Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Палиці для скандинавської ходьби походу в гори спортивної прогулянки трекінгу хайкінгу літніх скандинавські трекінгові телескопічні алюмінієві 2 шт Hechpro сірі АН3924

Оцінка користувачів 4.75/5
на основі 42 відгуки
  • Анастасия

Все супер!

• Продавець  НОВОНЕЙМ

Вітаємо! Щиро вдячні Вам за відгук!

• Катерина К***
    Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ. Колір: Чорний

Швидка доставка і гарне відношення до покупців. Палиці виглядають якісно.

• Продавець  НОВОНЕЙМ

Вітаємо! Щиро дякуємо за теплі слова. Для нас велика честь отримувати такі відгуки!

• Анна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ. Колір: Чорний

Перший досвід - вдалий. Рекомендую!

Переваги:
    Легко збираються, ходила на прогулянки - було дуже зручно, в дорогу легкі та не займають багато місця.
    Недоліки:
    поки не знайшла :)
    • Продавець  НОВОНЕЙМ

Вітаємо! Щиро вдячні Вам за зворотний зв’язок. Для нас важливо знати, що Ви задоволені покупкою.

• Анна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ. Колір: Чорний

Для мене це перший досвід, порівнювати нема з чим. Збираються легко, зручні, легкі. Додатково придбала чохол, мене все влаштовує.

• Евгений Р***

Хорошие палки

• Павло С***
    Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ. Колір: Чорний

Гарний и турботливий сервіс.

Переваги:
    Міцні. Гарний сервіс.
  • Тетяна
    Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ. Колір: Чорний

Палиці зроблені досить якісно. Легко налаштовуються під зріст людини.
    Доставкою незадоволена. Товар відправлений оперативно. Але на зовсім інше відділення пошти без можливості переадресації. Прийшлося їхати через піврайону, витрачатися на транспорт. Пакувальна коробка значилася і в документації, і в описі поштового відправлення, але палиці були просто обгорнуті чорним целофаном. Вони призначалися для подарунку, тому прийшлося швидко придумувати належне пакування.

Переваги:
    Якість, ціна.
    Недоліки:
    Доставка, пакування.
  • Ковальчук В***

Все Чудово

• Андрей М***
    Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ. Колір: Чорний

Палки якісні. Але не приїхала одна деталь.

• Яна Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ. Колір: Чорний

Гарні палиці. Брала для мами. Сподобалися додаткові насадки. Гарне і швидке обслуговування. Була проблема, коли випадково висунули при регулюванні палицю за позначку Stop. При зверненні до менеджера, вона дуже швидко допомогла вирішити цю проблему. Дякую.

Переваги:
    Легкі, добре складаються, додаткові насадки.
    Недоліки:
    Поки не виявлено
    • Продавець  НОВОНЕЙМ

• Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ. Колір: Чорний

Купувала для тата, поки що не тестували, але порадувала швидка доставка та додаткові наконечники-ніжки в подарунок

• Світлана С***
    Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ. Колір: Сріблястий

Палиці значно полегшують підйом на круті схили. Вони легкі, але дуже міцні. Мої походи стали набагато комфортнішими.

Переваги:
    міцні і легкі
    • Продавець  НОВОНЕЙМ

• Віталіна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ. Колір: Сріблястий

зручні у використанні, легкі.

Переваги:
    хороші
    • Продавець  НОВОНЕЙМ

• Анастасія К***
    Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ. Колір: Сріблястий

Дуже сподобались, замовляла мамі для вечірніх прогулянок- то була дуже задоволена, зменшилось навантаження на суглоби і коліна стали менше боліти))
    Дуже рада, що подарунок підійшов.
    Але вони такі гарні, ще й в подарунок накінечники - ще собі хочу замовити)
    тому рекомендую!

Переваги:
    зручні ручки, легка вага
    • Продавець  НОВОНЕЙМ

Приємно з вами працювати. Дякуємо вам за відгук :)

• Продавець  НОВОНЕЙМ

Приємно з вами працювати. Дякуємо вам за відгук :)

• Алла Х***
    Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ. Колір: Чорний

Палки хороші, ходити зручно.

Переваги:
    задоволена покупкою
    • Продавець  НОВОНЕЙМ

Бажаємо приємних і продуктивних тренувать.

• Ангеліна С***
    Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ. Колір: Чорний

Все прийшло швидко, в ідеальному стані
    Сьогодні вперше спробувала з ними ходити- для походу в гори ідеально)

Переваги:
    Регулюється довжина, якісне та надійне

• Ангеліна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ. Колір: Чорний

Легкі, зручно тримати, за свої гроші топ

• Соломія С***
    Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ. Колір: Чорний

Комфортні ручки легко регулюються о висоті.

Переваги:
    ціна-якість
  • Татьяна С***
    Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ. Колір: Сріблястий

Коли розпакувала, виявила, що на гдній палці немає наконечника, на
    жаль.

• Продавець  НОВОНЕЙМ

Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже шкода,що виникла така ситуація. Ви завжди можете звернутись до нас, якщо у вас виникають питання з приводу замовленого товару, ми обов'язково допоможемо вам! Очікуйте менеджер зв'яжеться з вами для вирішенння цієї проблеми.

