Відгуки покупців про Кільцева лампа LED для селфі 26см з тримачем для телефону і кріпленням під штатив, світлодіодна лампа-кільце для фото та відеозйомки, блогерів, візажистів, з регулювання яскравості, холодне/тепле/нейтральне світло, QX-260

Оцінка користувачів 3/5
  • Відгуки про товар продавця UA National Group
  • Юлія Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: UA National Group

Лампа воняє (вонюча пластмаса) світить дуже тускло. Гроші викинуті на вітер.

• Продавець  Mast Ukraine

Нам дуже шкода що Вам не сподобалась лампа, так, дійсно буває що товари недорогої цінової категорії іноді не виправдовують очикувань. Раніше не було нарікань на цю лампу, а товари які отримують багато негативних відгуків ми знімаємо з продажу.

• Михайло
    Відгук від покупця. Продавець: UA National Group

Лампа дуже гарна, світить яскраво, має три відтінки кольору. Швидка доставка, є пульт керування, дуже зручно. Дякую

• Продавець  Mast Ukraine

Дякуємо за ваш відгук - для нас важлива думка кожного клієнта!

• Богдан В***
    Продавець: UA National Group

Вітаю. Прийшло повідомлення, що товар у пункті видачі. Прийшов отримати, а мені замість двох одиниць видають одну, да й вона-лампа кільцева у недуже кондиційному вигляді. Упаковка вся зім'ята, з неї щось випадає, лампа брудна і таке враження що б.у. Довелось відмовиться від замовлення. Зі мною ніхто не зв'язувався.Дякую за "гарне" обслуговування.

Переваги:
    не виявив
    Недоліки:
    Упаковка вся зім'ята, з неї щось випадає, лампа брудна і таке враження що б.у.
    • Продавець  Mast Ukraine

Вітаю, дуже перепрошуємо за ситуацію, зв'язались з Вами!

• Оксана Л***
    Відгук від покупця. Продавець: BigSmile

Мало того что цена в два раза дороже от конкурентов! Так ещё прислали фиг занет что, заказывала лед лампу, прислали в коробочке, лампа без кулёчка, кулёчек отдельно просто скомкан. Лампа с юсб входом, прямо у входа переломлен кабель! Лампа мигает из-за этого. Ещё лампа работает ТОЛЬКО на максимум, регулируешгь яркость ниже и она начинает писчать, так громко пищит на мозг давит как будто чтото в голове звенит( Очень недовольна. НЕ РЕКОМЕНДУЮ!!!

Переваги:
    Никаких
    Недоліки:
    Множестово!
  • Богдан В***
    Відгук від покупця. Продавець: ShemUA

Товар відповідає опису, доставка швидка. Все добре. Дякую.

Переваги:
    Все працює. Доставка швидка.
    • Продавець  ShemUA

Дякуємо та раді, що Вам все сподобалося!

• Павел В***
    Відгук від покупця. Продавець: ShemUA

На фото данной лампы - есть подножка/тренога.
    По факту лампа пришла без треноги.

Продавец ответил, в описании указано - что лампа идет без подставки/треноги .
    Предложили дополнительно купить за 200 грн

Зачет тогда вводить в заблуждение данной фото о комплектации товара ?

Недоліки:
    Нет треноги в комплекте
    • Продавець  ShemUA

Вітаю!В описі дійсно вказана, яка іде комплектація!На фото забражено,як можно використовувати цю лампу. Протягом 14 днів, в Вас є змога повернути нам товар!