Розпродаж у мобільному застосунку. Знижки до 55% з 2 до 7 липня

Відгуки покупців про Маркери двосторонні Touch Multicolor 60 кольорів та Альбом на спіралі А5 на 50 аркушів Професійний набір для малювання

Оцінка користувачів 4.91/5
  • Яна С***
    Відгук від покупця. Продавець: LUJO. Кількість кольорів: 60

Покупкою задоволена! Маркери супер, гарно малюють, без розводів! Подобається, що сам корпус білого кольору. Прийшли в сумці підставка. Приємно здивував подарунок (біла та чорна гелева ручка і чорний лінер). Щиро дякую магазину! Все швидко, зв'язалися через 10хв після оформлення замовлення, на наступний день я вже отримала посилку. Все без пошкоджень, всі маркери пишуть, жодного сухого. Рекомендую магазин і самі маркери!

Переваги:
    Якість
    • Продавець  LUJO

Яна, дякуємо за відгук! Ми завжди стараємось щоб наші клієнти отримували свої замовлення швидко та безпроблемно :)

• Маріна Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: LUJO. Кількість кольорів: 60

Без зайвих слів, дитина задоволенна і постійно малює, дуже дякую за увагу продавця

• Андрій Л***
    Відгук від покупця. Продавець: LUJO. Кількість кольорів: 80

Хороші маркери. Доставка вчасно.

• Владислава П***

Чудовий набір маркерів. Пишуть добре

• Світлана С***
    Відгук від покупця. Продавець: LUJO. Кількість кольорів: 60

Замовляла двом малим. Менша дитина не оцінила, - для неї як звтчайні фломамтери. А старша дуде задоволена, малювати анімешки, - саме то)
    Продавця рекомендую, все швидко, чітко, приємно, позитивний досвід, крч.

Переваги:
    Якісні, зручна сумка для них, гарненькі, всі пишіть.
    Недоліки:
    Для менших дітей не варто брато.
  • Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: LUJO. Кількість кольорів: 80

Швидка доставка, зручний чохол з підставкою в середені + подарунок Саме те, що мені потрібно!

Переваги:
    Яскраві кольори, не розтікаються
  • Дмитрий
    Відгук від покупця. Продавець: LUJO. Кількість кольорів: 60

Дитині маркери дуже сподобалися,був ньюанс що 2 маркери не писали,я повідомив про це продавцю і вони в цей же день відправили 2 маркери за свій рахунок!
    Дякую,рекомендую

• Ірина П***
    Відгук від покупця. Продавець: LUJO. Кількість кольорів: 60

Фломастери прийшли вчасно, все відповідало замовленому. Всі кольори яскраві, дочкі дуже сподобалися. Дякую за товар. Успіхів і процвітання вам

• Марина
    Відгук від покупця. Продавець: LUJO. Кількість кольорів: 60

Просто супер прийшло бистро!
    Малюють прекрасно просто вау

• Продавець  LUJO

Доброго дня, Марина! Дякуємо Вам за позитивний відгук, це дуже важливо для роботи нашого магазину! Будемо раді бачити Вас нашим постійним клієнтом! З повагою команда магазину, LUJO!

• Ірина У***

Яскраві, якісні, дитина задоволена

Переваги:
    Подаруночок у замовленні
  • Костянтин
    Відгук від покупця. Продавець: LUJO. Кількість кольорів: 60

Маркери якісні, дитина користується з задоволенням! Дякую за швидку доставку.

Переваги:
    яскраві та насичені кольори
  • Юрій Л***
    Відгук від покупця. Продавець: LUJO. Кількість кольорів: 60

Все гаразд. Гарне обслуговування. Товар відповідає опису. Рекомендую.

