- ДенисВідгук від покупця. Продавець: SALE MEDICA
Апарат реально працює. Дуже допомагає коли у дитини нежить, бо інакше ніяк не почистити носик. Досить потужно висмоктує зайве
- Переваги:
- Потужний, реально допомагає
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: SALE MEDICA
Це ідеальне рішення великої проблеми. Музика відволікає дитину поки ти прибираєш зайве з її носику
- Переваги:
- Зручно, є музика та світлові ефекти
- Вадим Я***Відгук від покупця. Продавець: SALE MEDICA
Дружина в захваті від цієї штуки!
Гарний, якісний аспіратор, дуже нас виручає. Дитині не подобається цей процес, але він швидко виконує свою роботу, і це великий плюс – не потрібно довго мучити малюка.- Переваги:
- Якість, режими швидкості, зручний
- Ірина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Уже почав збирати слиз не в середу контейнера а в бокову секцію, та пропускати слиз із дирочки для виходу воздуху(((
- Тамила К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Штука супер ,як для мами в якої дитина маленька і не може самостійно все це зробити .Але ,що мене розчаровує повністю так це що вміст носика (сопелтки) всі потрапляють в прилад вони виходять за контейнер і фільтр не допомагає зовсім .почистити там це не можливо ,тому я вважаю так як це для діток можна було підійти більш серйозно коли робили цей прилад і він не коштував 300 грн
- Переваги:
- Витягує супер
- Недоліки:
- Весь зміст виходить за межі контейнера і фільтр з цим не справляється
- МихайлоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Артем Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нам дуже допомагає прибирати соплі у дитини. Просто неймовірний. Незамінна річ! Рекомендую однозначно.
- ДенисВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже допомагає при нежиті дитини. Потужність висмоктування добра, 6 швидкостей. Добре, що є запасні паролончики що виконують функцію фільтра. Чистити та мити легко.
- Переваги:
- Добре робить свою справу
- Варвара П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Необходимая вещь когда есть маленький ребенок
- КарінаПродавець: Rozetka
Має багато потужностей а соплі не витягує, беру ручний або серветками …
- Переваги:
- Тихий , дитині подобається як він жужить але соплі не витягує (5 міс)
- Недоліки:
- Соплі зовсім не витягує
- Юліана Р***Продавець: Rozetka
Зламався за 2 використання