- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Vishniashop
Станція-виручалочка! Працює без нарікань, всім задоволений. Продавець відправив швидко, замце йому щире дякую! Рекомендую.
- Переваги:
- Працює довго і стабільно.
- Недоліки:
- Поки що не виявив.
- Продавець Vishniashop
Дякуємо Вам)))
- ВиталийВідгук від покупця. Продавець: Vishniashop
Все дуже добре працює, брав дружині на роботу під електро апарат малої потужності. Каже що все класно
- Таїсія Л***Відгук від покупця. Продавець: Vishniashop
ЧУДОВА Зарядна Станція!!!Рекомендую!!
Дяеуємо
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Vishniashop
Все чудово, ноут 40в тримає 5+- годин, ще разок телефон зарядити можна, все як і очікувалося і відповідно характеристик, рекомендую!
- Переваги:
- Маленька, легка, добре тримає
- Недоліки:
- Не помітив
- Продавець Vishniashop
Дякуємо Вам
- Александр М***Відгук від покупця. Продавець: Vishniashop
Классная станция, как компактное решения при отключении света. Занимаюсь тяжелыми графическими проектами на legion pro 7, с блоком питания на 330w. Станция держала пиковую мощность полтора часа и осталось ещё две полоски заряда.
- Переваги:
- Компактная. Тихая.
- Недоліки:
- Не нашел.
- Продавець Vishniashop
Дякуємо Вам))
- Сергій А***Відгук від покупця. Продавець: Vishniashop
Пройшло майже 2 місяці з моменту покупки. Товаром задоволений на 100%!
По ємності все чесно, тримає невеликий сервак (tower корпус) та роутер близько 5 годин. Ноутбук з потужним ЦП і споживанням, заряджає та тримає близько 6 годин, з урахуванням нульового стартового зарядку ноутбука (напряму через PD порт).
Є наскрізна зарядка, тому як безперебійник теж шикарно працює. Всі порти видають заявлене, все працює, ліхтарик потужний (що несподівано, до речі, думав він менш яскравий)).
Ідеальний баланс між компактністю та ємністю.
Без проблем бере заряд від сонячної панелі.
Вартує своїх коштів, коротше.
Єдине, щоб я в цій станції прокачав - більш потужний блок зарядки, штатний десь 3 години заряджає. Чи то я вже звик до швидкого заряджання усієї техніки)
Дяка продавцю за якісну річ!- Переваги:
- Компактний, тихий, добре тримає заряд, ємність відповідає заявленій.
- Недоліки:
- Не виявлено за 2 місяці експлуатації.
- Продавець Vishniashop
Щиро Вам дякуємо)
- Мисниченко К***
Підскажіть, чи фен вона потягне ? Для мене головне з пріоритетів
Більшість хороших фенів потребують більше 1.5кВт, а тут лише 0.3кВт
Краще звернути увагу на:
посилання
- Анастасія Г***Відгук від покупця. Продавець: Vishniashop
Дуже задоволена станцією. Приїхала на наступний день, ретельно запакована, заряджена. Купувала для ноута, планшета і телефона, щоб можна було проводити до 8 годин онлайн занять на добу. Ноут підключала не через розетку, а через usb шнур, тож заряду станції вистачило навіть на більше. Чайник від цієї станції не закип'ятиш, але для гаджетів прекрасна манюня
- Переваги:
- 1. Вистачає на 8 годин онлайн занять і паралельне заряджання планшета й телефона
2. Компактна
3. Є можливість накладеного платежу, без передплат
4. Замовлення прибуває на наступний день - Недоліки:
- Поки що не знайшла
Супер. Звертайтеся ще)))
- Вячеслав К***Відгук від покупця. Продавець: Vishniashop
Дуже оперативно і чітко відповіли на мої запитання, швидко відправили. Дуже дякую!
- Переваги:
- Маленький, легкий пристроїв, тихо працює,.
- Павло Д***Відгук від покупця. Продавець: Vishniashop
Дуже швидко приїхав, повністю заряджений, працює тихо, будемо тестувати у бойових умовах)
- Переваги:
- Зручний, маленький та тихий...
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Продавець Vishniashop
Дякуємо Вам гарно)
- Олег С***Відгук від покупця. Продавець: Vishniashop
Заказану станцію отримав дуже швидко, надійно та гарно упакованою у зазначеній на сайті комплектації. Приємно було, коли менеджер сам передзвонив і сказав, що заказаний товар вже очікує мене у відділенні. Один з плюсів, що станція прибула у відділення вже зарядженою майже на 100%. Приємно вразило, що сама вона виявилась невеличкою , але компактною з необхідною потужністю. Перевірив всі виходи – все чудово працює. Пристрій відповідає заявленим параметрам Продавця та зарядну станцію однозначно рекомендую!
- Переваги:
- Хороша консультація. Швидка та якісна доставка. Гідна ємність станції
- Недоліки:
- Поки не знайшов. Хоча, було б дуже добре, щоб до наявної комплектації додали б пару кабелів для виходів на 12В
- Продавець Vishniashop
Супер, дякуємо Вам щиро))
- Владлен С***Відгук від покупця. Продавець: Vishniashop
Доставили швидко і без проблем. Сама станція компактна і видає задекларовані 320wh.
З постіними відключеннями необхідно докупляти зарядний пристрій на 65w однозначно, т.я., рідної зарядкою просто не буде встигати заряджатись за пару годин.
Індикатор зарядки деколи може показувати, що повністю заряджено. Через хв 20 пару полосок може піти, а потім знову годину тримається на одній полосці. Ніякої закономірності не видно, просто треба самому разроховувати, що якщо підключений ноут, який потребую +/- 100-120W тоді повної зарядки вистачить до 3х годин- Переваги:
- Хороша ємність за свої грощі
- Недоліки:
- Багато проводів для зарядки, індикатор зарядки не точний
- Продавець Vishniashop
- Влад Ш***Відгук від покупця. Продавець: Vishniashop
Доставили швидко, якісно запокована. Дякую за якісний сервіс!
- Переваги:
- Компактна, легка (до 5 кг), модерноват, зручна, приємна ан вигляд станція.
- Недоліки:
- Поки не знайшов, звичайно хочеться, більшого, проте чи законно це від такого малюка.
- Продавець Vishniashop
Супер, щиро Вам дякуємо))
- МаріяВідгук від покупця. Продавець: Vishniashop
Станцію рекомендувала подруга, сама такою рік користується. Я купувала, щоб заряджати ноутбук, коли немає світла, і станція з цим справляється, паралельно заряджаючи телефони. Продавець швидко прислав станцію в зарядженому стані, за це окрема зірочка.
- Переваги:
- Компактний, простий у використанні
- Продавець Vishniashop
Дякуємо)))
- Евгения Д***Відгук від покупця. Продавець: Vishniashop
Менеджер очень быстро связался, проконсультировал. Товар соответствует описанию, проверяем... пока работает хорошо...
- Переваги:
- Быстрое оформление и доставка. Хорошая консультация
Супер, звертайтеся ще!