- Світлана Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір туші: Чорний
Ця туш пасуватиме тим у кого, майже не залишилось вій. Трохи комкується, але не критично. Особисто для мене незручна щіточка: якась крупна, незграбно нею користуватися. Туш чорна, що для мене важливо. Не осипається. Непогана на свої гроші.
- Переваги:
- Чорна, не осипається.
- Недоліки:
- Трохи комкується. Щіточка не зручна.
- ТаняВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір туші: Чорний
Не розумію чому погані відзиви, може у дівчаток зовсім немає своїх війочок?
Сама найкрутіша туш із звичайних, у рази крутіша максфактора 2000, буржуа, лореалі, вівьон сабо та інших. Єфект накладних вій, нічого не сипеться, отже раджу. А, і найкраща за іншу пупу - Анастасія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір туші: Чорний
найкрутіша яка була, після 8 годин трохи сиплеться, і щіточкою намазати щоб не задіти шкіру нереально. Але ефект дає неймовірний
- Переваги:
- все
- Недоліки:
- не дуже зручна щіточка
- Морус К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір туші: Чорний
Жахливому
Ніколму не рекомендую- Переваги:
- Недоліки:
- Жахливо
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір туші: Чорний
Мені зручно наносити туш. Вона не додала довжини, а об‘єм так.
А от якість - жахіття: протрималася максимум години 4!!! Осипалася так, що враження чорного синяку під очима!!!- Переваги:
- Мені щіточка зручна
- Недоліки:
- Якість! Немає стійкості
- Наталія
Зверніть увагу: туш (та іншу косметику), виявляється, не повертають :(
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір туші: Чорний
Гиганская толстенная кисточка, ужасно не удобно. Размазывается. Красит обычно, если приноровиться, не рекомендую.
- Переваги:
- Дешевая.
- Недоліки:
- Неважная тушь.
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір туші: Чорний
Прочитала хвалебные Отзывы- заказала и пожалела..(
Неудобная кисточка, ресницы слипаются… да и комками… Pupa разочаровала.
Две звёзды за дизайн.- Переваги:
- Дизайн
- Недоліки:
- Неудобная кисточка.
- Елена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір туші: Чорний
Тушь дуже гарна, не сипится , красить за два рази. із останніх це краща в цій цені
- Виталий А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір туші: Чорний
Купував дружині в подарунок, вибрав бренд, який знав ще з далеких часів і не прогадав, дружині дуде сподобалась якість
- Переваги:
- Бренд
- Недоліки:
- Не має
- Вильгельмина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір туші: Чорний
Наконец-то я нашла любимую тушь. Она у меня не засохла с июля по февраль! Первая настолько «долгоиграющая» тушь. Причём красит до сих пор хорошо, но почти закончилась (ресницы крашу каждый день). Тушь в меру густая, щётка большая, но удобная. Делает супер объём и супер длину одновременно. Красиво подкручивает. Не осыпается. Но на розетке неправильно указано - эта тушь не водостойкая, у неё нет этого в официальных характеристиках. Качество!
- Переваги:
- Очень долго не засыхает, густая, удобная щетка
- Лариса
А де вазано що воне не водостійка? Дякую! Шукаю саме водостійку.
- Ольга Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір туші: Чорний
pupa это качество!
- Переваги:
- pupa это качество!
- Елена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір туші: Чорний
(Один аккаунт с мужем)
Тушь упакована очень красиво,как всегда этот брэнд умеет,но не написано нигде, что водостойкая. Смотрела на других сайтах, эта тушь не является водостойкой. Очень классная кисточка, тушь не жидкая.
Пока не пользовалась, надеюсь качество не подведет.- Переваги:
- Цена по акции
- Недоліки:
- Не соответствует описанию, что водостойкая.
- Юлия В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір туші: Чорний
При заказе туши я увидела, что есть предложение заказать ещё один товар этой же марки в одном чеке и в этом случае, я получу в подарок тушь. Акция проходила до 30.09. Заказ я сделала 28.09. Мне было предложено забрать товар 01.10 после 18 часов. Забрала я заказ 02.10. Подарка не было. Почему? Ведь заказ был сделан 28 числа. Забрать его я была готова сразу, но было сказано, что помаду можно забрать только 01.10. Хотелось бы знать, как всё таки я могу получить свой подарок? Или это такой разводняк, чтобы заказывали больше товаров?!!!!
- Переваги:
- Пока не знаю
- Недоліки:
- Напишу позже
- Алла
Умови виконали? Там було вказано -
Для получения подарка необходимо добавить в корзину две акционные единицы косметики Pupa и тушь для ресниц Pupa Vamp! All In One 101 Mascara 101 Extra Black 5 мл.
- Наталия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір туші: Чорний
- Переваги:
- Красивая картонная упаковка
- Недоліки:
- Не соответствует описанию. Неводостойкая - см. фото
- Виктория Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір туші: Чорний
Очень хорошая. Визуально делает ресницы более длинными. Красивая упаковка, что небольшой, но все же дополнительный плюс. Можно смело брать в подарок подруге
- Переваги:
- Значительно удлиняет ресницы
- Ольга Т***Продавець: Rozetka. Колір туші: Чорний
Туш кошмар
Розмазується дуже, нафарбований вії нею неможливо без допомоги іншої кісточки з іншої туші, постійно липкий сам тюбик, туш прям вилазить через краї( та ще якість самої упаковки жах, просто лущиться в руках…
Якщо оцінити від 1 до 10, ставлю 2.- Переваги:
- Немає.
- СветланаПродавець: Rozetka. Колір туші: Чорний
Очень хорошая! Ресницы не слипаются. Тушь не сыпется, быстро высыхает, без утяжеления! Под дождём не поплыла. Эффект замечательный.
- Таня К***Продавець: Rozetka. Колір туші: Чорний
Подарила подруге тушь .Шикарный дизайн.Подруга очень довольна.Тушь хорошо ложиться ,удлиняет ресницы,не осыпается,долго держится на ресницах,дает хороший объем,не размазывается.Подходит для чувствительных глаз,легко смывается.
- Переваги:
- Современный, яркий дизайн
- Недоліки:
- не выявила