Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Ігрова провідна миша Hator Quasar Essential White (HTM-401)

Оцінка користувачів 3.96/5
  • Андрей Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Мышка полное разочарование. Купил, какое-то время просто лежала. Сейчас решил попользоваться. Это просто кошмар, скрипит, пищит, вправо-влево перемещаешь, скрип постоянный. И началось это через две недели приблизительно. Вечером, ночью вообще невозможно ей пользоваться чтобы не разбудить всех, включая соседей. При этом пользовался аккуратно.

Переваги:
    Недоліки:
    Полно.
  • Тимур С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Ну на невеликий проміжок часу піде далі треба щось інше брати

Переваги:
    Сенсор не зриває
    Недоліки:
    Форма, пластик
  • Глеб
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий

гарна модель користуюся дуже довго все працює як треба

Переваги:
    топ за свою ціну
    Недоліки:

Вітаємо! Вдячні Вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR :) Бажаємо довготривалого та комфортного користування!

• Артем К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Ліловий

удобно что кабель можно заменить

Переваги:
    хороший сенсор не срывает
    Недоліки:
    нету

• Іван

Очень достойная мышка

Переваги:
    Очень Легкая
    Недоліки:
    Нету

• Денис
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Мишка топ, але є свої нюанси

Переваги:
    Програма, Нормальний сенсор (у мене не вийшло зірвати у іграх), форма
    Недоліки:
    Тріщить колесо, почав відходити кабель після року роботи та вимикати мишку при ріських рухах
  • Артем
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Миша служила чесним словом протягом півроку допоки невідома особа не пролила рідину на неї, всі вказані функції виконувала на ура. Раджу для використання, від води краще тримати подалі.

• Євген Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: М'ятний

В цілому миша непогана,в руці добре сидить, але через півроку користування почало даблклікати натискання колеса, а іноді навпаки не спрацьовує

Переваги:
    Дешева
    Недоліки:
    Даблклікає колесо, шнур масивний, не дуже зручний

Вітаємо!
      На дану модель миші діє гарантійний термін 24 місяці, рекомендуємо звернутись до нашого сервісного центру напряму для діагностики та безкоштовного обслуговування. Залишити запит до СЦ можливо через форму зворотного зв'язку, що на офіційному сайті HATOR.

• Олег

То шо треба

• Ярослав З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Після використання майже 7 міс скажу що це хороше співвідношення ціна якість. В ній є все що тобі потрібно для базового користувача та трохи більше.

Переваги:
    Зручна, зміна dpi, макроси, в руці сидить добре, довгий дріт
    Недоліки:
    Трохи голосна

• Максим Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: М'ятний

замовив цю мишку в четвер, в п'ятницю пішов забирати - кнопки стоять по різній висоті, лівий клік був значно нижче рівнем, ніж правий. перезамовив в той же день, забрав вчора в суботу і вчора ж ввечері буквально в першу ж годину користування почався скрип при натискані пкм. працювати не зручно, грати тим паче. на роботу не впливає, працює все чітко, але цей скрип зводить з розуму.
    скажіть, будь ласка, як я можу ще раз спробувати замінити цю мишку або повернути гроші?

Переваги:
    зручна, красива
    Недоліки:
    якість
  • Максим С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий

Добротная мышка, взял после поломки razer viper v2 pro. По началу было непривычно и даже противно пользоваться данной мышью, но со временем будто рука привыкла и оказывается мышь за такой маленький бюджет может быть хорошей.

Переваги:
    Удобная в руке
    Недоліки:
    Нехватает беспроводной версии данной мыши(

Вітаємо! Вдячні Вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR :)  Бажаємо довготривалого та комфортного користування!

• Евгений Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

16 дней как мышка сдана в ремонт. Как проверит на сайте розетки как все продвигается с ремонтом — не понятно. Два раза ездил в пункт выдачи—информации ноль. Ждите СМС. Мне ждать или забить и купить мышку от другого производителя и в другом магазине?

Доброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику.
      У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром

• Микола У***

Чудова мишка

Переваги:
    Легка вага, зручна, можливість налаштування через програму, можливість додати макроси

• Игорь Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: М'ятний

На любителя но мишка крута HATOR вирішіть усі помилки і мишка топ

Переваги:
    Гарний вид легка маленька
    Недоліки:
    Не приємний звук кольосика вперед не Рівне кольосико Не рівний пкм
  • Евгений Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

На второй день в колесике что то начало хрустеть и щелкать, думал клавиатуру еще взять... Теперь даже не знаю что то...

Переваги:
    Полно размерная мышь с съемным длинным мягким кабелем
    Недоліки:
    Качество оказалось какчеством

Вітаємо! Дякуємо за вибір продукції нашого бренду!
      Якщо впевнені, що проблема виникла з вини виробника, діє гарантійний термін 24 місяці, у Вас є можливість звернутись до нашого сервісного центру напряму для діагностики та безкоштовного обслуговування. Залишити запит до СЦ можливо через форму зворотного зв'язку, що на офіційному сайті HATOR.