• Інна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ. Колір: Чорний

Чудові палиці, вже всім родичам подарували. Користуюсь уже досить тривалий час - не підводять. Продавець додає в подарунок, ще одну пару накінечників — що дуже зручно, бо вони часто губляться. Також є інструкція з порадами, щодо використання - нажаль, був спершу не ознайомивя і витягнув за позначку "Стоп" - але менеджер надав якісну консультацію і все швидко налагодили.
    Тому рекомендую продавця!

Переваги:
    Легкі і надійні, хороша ціна
  • Максим Г***
    Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ. Колір: Чорний

Палиці мають зручні рукоятки і легкий вагу — ідеально для прогулянок.

Переваги:
    легкі
  • Антон П***
    Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ. Колір: Чорний

Палиці поганої якості. В перший день походу погнулась перша і переламалась друга палиця. Не рекомендую для походу в гори. Можливо для трекінгу норм.

Переваги:
    Недоліки:
    Якість товару
    • Продавець  НОВОНЕЙМ

Дякуємо за ваш відгук та вибачаємося за неприємний досвід. Нам дуже шкода, що товар не виправдав ваших очікувань. Ви завжди можете звернутись до нас, якщо у вас виникають питання з приводу замовленого товару, ми обов'язково допоможемо вам.

• Татьяна Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ. Колір: Червоний

Це мої перші палиці. Дуже задоволена ними. Швидко і легко регулюється висота. Гарно виглядають. Легкі, але надійні. Сподіваюся, що довго прослужать. Дякую продавцю за швидку доставку і комунікацію!

• Аліна В***
    Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ. Колір: Червоний

Купувала для мами , на подарунок до дня матері, для скандинавскої хотьби . Легко регулюється висота,дуже приєно що в подарунок іде інструкція і додаткові накінечники. За допомогою інструкції швидко відрегулювали висоту і дізнались корисну інформацію, що до їх використання. Дуже задоволена, виконують свою функцію, легкі і міцні.

• Оксана М***
    Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ. Колір: Чорний

Легкі палиці і матеріал міцний - ідеальні для будь-яких умов.

• Вільчинська В***
    Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ. Колір: Чорний

Палиці прийшли браковані з зламаним фіксатором тому довжина не регулюється на слові зовсім

Переваги:
    Зручні
    Недоліки:
    Браковані зламаний фіксатор
    • Продавець  НОВОНЕЙМ

Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже шкода, що виникла така ситуація. Просимо вибачення за завдані незручності і дякуємо за те, що дали нам знати про цю проблему.
      У нас діє обмін/повернення протягом 14 днів після отримання замовлення. Наш менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом для вирішення цієї ситуації.

• Максименко С***
    Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ. Колір: Червоний

За порадою лікарів зайнявся скандинавською ходьбою. Палиці придбав тут за порадою знайомих. Задоволений)) Сам підлаштував під свій зріст, це було не важко зробити, так як в комплекті йшла інструкція і поради по використанню, а також додаткові накладки. Ходити з ними легко, приємно та корисно. Рекомендую!

Переваги:
    увага до деталей, приємне обслуговування
  • Дарій К***
    Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ. Колір: Червоний

Це була моя перша покупка в цьому магазині, і я залишився задоволений. Трекінгові палиці для дідуся і бабусі виявилися ідеальним подарунком. Ціна була приємним бонусом. Рекомендую!

• Альона К***
    Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ. Колір: Сріблястий

Ці палиці дуже зручні та легкі, якість супер. Окрім того, хочу відзначити вашу увагу до дрібниць - інструкція та наконечники в комплекті це дуже зручно. Дякую за ваш професіоналізм

• Віталіна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ. Колір: Червоний

Відмінний помічник для прогулянок. Замовляла для батька, він задоволений, тепер прогулюється з ними кожного вечора. Дякую за подарунок, з накладками прослужать ще довго, а також була інструкція - дуже зручно, ми швидко відрегулювали висоту. Обслуговування на висоті)) Дякую)

Переваги:
    якість, зручність
  • Дімітров І***
    Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ. Колір: Чорний

Легкі, міцні матеріали, зручні ручки і регульована довжина. Вони добре амортизують, зменшують навантаження на суглоби і забезпечують стабільність

Переваги:
    покращують координацію, зменшують навантаження на суглоби
  • Мар'яна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ. Колір: Червоний

Отримавши ці палиці, відразу відчув їхню легкість та зручність. Додатковий бонус у вигляді протекторів був приємним сюрпризом.

Переваги:
    зручні, легкі
  • Тимур Л***
    Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ. Колір: Червоний

Чудова якість і відмінний сервіс. Швидка доставка і хороший менеджер. Дякую за подарунок та корисну інструкцію!

Переваги:
    легкі, зручні
  • Єва Д***
    Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ. Колір: Червоний

Придбавши палиці для скандинавської ходьби в цьому магазині, отримала більше, ніж очікувала. Вони не лише відмінно підійшли за якістю, але й були відправлені дуже швидко. Дякую за увагу до деталей та подарунок!

• Наталія Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ. Колір: Червоний

Дуже прості у застосуванні, мають спеціалну форму, з трьома секціями, а також зручну рукоятку з фіксатором, отож скандинавська ходьба можлива у будь-якій місцевості.

Переваги:
    легкі, мають ручну рукоятку
  • Олександра Л***
    Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ. Колір: Червоний

Палиці для скандинавської ходьби приємно здивували. Вони зручні і легкі, роблять вечірні прогулянки набагато приємнішими та кориснішими. Рекомендую для всіх, хто любить активний відпочинок!

Переваги:
    легкість, простота використання, зручні