відмінна ціна і допомагали у супровіді
Хороша ціна, якість, обслуговування.
Швидка доставка! Допомога в налаштуванні на вищому рівні
Дякую, все супер, і замовлення та допомога в налаштуванні.
Все добре.
Дуже швидка доставка! маскувальна плівка не дає перешкод !
Все швидко, оперативно. Дуже приємний продавець. Буду звертатися і надалі при потребі.
Дуже дякуємо!
Швидка доставка
Зрозуміла інструкція
Все працює, дуууже швидка доставка. Підтримка завжди на звʼязку
Відправили швидко і пояснили як налаштувати дуже добре працюють товар гарний дякую за вашу працю
Продавець оперативно все зробив. Інструкції надіслав додатково.
Підключили. Все працює. Дякую продавцю!
Задоволений, відео інструкція досить зрозуміла, встановив без проблем, KIT може бути написаний ручкою на коробці то будь уважні
Все супер )
Сервіс супер
Дякую,відправка відбулася швидко,якість на рівні,гарне ставлення до клієнтів та допомога з вирішенням питань.
Повністю задоволений!
Ну що можу сказати,швидка доставка,консультант просто огонь все розповів,показал.Так что на реканій немає,все быстро доходить все гарно працює.Так що ставлю пять зірок усім рекомендую замовляти у цих хлопців.
Дуже гарне обслуговування, швидко відправили старлінк одразу після замовлення.
Продавец замечательный человек,помог настроить все до мелочи и был все время на связи пока я не настроил
Этот старлинк обязательно поможет нам и дальше выполнять поставленные боевые задачи
Слава Украине
Гарне обслуговування
Все прийшло швидко
Допомогли з налаштуванням
Відправили швидко. На етапі підключення продавець завжди був на звʼязку і консультував. Все працює. Дуже дякую!
Щиро дякую за оперативність,чудовий продавець, замовлення відправили дуже швидко,тепер наші захисники зможуть зв'язуватися з рідними,з командуванням,з лікарями,рекомендую, Божої опіки вам!Процвітання, Вперед до Перемоги!
Дуже гарне і швидке обслуговування. Відправили старлінк як тільки заказав.
Замовляв старлінк для ЗСУ, все отримали, до акаунту підвʼязали. Чесний продавець, рекомендую!
Все працює , я задоволений
Швидка доставка все працює на відмінно! Добре пояснили що як до чого!
Заказывал два штуки. Оба служат, все ок. Со вторым в подарок повербанк. Сейчас цена даже ниже. Рекомендую к покупке.
Швидко відправили, є тех підтримка.
Відправили в той самий день. На новій пошті був вже на наступну добу. Все чітко і круто. В налаштуванні допомогли. Продавця раджу!
Отримали комплект, мав проблеми з налаштуванням. Зв'язався з продавцем, він надав відеоінструкцію. Наразі все працює, маємо зв'язок.
Дуже вдячний за неймовірно швидку доставку та ввічливий підхід до клієнта ! Рекомендую!!! Брав для ЗСУ все працює !!!
Добрий продавець, відправив в день замовлення. Дякую
Все прийшло швидко, пояснили як все зробити.
Дякую.
Все працює, зараєстрував на себе, по інструкції все пройшло без проблем.
замовлення прийшло трохи більше чим за добу, по налаштуванням допомогли навить у вихідний день, декілька раз телефонував відповідали.
НЕМА ПИТАНЬ СЕРВІС НА ВИСОТІ.
Працює
Добрий день ,працює все дуже добре ,без нарікань ,отримав підключив ,дякую від ЗСУ!!!