- Владимир Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Що маємо: пісочний фільтр-насос SF90220-1 (5700л/г), круглий каркасний басейн 3,66х1,22 м, та й пилосос. Підключив це диво, увімкнув режим проходу води на пряму протоку, минаючи пісочний фільтр і .... Шланг постійно закручується, немов гніздо змій, пилосос на стінку не заїжджає - упреться і заміряє, дернеш його - починає крутитися по годинниковій стрілці, іноді від'їде трохи, на скільки дає шланг і встає! Пилосос за яким нуна ходити з батогом та підганяти, шланг, який постійно скручуються! Трієчка за те, що проходить і бруд засмоктує!
- Переваги:
- Не бачу.
- Недоліки:
- Суцільний недолік - не можна залишити без уваги!
Представник брендуВітаємо! Нам шкода, що трапилась така ситуація. Будь ласка, пройдіть Онлайн-діагностику (посилання) для подальшого вирішення питання. Це займе у Вас не багато часу і автоматизує процес оформлення заявки.
- Вікторія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чистит плохо дно , не то что стенки . Пользуемся месяц !!! Покупкой не довольна !!!
- Вікторія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Потужний, гарно чистить дно, вода прозора, не пахне, однозначно варто було купити раніше, а не мити самотужки
- Переваги:
- компактний, зручний у використанні
- Недоліки:
- відсутні
Представник брендуВелике спасибі за такий чудовий відгук! Ваші слова стали для нас справжнім натхненням. Ми готові до нових викликів та обіцяємо зберігати високі стандарти якості.
Дякуємо, що обрали INTEX
- БогданВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Топ для невеликого басейну і ціна хороша
- Недоліки:
- ніяких
Дякуємо, що обрали INTEX