• Сейнару М***
    Відгук від покупця. Продавець: LUJO. Кількість кольорів: 60

Маркери виявились добрими, у порівняні з дешевим аналогом мають вищу насиченість, спиртову водянисту структуру, але тонуються трохи складно, в цілому дуже зручні, ковпачок легко знімається та одягається, всі прийшли без дефектів, але кейс був трохи брудним всередині як і маркери, але все легко відійшло, дуже зручно що є контейнер і маркери не перемішуються у кейсі, можна відсортувати по кольорам або номеру. Окремо дякую за дві ручки та лайнер)

• Марина Н***
    Відгук від покупця. Продавець: LUJO. Кількість кольорів: 60

Доброго дня, хочу залишити відгук, і подякувати за те що швидко відправили маркери та scratch book, донька дуже сильно задоволена так як любить малювати. Бажаю Вам побільше задоволених клієнтів.

Переваги:
    Дуже швидка доставка і чудовий товар.
    Недоліки:
    Недостатки нема
  • Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: LUJO. Кількість кольорів: 60

Все супер. Дуже гарна якість.

Переваги:
    Гарна якість. Подарунки неочікуванно
  • Марина М***

Чудові маркери!Швидка доставка!
    Рекомендую!

• Євгеній
    Відгук від покупця. Продавець: LUJO. Кількість кольорів: 60

Замовляв сестрі на подарунок. Маркери гарної якості, чудово малюють. Залишились задоволені. Магазин рекомендую.

Переваги:
    Швидка доставка
  • Назар Р***
    Відгук від покупця. Продавець: LUJO. Кількість кольорів: 80

Заказали эти наборы для ИЗОстудии. Ребята очень довольны! Палитра цветов - ошеломляющая!
    Порадовали быстрое оформление и доставка. Спасибо!

Переваги:
    Маркеры классные, все цвета насыщенные. Очень хорошо пишут
  • Юлия Л***
    Відгук від покупця. Продавець: LUJO. Кількість кольорів: 80

Нарешті знайшли якісні маркери. Колір насичений, малювати ними одне задоволення! Дочка в захваті від них.

Переваги:
    Насичені кольори
  • Елизавета Т***
    Відгук від покупця. Продавець: LUJO. Кількість кольорів: 40

Купували набір у травні, тобто донька користується вже 2 місяці - з впевненістю можу сказати, що набір класний. Маркери якісні, свіжі, відтінки відповідають тим, що на них позначені. Не висохли, не протекли. К звичайним фломастерам вже не повернемося)) Швидка відправка та приємні подарунки, сервіс супер, дуже вдячні

• Інна В***
    Відгук від покупця. Продавець: LUJO. Кількість кольорів: 60

Купувала дитині набір маркерів, мені допомогли підібрати і навіть додали подарунок!! Швидка доставка , рекомендую продавця ! Бажаю гарних продажів

• Надія Х***
    Відгук від покупця. Продавець: LUJO. Кількість кольорів: 40

Замовляла дитині на подарунок! Ціна влаштовувала. При отримані був «ваууу ефект»!!! Якість супер, кольори насичені! Замовила потім на подарунок племінниці. Швидка доставка , відмінна якість!!! Дякую!

Переваги:
    Вже три місяці і досі гарно малюють!!!!
  • Ольга Б***
    Відгук від покупця. Продавець: LUJO. Кількість кольорів: 40

Доброго дня!Дуже якісні маркери та сумочка для зберігання.Донька задоволена.Доставка швидка.Дякую!

• Євген
    Відгук від покупця. Продавець: LUJO. Кількість кольорів: 40

Маркери хороші, очікування виправдали, зручна сумочка для зберігання. Малювати бажано на щільному папері 250 г/м² для скетчінга, щоб кольори не просочувались на зворотний бік листа

• Ярослава Л***
    Відгук від покупця. Продавець: LUJO. Кількість кольорів: 80

Товар рекомендую. Не знаю, чи надовго вистачить. Час покаже. Після користування протягом місяця, повністю задоволена якістю.
    Дякую продавцеві.

