- ИринаВідгук від покупця. Продавець: Tehno360. Колір: Чорний
Купувала адаптер для DJI MIC MINI, все працює, зарядний пристрій працює. Окрема подяка коментаторам за коментарі, завдяки ним я і зорієнтувалась що мені треба!
- Переваги:
- Сподобалась якість і невеличкий розмір,потрібні мені функції виконує
- Недоліки:
- Поки немає
- Продавець Tehno360
Дякуємо за корисний відгук. з повагою команда Tehno360
- Юрій В***Відгук від покупця. Продавець: Tehno360. Колір: Чорний
Якщо ви шукаєте адаптер для DJI MIC MINI то дійсно все працює ідеально, застосунок зразу бачить ресивер і все успішно конектиться. Можу рекомендувати для даних цілей
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: Tehno360. Колір: Чорний
Взяв для DJI Mic Mini. В комплекті Mic Mini був тільки Type-C. Адаптер працює чудово.
- Віталій Ч***Відгук від покупця. Продавець: Tehno360. Колір: Чорний
FiiO BT11, політ нормальний
- Переваги:
- Завівся з FiiO BT11
- Продавець Tehno360
Дякуємо за корисний відгук, з повагою команда Tehno360
- Роман К***Відгук від покупця. Продавець: Tehno360. Колір: Чорний
Работает, но не совсем
Купил для микрофона Hollyland Lark M2S, на приемнике есть выход под тайп си для параллельной зарядки, и если туда дать питание, приемник включается и дальше можно достать кабель и будет работать через переходник от айфона, но чисто через переходник от айфона не включается и следовательно не работает- Переваги:
- Может работать
- Недоліки:
- Не работает так как надо
- Продавець Tehno360
Дякуємо Вам за корисний відгук, З повагою команда Tehno360
- Тетяна Г***Відгук від покупця. Продавець: Tehno360. Колір: Чорний
Брала адаптер для петлички, але, як виявилося, він і зарядний пристрій підтримує. Покупкою задоволена
- Переваги:
- Перевиповнює обіцянки
Дякуємо за відгук, з повагою команда Tehno360
- Володимир П***Відгук від покупця. Продавець: Tehno360. Колір: Чорний
не працює з навушниками.
- Переваги:
- нема
- Недоліки:
- не працює
- Продавець Tehno360
Доброго дня, шкода що у Вас виникли проблеми з товаром. Перехідник не працює з навушниками від Apple ( Earpods), але працює з навушниками від інших виробників.
- Максим Ю***Відгук від покупця. Продавець: Tehno360. Колір: Чорний
Працює з передачею даних
- Переваги:
- Працює з мікрофоном fifine m8
- Недоліки:
- Не знайшов
- РоманВідгук від покупця. Продавець: Tehno360. Колір: Чорний
Адаптер люкс, підходить для звукових карт зовнішніх підсилювачів, відеокамер, одразу взяв 2, покупка клас.
- Переваги:
- Підходить до всіх типів зовнішніх пристроїв
- Недоліки:
- Робить сам адаптер досить масивним при підключені можна виламати розʼєм
- Кристина Ч***Відгук від покупця. Продавець: Tehno360. Колір: Чорний
Купувала для мікрофону Boya
Не працює (- Продавець Tehno360
Доброго дня. Ситуація дуже дивна , ми тестували цей мікрофон саме з петлічкою Boya, різними моделями. Все працює без проблем. Можливо у Вас вимкнена в телефоні підтримка OTG підключення ?
- Назар Т***Відгук від покупця. Продавець: Tehno360. Колір: Чорний
Перехідник працює з цап fioo k11
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Збірка
- Продавець Tehno360
Дякуємо Вам за корисний відгук
- АнтонВідгук від покупця. Продавець: Tehno360. Колір: Чорний
недолговечный
- Переваги:
- Передает данные
- Недоліки:
- Стерлись контакты спустя время
- Продавець Tehno360
Доброго дня, нам шкода що У Вас виникли проблеми з товаром, Ви можете звернутися до нас протягом гарантійного терміну для їх вирішення.
- Валерий П***Відгук від покупця. Продавець: Tehno360. Колір: Чорний
Подошёл замечательно!
