Відгуки покупців про Телескопічна стійка, вішалка для одягу і взуття Double Pole Clothes Horse
- ГеннадійВідгук від покупця. Продавець: Exclusive For You. Колір: Сріблястий
Відмінна стійка, коментарі насторожили, але продавець запевнив, що все відповідає, і дійсно все добре, дякую!
- Продавець Exclusive For You
Дякую за відгук
- Маринка П***Відгук від покупця. Продавець: Exclusive For You. Колір: Сріблястий
Швидка доставка
- Переваги:
- На свою цінову політику доволі хороша
- Юля
Яка ціна за доставку вийшла?
- Александра Д***Відгук від покупця. Продавець: Exclusive For You. Колір: Сріблястий
Добре
- Володимир Д***Відгук від покупця. Продавець: FLIKSMARK. Колір: Сріблястий
Стійка розрахована на легкий одяг. Кілька легких осінніх, весняних курток, кілька джинсових штанів, кілька светрів та десяток футболок... Для того щоб вішати важкий одяг, потрібно самому трохи удосконалити цю стійку. Шоб телескопічні трубки не опускалися від ваги, я затиснув іх металевими хомутами... Трубки поки що не погнулись.
- Переваги:
- Просто зібрати
- Недоліки:
- Пластикове кріплення телескопічної трубки.
- Продавець FLIKSMARK
Дякуємо Володимир, за конструктивний відгук!
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: FLIKSMARK. Колір: Сріблястий
Заказывал один вид стойки, а пришло другой. Отличается кардинально от той что на фото.
- Переваги:
- .
- Недоліки:
- Не то что заказывал.
- Сергей К***
Вопрос решен, все хорошо.
- Полина Т***Відгук від покупця. Продавець: Exclusive For You. Колір: Сріблястий
К сожалению только собрав вешалку, она поламалась. Крепления пластиковые не качественные. Трубки также из очень тонкого материала (если его можно назвать металлом)
- Марина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Exclusive For You. Колір: Сріблястий
Не стійка,не надійна,розміри не відповідають реальній вішалки,всі кріплення шатаються.Шкода витрачених коштів.
- Недоліки:
- Всі.
- Александра М***Відгук від покупця. Продавець: Exclusive For You. Колір: Сріблястий
Жах. По характеристиці набагато більший, трубки тонкі і гнуться, не встигла повісити речі як відвалилося коліщатко. Розчарована. Завжди замовляла на розетці і була задоволена, але не цього разу!
- Олена
Ви самі винні! РОЗЕТКА ТУТ НІ ДО ЧОГО!! Треба дивиться хто ПРОДАВЕЦЬ. Це продає НЕ Розетка️
- Егана Ш***Відгук від покупця. Продавець: Exclusive For You. Колір: Сріблястий
Очень хлипкое.пласмасовые крепления быстро сломались.
- Недоліки:
- через неделю пришёл каюк.
- Аліса П***Відгук від покупця. Продавець: FLIKSMARK. Колір: Сріблястий
Погана стійка для одягу, прослужила менше місяця, зовсів не витримує верхній одяг
- Недоліки:
- Не міцна с самого початку
- ірина г***Відгук від покупця. Продавець: TechnoTop
Дуже розчарована покупкою. Довго висилали товар, та ще й розмір не той.
- Переваги:
- Недоліки:
- Криво стоїть. Дуже делікатний. Невірний розмір.
- TechnoTop
Доброго дня, Ірино! Товар вам вислали впродовж 2х робочих днів. Поштова служба доставляла замовлення 3 робочі дні. На це ми ніяк не можемо вплинути. Стосовно якості - ми завжди просимо перевіряти товар на пошті. Приносимо свої вибачення, що не справдили ваші очікування.
- TechnoTop
Зв"яжемося з вами для вирішення цього питання.
- ірина г***
Ніхто зміною не зв’язувався.
- Богдан Б***Відгук від покупця. Продавець: FLIKSMARK. Колір: Сріблястий
Здравствуйте, я сделал заказ, но мне уже несколько дней никто из сотрудников магазина не звонит для подтверждения заказа. Что мне делать?
- FLIKSMARK
Доброго дня!
- FLIKSMARK
Перевірте будь ласка правильність тел.номеру в замовленні! Наш менеджер не може по вказаному тел.номері до Вас дозвонитись! Через кнопку(задати питання) напишіть Ваш тел.номер! Ми відразу Вас наберемо! Дякуємо!
- Богдан Б***
Спасибо. Ответили быстро.