Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Підгузки-трусики для дорослих ABENA Pants Premium L3 (2400 мл) ABENA (1327)

Оцінка користувачів 5/5
  • Максим П***
    Відгук від покупця. Продавець: sionita. Кількість в упаковці: 15. Розмір підгузків: L

Второй мой заказ,все быстро и качественно!

• Марина К***
    Відгук від покупця. Продавець: sionita. Кількість в упаковці: 15. Розмір підгузків: M

Я дуже багато перебрала підгузок доки не знайшла ті що підійдуть, саме ці дійсно тримаються набагато довше ніж інші, подобається те що вони м'які, розмір відповідає заявленому, для лежачої людини прям ідеальні я б сказала. Хоч для мене вони і достатньо дорогі, але вже третій місяць для батька обираю тільки їх.

• Сергей Л***

Превосходные памперсы.

Переваги:
    размер соответствует ,не протекают ( выдерживают до 12 ч ),комфортны для кожи, почти не слышно запах мочи.
    Недоліки:
    не обнаружены
  • Валерия К***

Рекомендую!

Переваги:
    Гідна якість,одягаємо на ніч! Вистачає!
    Недоліки:
    Ціна...
  • Іванна М***

Супер! Тримають до12 год!

• Боярский И***

Чудово