Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Акумулятор літій-полімерний 10000mAh для Power Bank / 3.7v / 110x60x12 mm

Оцінка користувачів 5/5
  • Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: RGSM

Поки 5 зірок, бо ще не використовував, чекаю бмс, і ємність не перевірив. Замовлення отримав через день, акумулятори запаковані в пупирку і покладені в коробку, дата на акумуляторах 2025 рік. Всі три акумулятора видали по 3.87 Вольта. Не мають плат захисту, тому бмс необхідна, в разі підключення 3с бажана з балансуванням. Планую ставити в мінібезперебійник для роутера з підключенням 3с.

Переваги:
    Швидке отримання, всі три мають напругу 3.87 Вольта.
    Недоліки:
    Не мають плати захисту (для мене не критично, буду використовувати бмс), час покаже, чи вони будуть.
  • Сергій П***

Швидка доставка. Рекомендую.
    Акумулятор підійшов, як рідній.

• Продавець  RGSM

Вітаю! Дякую за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалася Ваша покупка. Кожен наш клієнт для нас особливий, і ми намагаємось забезпечити найкращий сервіс саме для Вас. Сподіваємося побачити Вас знову!

• Євгеній К***
    Відгук від покупця. Продавець: RGSM

Замінив в старому павербанку,все працює. Товар відповідає опису.

Переваги:
    Швидко відправили.
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  RGSM

• Іван Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: RGSM

Замінив в старому павербанку. Все нормально.

• Юрий С***
    Відгук від покупця. Продавець: RGSM

Відповідає очікуванням,поки що нарікань немає,напругу в паспортний ток тримають. Зробив блок з 4х

• Олександр Б***

Все ок

• Артем К***

Усе добре, працює.

Переваги:
    Товар відповідає замовленню.
    • Продавець  RGSM

• Андрій

Супер! Дякую!

• Павел И***

Работает

• Александр Р***
    Відгук від покупця. Продавець: RGSM

Хороший, хватает два айфона зарядить, еще заряд остается

Переваги:
    Соответствует описанию
    • Продавець  RGSM

Вітаю! Дякую за відгук!