- Дмитрий Н***Відгук від покупця. Продавець: Tehno360. Колір: Чорний
Работает как otg на
айфон 13 про , прекрасно питает цап shanling ua4 - Богдан Ш***Відгук від покупця. Продавець: Tehno360. Колір: Чорний
Брав для зарядки. працює
- Алан У***Відгук від покупця. Продавець: Tehno360. Колір: Чорний
Заряжает, к компьютеру подключает. Покупкой дово
- Артем А***Відгук від покупця. Продавець: Tehno360. Колір: Чорний
Працює з iPhone 14 та ЦАП CX31993
- Переваги:
- Працює з iPhone 14 та ЦАП CX31993
- Зиновий Н***Відгук від покупця. Продавець: Tehno360. Колір: Чорний
Одноразова річ. В користуванні протрималась аж два дні
- Продавець Tehno360
Доброго дня. Шкода з нашим товаром виникли проблеми. Якщо це сталося через заводський брак а не через механічний вплив чи необережне поводження Ви можете звернутися до нас для гарантійного обслуговування та заміни.
- Назар Б***Відгук від покупця. Продавець: Tehno360. Колір: Чорний
Замовляв перехідник, аби забезпечити зарядку свого iPhone від одного кабеля та за потреби підключати зовнішній рекордер. Користуюсь здебільшого зарядкою, але перехідник також передає дані з камкордера на iPhone. Проблеми з нефункціональним портом type c - не помічено. Простіше кажучи, type c можна вставляти будь-якою стороною, функціональність перехідника від цього не зміниться.
- Переваги:
- Повністю відповідає опису
- Недоліки:
- Не помічено
- Продавець Tehno360
Дякуємо Вам за відгук
- Дмитрий Д***Відгук від покупця. Продавець: Tehno360. Колір: Чорний
Брав спеціально під мікрофон. Усе працює
- Переваги:
- Усе працює як заявлено
Дякуємо Вам за відгук
- Дмитро В***Відгук від покупця. Продавець: Tehno360. Колір: Чорний
довго шукав перехідник для зовнішнього ЦАП. нарешті знайшов той, який працює із iPhone
- Переваги:
- зовнішній ЦАП працює
- Антон Ю***Відгук від покупця. Продавець: Tehno360. Колір: Чорний
---
- Переваги:
- Працює, дані передає
- Недоліки:
- Не до кінця входить type c, що не показано на фото, але кабель не бовтається, для моїх задач підходить.
- СмірновВідгук від покупця. Продавець: Tehno360. Колір: Чорний
Брав як перехідник для оригінальних куплених в офіційному магазині навушників EarPods, але нажаль не працює
Також не працює зарядка через блок живлення і кабель, який йшов до нового iPad 12.9 Pro, що теж дивно.
Я пошкодував, що дуже поспішав і забув взяти з собою навушники для перевірки товару.
Бо товар прийшов без інформації про нього, просто в упаковці zip лежав перехідник. На цьому етапі вже можна було відмовитись від угоди в магазині Розетка. Ні інструкції, ні коробки, нічого.- Переваги:
- Нажаль не знайшов
- Недоліки:
- Нема ні коробки, нічого, запакований в zip; Не працює ні зарядка, ні передача звуку через навушники EarPods type-C
- Продавець Tehno360
Доброго дня. Дуже шкода що виникла така ситуація, з цим товаром таких труднощів поки не виникало. Зв'язалися з Вами та надали інформацію про повернення товару для діагностики або повернення коштів.
- Продавець Tehno360
Даний перехідник не працює з навушниками EarPods але працює з навушниками інших виробників.
- Тарас К***Відгук від покупця. Продавець: Tehno360. Колір: Чорний
Типу не поганий перехідник працює добре , але упаковка в якій він приїхав «ноу нейм» трішки смущає.
- Переваги:
- Працює добре
- Недоліки:
- Упаковка самого товара
- Кирило Ф***Відгук від покупця. Продавець: Tehno360. Колір: Чорний
Товар дійсно якісний. Використовую для підключення зовнішньої звукової карти. Працює як треба.
- Переваги:
- Відповідає заявленим характеристикам.