• Захарій К***

///

Переваги:
    Прикольний дизайн
    Недоліки:
    Колесо видає неприємні звуки
  • Артур
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Було би цікаво чи можливо віддати на ТО або ж ремонт

Переваги:
    Досить довго відпрацювала мишка
    Недоліки:
    На данний момент перестала працювати СКМ, саме як кнопка а не скролл

Добрий день!
      На дану модель діє гарантійний термін 24 місяці, для оперативного вирішення проблеми у Вас є можливість звернутись до нашого сервісного центру напряму для діагностики та безкоштовного обслуговування. Залишити запит до СЦ можливо через форму зворотного зв'язку, що на офіційному сайті HATOR.

• Євген
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Мишка за свої гроші ТОР єдине що іноді випадково прожимаю бічну кнопку, але не виключаю що це індивідуально в мене це викликає незручність.

Переваги:
    Ціна, Якість, Довгий шнурок
    Недоліки:
    Як на мене не ідеальна аргономіка.

• Максим Я***

Прийшов б/у товар.

Переваги:
    Не можу виявити
    Недоліки:
    Не можу виявити

Вітаємо!
      У випадку отримання вживаного товару, ми б хотіли нагадати, що згідно з чинним законодавством України у вас є 14 днів на проведення процедури обміну товару. Додаткову інформацію та вказівки з оформлення обміну можна знайти за посиланням: посиланняВажливо відзначити, що виробник не несе відповідальності за стан товару, що був розкритий в точці видачі перевізника. Для майбутніх покупок рекомендуємо перевіряти зовнішній стан та наявність пломб на коробці перед отриманням товару.

• Владислав Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий

За свої кошти, топ

• Аля
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Мишка Hator Quasar Essential - це відмінний вибір для геймерів, які шукають якісний і доступний пристрій. Її ергономічний дизайн забезпечує зручне утримання навіть під час тривалого геймплею. Оптичний сенсор з чутливістю до 6400 DPI дозволяє точно керувати курсором і швидко реагувати на будь-які дії в грі.

Крім того, мишка оснащена програмним забезпеченням, яке дозволяє налаштувати кнопки, вибрати режим освітлення і налаштувати інші параметри відповідно до своїх потреб. Вбудована пам'ять зберігає ваші налаштування, навіть якщо ви використовуєте мишку на іншому комп'ютері.

Загалом, мишка Hator Quazar Essential - це надійний і функціональний пристрій, який стане в нагоді будь-якому геймеру.

Переваги:
    Ергономічний дизайн, Висока Чутливість, Програмне забезпечення, Вбудована пам'ять, Якісні Матеріали.
    Недоліки:
    Відсутні.

• Назар С***

Мишці місяць, зломалось колесо

• Андрій М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий

Гарна мишка. Все подобається. Велика, зручна. Бічні кнопки програмуються - можна використовувати не лише в іграх, а й в прикладних програмах - зокрема в Solidworks зручно. От якби лише бічні кнопки були трохи меншими і зміщеними до переду, бо щоб натиснути на задню, доводиться сильно згинати палець. І шнур в плетеній оболонці мені не подобається, але зараз у всіх виробників такі, нажаль. До того ж у білої мишки відповідно біла оболонка шнура - боюся, що це плетення дуже швидко забрудниться.
    До цього користувався виключно Logitech. Але аналогічна за функціоналом і розмірами Logitech коштувала б принаймні вдвічі а то і втричі дорожче. Я не готовий платити стільки за мишку. Але ще побачимо, чи проживе ця мишка стільки, скільки живуть Logitech.

Переваги:
    Велика, зручна.
    Недоліки:
    Шнур в плетеній оболонці. Країна походження - Китай.
  • Назаренко О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Гарна миша за свої гроші. Зручна, для сінглових ігор дуже ок. Відчувається доволі якісною, ніби 1-2 точно прослужить. Надалі з технікою Hator починаються проблеми.

Бокові клавіші
    Приємний дизайн
    Від'єднується шнур, довгий
    Контроль dpi
    Змінні ніжки
    Недоліки:
    Бюджетне наповнення і якість матеріалів
    Плетене покриття шнура неякісне, перетреться і буде скручуватись

У разі виникнення питань, на офіційному сайті HATOR діє розділ "FAQ" із корисною інформацією та рекомендаціями по догляду та експлуатації нашої продукції.

• Назар С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий

В мене велика рука і ця мишка ідеально підійшла, якість дуже гарна за таку ціну, кращу мишку за такий бюджет ви не знайдете!

Переваги:
    Розмір, ціна, приємна на дотик
    Недоліки:
    Не знайшов

• Данило

цiна недорога

Переваги:
    Все добре сенсор топчик, клик приятний, приятна форма
    Недоліки:
    Скрол верх трохи хрустить

• Саша
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Кнопкі непогані. Користувався мишками за 1500-2500 гривень - ця поступається можливо тільки сенсором хоча як на мене різниці особливої нема - сенсор чіткий плавний ігровий.