Переваги:
    Ціна та якість
    Недоліки:
    Донька користується один місяць, задоволена. Каже недоліків немає. Їй видніше)
  • Надежда Г***
    Відгук від покупця. Продавець: LUJO. Кількість кольорів: 40

Маркери гарні та яскраві, всі пишуть добре. Дитина задоволена, малює ними цілими днями. Приємні подаруночки. Єдиний нюанс - 2 фломастери однакового кольору

• Уляна Б***

Якісь супер. Ще і приємний подарунок чекав в комплекті. Рекомендую

• Богдан С***
    Відгук від покупця. Продавець: LUJO. Кількість кольорів: 40

Очень хорошие фломастеры, рисуют хорошо, цвета не фальшивят. Отдельное спасибо за подарочки

Переваги:
    -рисуют жирно и вкусно
    -пластик крепкий, в руках комфортные
    -с подставкой фломастеры стоят четко, не мешаются цвета
    -сумка сделана добротно, ткань хорошая, обещает прослужить долго
    Недоліки:
    Очень красиво рисуют, невозможно остановиться
  • Катерина Т***
    Відгук від покупця. Продавець: LUJO. Кількість кольорів: 40

Маркери дуже сподобались, не писав з 40 лише один, хоча думала, що буде 3-4. За таку ціну це взагалі нічого. Багато пастельних кольорів, рекомендую.

Переваги:
    Ціна, подарунки в комплекті
    Недоліки:
    Декілька можуть не писати
  • Ірина К***
    Відгук від покупця. Продавець: LUJO. Кількість кольорів: 40

Маркери хороші, яскраві і добре малюють. Кольори добре змішуються.Підставка і сумка зручні.Подарунки класні:D

Переваги:
    Яскраві кольори,підставка, подарунок і швидка доставка
  • Олександра А***
    Відгук від покупця. Продавець: LUJO. Кількість кольорів: 60

Продавец умничка, отправил заказ в тот же день, маркеры классные и подарок пришелся очень кстати.
    Сделала выкраску маркеров 60 цветов (на маркерной бумаге Sketchmarker 300 гр/см2). Цвета яркие, чистые, неплохо смешиваются, при наложении слоев почти не оставляют стыка. Маркеры свежие. Я сама рисую маркерами, но Sketchmarker, и эти очень даже хороши, хотя разница в цене больше чем в 3 раза.
    Единственное, в палитре немного нехватает желтых и фиолетовых цветов, докупала дополнительно желтый маркер (на выкраден последний, тон 37).
    Покупала на подарок, набором очень довольны, надеюсь маркеры прослужат долго).

Переваги:
    Все
    • Олександра А***

Почему-то розетка не публикует выкраску :(

• Марина Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: LUJO. Кількість кольорів: 60

Дякую за маркери,дитині дуже сподобались. Відправили швидко, чудовий варіант подарунку

• Марина Т***
    Відгук від покупця. Продавець: LUJO. Кількість кольорів: 60

Отримали маркери швидко. Якість хороша (замовляємо не перший раз). Отримали приємний бонус у вигляді лайнерів, дитина в захваті.

Переваги:
    Насичені кольори, вистачає маркерів надовго
    Недоліки:
    Один маркер не пише
  • Таїсія
    Відгук від покупця. Продавець: LUJO. Кількість кольорів: 40

Гарні маркери. Окрема велика подяка за подаруночки - біла гелева ручка та маркери. Зручний кейс. Швидка доставка, все сподобалося, дякую. Класне все!

Переваги:
    Гарні маркери
    Недоліки:
    Якщо б була доставка до відділення Розетки було б ще зручніше. Але це не стосується якості товару.
  • Іванна К***
    Відгук від покупця. Продавець: LUJO. Кількість кольорів: 40

Чудовий набір, єдине, що погано малює чорний колір, але це не зіпсувало враження про покупку, бо до набору додали нам чорний лайнер)

• Продавець  LUJO

Іванна, дякуємо за відгук! Ви завжди можете звʼязатись з нами для вирішення всіх проблем!

• Ольга Б***
    Відгук від покупця. Продавець: LUJO. Кількість кольорів: 60

Замовляла племінниці на подарунок, яка вчиться у художній школі. Дитина в захваті) Швидка доставка.

• Продавець  LUJO

Ольга, дякуємо за відгук! Ми раді, що Ваша племінниця в захваті! Бажаємо їй творчого натхнення :)