- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: WGroup. Колір: Чорний
Загалом непогано,але той хто її робив напевно спортом не займається.Ширина стійок не зручна, потрібно робити або вужче або ширше.
- Продавець WGroup
Дякуємо Вам за відгук та зауваження!
Нам важливо отримувати чесний зворотний зв’язок, адже це допомагає покращувати нашу продукцію. Ми обов’язково врахуємо Ваше зауваження щодо ширини стійок при подальшій роботі над конструкцією.
Дякуємо, що поділилися своєю думкою!
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: WGroup. Колір: Чорний
Все прийшло в повному комплекті,я задоволений
- Переваги:
- Все як і замовляв
Дякуємо Вам за відгук!
Раді, що замовлення прийшло в повному комплекті та Ви залишилися задоволені покупкою. Нам дуже приємно, що товар повністю відповідав Вашим очікуванням.
Бажаємо Вам комфортних і результативних тренувань!
- Павел Я***Відгук від покупця. Продавець: WGroup. Колір: Чорний
Классная скамья, цена и качество на уровне, быстро и с удовольствием собрал, теперь балдею) Спасибо!
- Переваги:
- Цена, качество, простота
- Недоліки:
- Не заметил
- Продавець WGroup
Доброго дня!
Щиро дякуємо за ваш відгук. Дуже раді, що лавка вам сподобалася, а збірка пройшла швидко та легко. Приємно знати, що ви задоволені якістю та комфортом у використанні.
Бажаємо вам результативних і приємних тренувань!
- Марко А***Відгук від покупця. Продавець: WGroup. Колір: Чорний
Все супер.Стійка.Але для росту 1.90 трішки вузька.А так супер все!
Доброго дня, Марко!
Дякуємо за відгук та високу оцінку Раді, що загалом лава Вам сподобалась і Ви відзначили її стійкість.
Щодо ширини — дякуємо за зауваження, такі відгуки дуже корисні для нас, адже допомагають покращувати конструкції та враховувати комфорт користувачів різного зросту.
Бажаємо Вам комфортних та результативних тренувань!
- Мельник О***Відгук від покупця. Продавець: WGroup. Колір: Чорний
1) На круглій опорі різьба під гайки залита краскою. Потрібно витратити час щоб гайки викрутити і закрутити.
2) Неспівпадіння отворів, не всіх. В мене не співпали отвори на лаві і поперечині для Г-образного фіксатора і отвори в одній зі стійок і труби що тримає штангу.
3) Вимушений був одну пластикову вставку в трубу, в яку вставляється труба яка тримає штангу, обрізати усі лапки. Інакше вставити трубу тримач не можливо - її заклінивало
4) гвинт-фіксатор лави до круглої поперечини тільки для декору. Буду свердлити отвір щоб лава не зміщувалась.
5) Основні опори - не стійкі. Занадто мала опора знизу, потрібно збільшувати її у 2 рази.
6) потрібно вказати відстань між стойками, щоб широкоплечі могли це враховувати- Переваги:
- за свою ціну добре
- Недоліки:
- конструкція потребує доопрацювань
- Продавець WGroup
Доброго дня! Дякуємо за детальний зворотний зв’язок. Щиро вибачаємося, що під час складання виникли незручності — для нас це важливий сигнал, і ми обов’язково передамо усі ваші зауваження на виробництво для усунення таких моментів у наступних партіях.
1⃣ Щодо різьби з фарбою — це справді може траплятися після фарбування рам. Зараз на фарбуванні вже введено додатковий контроль, щоб різьбові частини не мали надлишку фарби.
2⃣ Стосовно неспівпадіння отворів — така ситуація буває вкрай рідко, але ми обов’язково хочемо перевірити саме ваш комплект.
3⃣ Пластикова вставка, що клинила тримач штанги — також нетиповий випадок. Ми замінимо елемент, якщо він був дефектний.
4⃣ Фіксатор лави — у вашому комплекті, ймовірно, некоректна геометрія отвору або самого гвинта. Такого не повинно бути — ми усунемо це для вас.
5⃣ Опори здаються не стійкими — конструкція витримує заявлені навантаження, але ми вже працюємо над розширеною базою для більшої стабільності у майбутній версії.
6⃣ Дякуємо за рекомендацію щодо вказання відстані між стійками — ми обов’язково додамо це в опис.
Щоб виправити ситуацію — ми можемо надіслати вам нові деталі або повністю замінити лаву за наш рахунок.
- Денис О***Відгук від покупця. Продавець: WGroup. Колір: Чорний
В користуванні місяць, приїхала іншого кольору (біла замість чорно-червоної), але це косметичні моменти.
