- ЕдуардВідгук від покупця. Продавець: WOLFSHOP. Колір корпусу: Чорний
Разряжается за 20 минут
- Переваги:
- Яркий свет
- Недоліки:
- Разряжается за 20 минут
- Продавець WOLFSHOP
Шановний Едуард,
Дякуємо за ваш відгук! Нам прикро, що ліхтар працює не так довго, як ви очікували. Ми вже передали цю інформацію виробнику для уточнення характеристик товару.
Щоб частково компенсувати цю ситуацію, ми відправили вам промокод на наступну покупку. Якщо у вас виникнуть додаткові питання або потрібна допомога – звертайтеся, будемо раді допомогти.
З повагою, WolfShop
- Николай П***Відгук від покупця. Продавець: WOLFSHOP. Колір корпусу: Чорний
Фонарь с аккумулятором максимум 400 мАч. А то и ниже. В простом режиме света хватает около 20 минут работы. Дешовый ширпотреб. Не стоит тех денег, которые просят!
- Переваги:
- Светит!
- Недоліки:
- Просто дешовка. Не покупайте!
- Продавець WOLFSHOP
Доброго вечора!! Приносимо вибачення за складені незручності. Заповніть, будь ласка, таблицю, вкажіть всі проблеми з товаром і направте на номер в пункті 8 або якщо нема телеграму, відправити Вайбер. З вами зв'яжеться менеджер і запропонує вихід із цієї неприємної ситуації
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: WOLFSHOP. Колір корпусу: Чорний
Проблему решили. Вернули часть денег.
- Продавець WOLFSHOP
Доброго дня!) Дякуємо за вашу лояльність та оцінку. Будемо сподіватись, що в майбутньому ми зможемо співпрацювати з вами ще. Гарного дня!)
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: WOLFSHOP. Колір корпусу: Чорний
Це продають шахраї. Акумулятор не відповідає, тому що написано в характеристиках. Не купуйте це ніколи.
- Переваги:
- Ні яких
- Недоліки:
- Працює менш ніж півгодини
- Продавець WOLFSHOP
Доброго дня! Наші менеджери з вами зв'яжуться для вирішення прикрої ситуації. Гарного дня!)
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: WOLFSHOP. Колір корпусу: Чорний
Акумулятор зарядився за 10 хвилин. Не вірте що там акумулятор на 2400 мАч. Місце є під нормальний акумулятор. Пізніше напишу скільки він реально працює.
- Переваги:
- Недоліки:
- Акумулятор не тієї ємності, що заявлена.
- Продавець WOLFSHOP
Доброго дня!) Дякуємо за зворотній зв’язок. Приносимо вибачення за незручності. Ваш відгук переданий у відповідний відділ для підвищення якості обслуговування клієнтів. Для нас дуже важлива Ваша думка.