!

Переваги:
    Швидко, гарна якість та ціна!
  • Ірина І***

Прапор із синтетики , нейлон чи щось схоже. Тому зображенню , що на картинці не відповідає. З цієї тканини прапор просто не буде висіти на флагштоці. Для балконів підійде , але не більше. Стирчать нитки. Шви криві .

Переваги:
    Недорого . Яскраві кольори
    Недоліки:
    Тканина не полотно , як зазначено в описі.
  • Антон

Дякую за чудовий флаг

• Жанна И***

Дякую! Швидке вiдправлення, якicний стяг!,

Переваги:
    Швидко, зручно
  • Олена С***

Гарний прапор . Швидка доставка

• Регіна Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Martel. Кількість в упаковці: 1. Розмір: 140 x 90

Родичи задоволені. Дякую

• Ігор О***

Свої функції виконує на 100%.

• Влад С***

Все чудово,швидко

• Світлана Г***

Гарний, яскравий, шви рівні та відповідного кольору. Звісно, що тканина тонка та штучна, але виглядає дуже достойно.

Переваги:
    Доступна ціна, співвідношення ціна-якість
  • Тарас М***

Гарний,все як і вказувалось

• Валентин К***

Ок

• Людмила В***

• Андрей

Дуже добра якість!
    Пропоную!

Переваги:
    Швидко, не дорого!
  • Ирина С***

Швидко і якісно!
    Дякую.

• Виктория Л***

Дякую, чудовий товар!

• Николай Т***

Доставка на другий день , якість чудова )