В коробці був QR код на інструкцію, фактично лінк на ютуб відео по збору, яке моментами дуже швидке, щоб зрозуміти, який болт куди сувати, треба було сповільнювати і передивлюватися.
Сама лава абсолютно всі перелічені властивості підтверджує, в тій, яку я отримав, ходу в ліжанці немає, як описували нижче, стоїть стабільно, коли лежиш, не йорзає.
Єдиний момент - отвори для ключів для стійок на пару мм не попадають в протилежний паз, тому ключ не впихнеш, але це, сподіваюсь, мій особистий випадок.
В усьому іншому, дуже добра лавка за свою ціну. - ДмитроВідгук від покупця. Продавець: WGroup. Колір: Чорний
Мені подобається. Але бажано придумати на майбутнє опору, для закріпленню рухливості між станиною та лавкою.
- Продавець WGroup
Щиро вдячні за чесний коментар. Радий, що Ви задоволені виробом, і дякуємо за пропозицію щодо удосконалення конструкції — це допоможе нам робити товар ще кращим.
- Олег Р***Відгук від покупця. Продавець: WGroup. Колір: Чорний
Лиш зібрав. Перше враження - норм лавка. Пройде час, можливо щось зміниться
- Переваги:
- Компактна і якісна
- Недоліки:
- Не виявив
- Олексій П***Відгук від покупця. Продавець: WGroup. Колір: Чорний
Не погано
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: WGroup. Колір: Чорний
Доброго дня.лавка капітальна.відправка швидко.Рекомендую.
- Тарас К***Відгук від покупця. Продавець: WGroup. Колір: Чорний
Якщо це не брак, то я дуже розчарований, все шатаєтся, страшно користуватися, бо пару раз чуть не вбився ( відпала лавка )
Брусья шатаються, неможливо нормально взятись
Лавка шатається, неможливо стійко і впевненно жати- Переваги:
- Якщо хочеш на той світ, гарний варіант
- Недоліки:
- Все
- Николай К***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Колір: Чорний
Дуже задоволений, зручно займатися, легко збирається
- Переваги:
- Є бруса
- Денис П***Відгук від покупця. Продавець: WGroup. Колір: Чорний
Нормальна лавка за свої гроші
- Переваги:
- Непогана якість матеріалів
- Недоліки:
- Відсутність інструкції, невідповідність фотографій та відправленого товару, низький рівень комунікації продавця
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: ECOproposition. Колір: Чорний
Відгук, після місяця користування.
Якщо треба максимально компактна лава для повноцінного жиму лежачи вдома, то це оптимальний варіант. У складеному вигляді майже не займає місця, при цьому своє навантаження тримає та доволі зручна.
Коли збираєте - будьте обережні і затягуйте болти чутливо, бо можете погнути профіль всередину.
Регулювання по висоті вистачає. Гачки - не повноцінна страховка але їх наявність це все ж таки плюс, бо не всюди і вони є.
Ідеально для жиму лежачи звичайним і широким хватом, для вузького може бути уже трохи не зручно, бо стійки близько одна від одної.
Лави по довжині вистачає. Обшивка тактильно приємна.
Бруси свою задачу виконують, головне на рівну поверхню ставте.
Дизайн, особисто мені, подобається.
З мінусів - через місяць іноді щось видніється під обшивкою лави і логотип не по центру попався.
А так покупкою задоволений. Саме те, що треба - місяць не займає і при цьому дасть змогу вдома свою "сотку" жатки і тримати себе в формі, настільки це дома можливого.
За обслуговування окремий плюс - зателефонували одразу після замовлення, при тому що робив замовлення в неділю, відправили вчасно.- Переваги:
- Компактність, ціна, якість, дизайн
- Недоліки:
- Іноді щось проступає через обшивку
- Продавець ECOproposition
Дякуємо за високу оцінку товару та докладний звіт про ваші враження. Корисних тренувань та вдалих наступних покупок у нашому інтернет-магазині.
- Коля О***Відгук від покупця. Продавець: Cloth-S. Колір: Чорний
Хороший товар
- Переваги:
- Якісний товар
- Недоліки:
- Нема інструкції складання
- Продавець Cloth-S
Щиро вдячні за відгук!
