- Ярослава Б***Відгук від покупця. Продавець: Чеснат
Замовляла пакетики для того, щоб збільшити вільне місце у валізі, так як часто подорожую. Я кладу туди речі, пилососом відсмоктую зайве повітря і одяг зменшується у розмірі в рази 2-3, тому рекомендую замовити усім, хто так як і я часто подорожує з валізою.
- Переваги:
- Зручні, різні розміри, збільшує вільне місце у валізі.
- Продавець Чеснат
- МаріяВідгук від покупця. Продавець: Чеснат
Якісьь супер, міцні, пилосос швидко і добре витягає повітря, речі зменшуються в об'ємі десь в 3 рази. Все відровідає опису.
- Переваги:
- Міцні, повністю виконюють свою функцію.
- Вікторія А***Відгук від покупця. Продавець: Чеснат
Отличные пакеты, очень удобно. Вещи легко восстанавливаются после вскрытия, можно использовать не один раз! Удобно для переезда или хранения. Не вздувается, не рваные, просто идеально!
- Любов В***Відгук від покупця. Продавець: Чеснат
Начиталась чудових відгуків і вирішила й собі замовити . Ці пакети і справді дуже зручна річ, без діла точно лежати ніколи не буде. Все відповідає характеристикам, швидко відправили.
- Юрий К***Відгук від покупця. Продавець: Чеснат
Всё отлично.
Дуже дякуємо за відгук!
- Василенко А***Відгук від покупця. Продавець: Чеснат
Коли в домі велика вологість - для зберігання речей річ незамінна.
- Переваги:
- Сезонне зберігання речей.
Дякуємо за відгук!
- ВикторияВідгук від покупця. Продавець: Чеснат
Отличные пакеты для хранения дома и в дорогу, экономят место.
Дуже дякуємо за відгук!
- Світлана Ц***Відгук від покупця. Продавець: Чеснат
Дуже вдячна за швидку реакцію на моє звернення.
Завжди раді допомогти!
- Дина Б***Відгук від покупця. Продавець: Чеснат
Відмінні пакети. Різноманіття розмірів дозволило запакувати мені і мій літній одяг, і літні ковдри. По лінії закріплення проводила 3 -4 рази, притискаючи пальцями зажим, для впевненості.
- Переваги:
- Чудово тримають повітря
- Недоліки:
- Поки що не виявила
- Продавець Чеснат
Дуже дякуємо за відгук! Приємного користування.
- Софія К***Відгук від покупця. Продавець: Чеснат
Почула про подібні вакуумні пакетики від друзів, і вирішила сама спробувати. І це однозначно стало для мене знахідкою! Я використовую їх для зимнього одягу та взуття, щоб зекономити місце у шафі. І вони спраді справляються із цією задачею просто чудово!
- Переваги:
- Якісні, цупкі, різні розміри, чудове обслуговування
- Недоліки:
- --
- Продавець Чеснат
- Олексій В***Відгук від покупця. Продавець: Чеснат
В цілому, я дуже задоволений. Використання таких вакуумних пакетів дуже спрощує життя та місце, як в шафі . такі і у валізі. Дякую.
- Никита К***Відгук від покупця. Продавець: Чеснат
Одно из главных преимуществ вакуумных пакетов с клапаном состоит в том, что они позволяют эффективно скомпрессовать вещи, чтобы они занимали меньше места в шкафу, хранилище или полке. Это особенно полезно, если у вас ограниченное пространство для хранения. Кроме того, вакуумные пакеты могут помочь хранить вещи от пыли, влаги и запахов, которые хранят их в чистом и сухом состоянии.
- Переваги:
- Товар - супер, доставка быстрая, все как указано в характеристиках
- Продавець Чеснат
- Микита П***Відгук від покупця. Продавець: Чеснат
Не розумію , як жив раніше без таких пакетів. По-перше, це дуже зручно. По-друге, звільняється багато місця у валізі чи рюкзаку. По-третє, добре, що пакетики різного розміру , як великі, так і трохи менщі, і можна обрати той, що вам потрібно.
- Переваги:
- Зручність, пакети різного розміру, легкі у використанні, швидко доставили.
- Недоліки:
- Немає.
- Продавець Чеснат
- Олександр Г***Відгук від покупця. Продавець: Чеснат
Цілком адекватний товар, дві доби вакуум тримає. Звісно брак можливий, з 8 спробував рамдомно 4 - всі тримають. Єдине, збільшив би кількість найменших до 4, середніх 3 і один великий - для подорожей великі сенсу не мають.
Дякуємо за Ваш відгук!
- Світлана Ц***Відгук від покупця. Продавець: Чеснат
Нажаль мені не пощастило. 3 пакети спускають. Завакуумувала зимові речі і була неприємно здивована, адже через - 2 години виявилося що з таким успіхом можно було запакувати їх в звичайні пакети. 5 пакетів поки що тримають вакуум,побачимо що далі буде,але нажаль рекомендувати не можу бо 3 з 8 на маю думку це забагато.
- Недоліки:
- 3 з 8 не тримають вакуум
- Продавець Чеснат
Дякуємо за відгук! Надішлемо вам три штучки нові.
- Ольга М***Відгук від покупця. Продавець: Чеснат
Жоден з пакетів не тримає повітря! Максимум кілька годин, потім поступово "розпускається"! Думала може брак, використала 4 штуки різного розміру. За кілька годин хотіла запакувати в шафу, а виявилось всі 4 вже з повітрям! Спробувала наступні 4. І вони теж спустили через кілька годин!
Жоден(!) з пакетів не тримає вакуум!:(((( - ЯрославВідгук від покупця. Продавець: Чеснат
Пакети фігня, не тримають. Не замовляйте, туфта повна
- Продавець Чеснат
Дякуємо за Ваш відгук! Якщо Вам почались пакети, які пропускають повітря, напишіть нам - зробимо заміну чи оформимо повернення.
- Тетяна Н***Відгук від покупця. Продавець: Чеснат
Відправили пакети без клапана.
- Продавець Чеснат
Зв'язалися з покупцем, питання вирішили!