Відгуки покупців про Чоловічий компресійний спортивний комплект трійка для занять спортом (рашгард, легінси, шорти) Вовк, розмір - M
- Ренат Г***Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Розмір: M. Колір: Різнобарвний
Приміряв,все ідеально.Принт гарної якості,матеріал не поганий,гарно тримає температуру,ніде не давить та не натирає,на тілі сидить гарно.Раджу всім,на осінь або в спорт зал саме те що треба!
- Переваги:
- Зручний,не передавлює у паховій зоні.
- Продавець MIR TRENDOFF
Ренат! Ми цінуємо ваш відгук! Дякуємо! Для нас це найвища нагорода! А покупцям буде краще визначитися з вибором.
- Вита Г***
На який зріст розмір М?
- Ірина Л***Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Розмір: L. Колір: Різнобарвний
Комплект підійшов, дуже крутий, дякую
- Продавець MIR TRENDOFF
Ірина, дякуємо за ваш відгук! Раді, що наш товар відповідає вашим очікуванням. Чекаємо вас знову!
- Олексій М***Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Розмір: L. Колір: Різнобарвний
Покупкою задоволений.
- Переваги:
- Зручний, добре тримає температуру, гарно тягнеться, якість задовільна.
- Недоліки:
- Не виявив.
- Продавець MIR TRENDOFF
Олексій! Ми раді, що ви залишилися задоволені і вибрали саме наш магазин. Сердечно дякуємо!
- Людмила С***Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Розмір: XL. Колір: Різнобарвний
Товар якісний. Колір яскравий. Доставлено швидко.
Рекомендую продавця!!!
Дякую.- Продавець MIR TRENDOFF
Дякуємо Людмила за ваш відгук! Раді, що наш товар відповідає вашим очікуванням. Чекаємо вас знову!
- Микола М***Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Розмір: XL. Колір: Різнобарвний
В живу він краще ніж на фото
- Переваги:
- Все по розміру 178см 87 кг розмір XL
- Продавець MIR TRENDOFF
Микола, дякуємо, що знайшли час залишити відгук! Бажаємо мирного неба!
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Розмір: L. Колір: Різнобарвний
Чудовий, якісний комплект!
Дякуємо за надшвидку доставку!- Продавець MIR TRENDOFF
Вітаємо, Людмила. Дякуємо за ваш чудовий відгук! Ви надихаєте нас працювати ще краще!
- Анна Я***Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Розмір: M. Колір: Різнобарвний
Брала для сина,на тренування. Задоволений)))
- Продавець MIR TRENDOFF
Анна, дякуємо за відгук, нам дуже приємно, що ви задоволені, будемо раді новим зустрічам у нашому магазині!
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Розмір: L. Колір: Різнобарвний
Все чудово.
- Продавець MIR TRENDOFF
Олександр! Дякуємо за вашу довіру до нашого магазину! Завжди раді вам допомогти!
- Миколай Р***Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Розмір: L. Колір: Різнобарвний
Дуже гарний костюм
- Продавець MIR TRENDOFF
Миколай! Дякуємо за вашу довіру до нашого магазину! Завжди раді вам допомогти!
- Катерина Г***Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Розмір: L. Колір: Різнобарвний
Костюм гарної якості, все як на фото. Швидка відправка .
- Продавець MIR TRENDOFF
Катерина! Дякуємо за відгук! Нам важливо, щоб ви були впевнені в нас, своєму замовленні, і отримали задоволення від покупки.
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Розмір: M. Колір: Різнобарвний
Дуже добре
- Продавець MIR TRENDOFF
Олег! Дякуємо Вам, що знайшли час поділитися враженням! Бажаємо мирного неба!
- Олександр Т***Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Розмір: L. Колір: Різнобарвний
Чудово сидить
- Переваги:
- Якість,ціна,вид
- Продавець MIR TRENDOFF
Олександр! Дякуємо Вам, що знайшли час поділитися враженням! Бажаємо мирного неба!
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Розмір: XL. Колір: Різнобарвний
Комплект якісний. Консультація з продавцем на вищому рівні. Діставили швидко. Рекомендую!
- Переваги:
- +
- Продавець MIR TRENDOFF
Анна! Дякуємо, що знайшли час залишити відгук! Нам дуже приємно, що ви вибрали нашу компанію! Бажаємо мирного неба!Слава Україні!