- Владислав С***Відгук від покупця. Продавець: WGroup. Колір: Чорний
По ціні і можливостях однозначно обирайте WCG-004 і дешевше і функціональніше!!!. Обирав лаву для подарунку. Знаєте дітей як, що в когось така з друзів то і я хочу такуж. Обирав довго оскільки, перш за все опирався на якість та безпеку. Розглядав між варіантами WCG-004 та WCG 2020. Почитавши відгуки про недоліки WCG-004 вирішив всеж замовлю WCG 2020. Замовив всеж WCG 2020. При отримані не відкривав на пошті. Вдома виявилось, що прийшов не тей колір взагалі. Замовляв чорну прийшла біла. Телефонував менеджеру без проблем замінять за їх рахунок протягм 2х днів. З цим проблем не виникло. Однак знову йти з роботи , тягнути ящик на пошту а потім знову йти і заберати бажання не було. Тай подарунок потрібен був на 16 число. Вирішив лишити та потім весною перекрашу. Почав збирати і вилізли недоліки. Як, що хто купує одразу прикручуйте ніжку до лави бо потім не зможете повернути лаву оскільки втратить товарний вигляд поки все зберете.
- Переваги:
- 1)Якість металу- лава дійсно виготовлена із хорошого по товщі металу. 2) Конструкція- легко збирається без люфтів та міцно стоїть на площині. 3) Хороші по якості болти та гайки які йдуть в комплекті. 4) Пластикові заглушки на гайки та болти, що додає естетичності. 5) Пластикова вставка в стійках, що не дає люфту та не дряпає покриття самих стійок. 6) Хороше обслуговування та отримання консультацій від менеджера. 7)Швидка доставка замовлення. 8) Хороше пакування. 9) Хороша якість матеріалу лави. 10) Компактність- сама те і саме краще для квартир або малих кімнат. Майже не займає місця.
- Недоліки:
- 1) Промах по отворах для штопора ніжки, який там потрібний, щоб лава при навантажені не поїхала. Ліва сторона все окей права промах на мм 2. Щоб функціонувала доведеться або розточувати або робити штопор з тоншої арматури або трубки ніж штопор який йде в комплекті.(Фото 1-2) 2) Трубка до якої кріпиться лава після пару зажимів тим болтом краска відлітає тому беріть чорну не так помітно.(Фото 3) 3) За рахунок відрізаного та не зачищеного краю кріплення, після першого використання віддирає всю краску з лави.(Фото 4-5) 4) Ліву стійку щоб підняти або опустити потрібно стати ногами на конструкцію і 2 руками тягнути або запихати усією силою. Права легко виймається і вставляється. Варіант не для дитини.
- Юрий Б***Відгук від покупця. Продавець: WGroup. Колір: Чорний
Якісна. Для дому саме те. Позаймався - поставив під стіну або й виніс на балкон, нікому не мішає, дуже зручно. Відправили швидко. Приїжає в коробці, розібрана, тому доставка лише 200грн новою поштою в інший кінець України. Зібрав за 20хв і взагалі не розумію навіщо люди в коментарях просять інструкцію? 7 деталей зєднати між собою не є проблема, головне з самого початку правильно зєднати поперечну перекладину, щоб потім фіксувати лавку в положенні піднятою в гору (отвір на цій планці повинен співпасти з отвіром на лавці) доречі так ви і відцентруєте лавку.
- Переваги:
- Якісна компактна лава
- Недоліки:
- Для себе не знайшов, отримав те що очікував.
- Сергей
На Вашому знмимку не бачу крюков додаткових під страховку штанги. На фото продавця є, у Вас...?
- Сергей
Побачив у стіни)
- Кравчук В***Відгук від покупця. Продавець: WGroup. Колір: Чорний
В целом хорошее решение для дома
- Переваги:
- Всё заявленное производителем в наличии
- Недоліки:
- Нужна обязательно штанга как противовес для работы с прессом
- Антон К***Відгук від покупця. Продавець: Apricco. Колір: Чорний з червоним
Все чудово збирається, брусья дуже подобаються. Даже не потрібно класти ще додаткову вагу на лавку, щоб не перевернулася. Однозначно рекомендую.
- Переваги:
- Складається
- Продавець Apricco
Доброго дня ! Дякуємо за ваш відгук і довіру до компанії Apricco! Нам важливо знати вашу думку! Користуйтесь із задоволенням!
- Ігор З***Відгук від покупця. Продавець: Apricco. Колір: Чорний з червоним
Дуже задоволений покупкою. Якісний й зручний товар. Сьогодні вперше опробував на практиці, то все сподобалось.
- Переваги:
- Якість; зручно складається; надійна
- Продавець Apricco
- nataВідгук від покупця. Продавець: Apricco. Колір: Чорний з червоним
Рекомендую.
- Переваги:
- Классная лавка,компактно складывается,прочная.На вид красивая.
- Недоліки:
- Нет.
- Продавець Apricco
- Мартін З***Продавець: Energy
А штанги у комплекті