- Борис Д***Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 140x200
дякую
- Переваги:
- чудово, получил удовольствие
- Продавець Мій Дім
Дякуємо за гарний відгук. Приємних сновидінь)))
- Ульяна О***Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 180x190
Замовили матрас 25.12 , сказали очікувати тиждень.. Після купи дзвінків він таки приїхав майже через 3 тижні. Розкривши вдома побачили що наповнення всередині зовсім не таке як вказано на фото. Замість декількох прошарків -1 . При заявленій витримці ваги 120 кг-за пару ночей продавилась яма при 80 кг .
- Переваги:
- Недоліки:
- Всередині не відповідає тому що на фото
- Продавець Мой Дом
Доброго дня. Можете скинути фото деформації?? Повідомимо виробнику. Вибачте за затримки, якраз були вихідні та святкові дні
- Продавець Мой Дом
Доброго дня. Скиньте фото матрацу з дефектами, відправимо виробнику, будемо вирішувати Ваше питання.
- Наталія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 120x200
Чудовий матрац. Маємо з чоловіком проблеми зі спиною, нарешті висипаємось гарно.
- Продавець Мой Дом
Дякуємо за гарний відгук. Приємних сновидінь!!!
- Виктория Л***Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 160x200
К матрасу претензий пока нет, за доставку есть- доставка по адресу 500 грн, но нигде не указано,что за подъем на этаж 100
- Переваги:
- Плотный, без пружин
- Недоліки:
- Пока не обнаружено
- Продавець Мой Дом
Дякуємо за гарний відгук. Приємних сновидінь!!! Доставка була курьєром перевізника, всі тарифи вказані на Розетці в розділі "Доставка".
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 120x190
Матрац дуже сподобався, дуже пружний та теплий ми навіть не очікували . Приїхав у двох чохлах тому при транспортуванні абсолютно не пошкодився. Дякую виробнику за якісний товар та сервіс.
- Продавець Мой Дом
Дякуємо за гарний відгук. Приємних сновидінь