2 рокі гарантії ігрова мишка за ціною в 700 гривень це просто бери поки є.

Не знаю, дивився відгуки,як на мене кліки чіткі . Лише як один писав поскрипує іноді кнопка і в мене така сама проблема але вона не постійна і на продуктивність не впливає.

Якщо у когось проблеми з кнопками - це нормальна поширена проблема з усіми навіть з 80мільйонними клікерами мишками і через пів року , а то і раніше можливі даблкліки (брак компонента) . І це залежить багато в чому і від інтенсивного користування.
    Якщо я не помиляюсь ресурс 20 млн на основні кнопки і це доречі не так багато як на 2 роки гарантії для ігрової мишкі. Ну побачим .
    За такі гроші буде дуже важко знайти цій мишці контурента .Особливо з двурічною гарантією.

Переваги:
    Ергономіка, ціна ,сенсор .
    Недоліки:
    Іноді рідко поскрипує, можливо із-за поверхні.

У разі виникнення питань, рекомендуємо звертатись напряму до тех. підтримки, що на офіційному сайті HATOR.

• Олександр К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Дуже добра мишка за свою ціну

Переваги:
    дуже хороший сенсор не зриває, провід мені зподобався, гарна та зручна
    Недоліки:
    через два місяці почало скрипіти колесо
  • Виталий К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Через раз працює права кнопка миші

Недоліки:
    Нестабільна робота

Вітаємо! Шкодуємо, що Вам довелось зіштовхнутись із негативним досвідом.
      На дану модель діє гарантійний термін 24 місяці, у Вас є можливість звернутись до нашого сервісного центру напряму для діагностики та безкоштовного обслуговування. Залишити запит до СЦ можливо через форму зворотного зв'язку, що на офіційному сайті HATOR.

• Владимир З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Дизайн нагадав Roccat kova.немає зайвих деталей або "пористих ділянок" які забиваються час від часу, зручне розташування кнопки налаштування, знизу миші,
    Не для великої руки.

функціонал: де ви тут бачили 6200dpi??? На*б самий звичайний, 2400dpi макс.
    не вистачає дзеркально ще 2 кнопок ( назад вперед, щоб іх вільно забіндить)

З приводу гучності - це середня, ( в навушниках не чую) за то чутни коліщатко, саме те як воно хрустить - просто хоронить цю модель.
    Мишку можете брати, тільки якщо ви прихильник hator))
    В Іншому випадку розгляньте варіанти Bloody, або Trust.

Переваги:
    розташування кнопки налаштування dpi та частоти опросу, вага
    Недоліки:
    Хрустить коліщатко, обмотка проводу не щільна ( провод ковзає в обмотці)
  • Ганна Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Дуже гарна, плавна в роботі, не велика чітко лягла у долоні.

• Андрей Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Нормальная мышка. Недостатков пока нет. Пользуюсь чуть больше месяца. Для работы норм. В играх не пробовал.

Переваги:
    Норм.
    Недоліки:
    Пока нет.

Добрий день! Дякуємо Вам за відгук та вибір продукції HATOR :)

• Влад Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Ліловий

Просто хорошо мишка за свої гроші

Переваги:
    Ціна, якість
    Недоліки:

Добрий день! Дякуємо Вам за відгук та вибір продукції HATOR :)

• Григорій Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Купив мишу 10 місяців тому, хоча її вже замінили на іншу і їй немає стільки часу в використанні. Проблема та сама, сенсор перестає реагувати на швидкі рухи, як і у першій мишці, тільки там він зовсім перестав працювати, а у цій, вона виконує свій функціонал, але в іграх це повний жах. Сама по собі вона має дуже класну форму, легка, та є не погане програмне забезпечення, хоча колесо при прокручуванні вперед має неприємний шум і тріск. В цілому миша сподобалась, але хотілось би знайти таку саму і бути впевненим, що вона буде працювати 2 - 3 роки, а не декілька місяців (Саме сенсор)!

Переваги:
    Вага, форма, дизайн, ПЗ (Є що виправити)
    Недоліки:
    Сенсор, колесо (Шум)

Вітаємо! Шкодуємо, що Вам довелось зіштовхнутись із негативним досвідом.

• Станіслав К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: М'ятний

Мишка ніби то і хороша,легенька,комфортно лежить в руці,розуміючи що ти віддаєш за неї 700 грн ти розраховуєш на більш менш якісну збірку,але в цій мишці її немає від слова взагалі,30 хв покористувався і вона вся тріщить,дуже не якісно зібрана,якщо можна то я хочу повернути гроші за неї

Переваги:
    Комфортна
    Недоліки:
    Тріщить як мишка за 20 грн
    • Станіслав К***

Можу ще доповнити,через деякий час вона перестала так тріщати,але знову через деякий час почала. Можна сказати що типу якщо ви в наушниках то ніяк ви цього не почуєте,але все ж таки збірка бажає бути кращою,навіть за тих же самих 700 грн)