- Виктория Г***Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: S. Колір: Темний коричневий
Брала шоколадного кольору. У сукні красива драпіровка на грудях. Якість хороша.
- Продавець «ISP»
Доброго дня! Дуже дякуємо Вам за відгук. Ми впевнені, що він буде цікавим і корисним для майбутніх покупців. Завжди до Ваших послуг!
- Наталья К***Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: XL. Колір: Темний коричневий
Цікава сукня у білизняному стилі з розрізом. Комбіную з прозорою сорочкою чи жакетом.
- Продавець «ISP»
- Софія П***Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: L. Колір: Темний коричневий
Касива сукня насиченого шоколадного кольору
- Продавець «ISP»
Добрий день. Вдячні за Ваш теплий відгук. Нам дуже важлива Ваша думка!
- Наталья Б***Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: S. Колір: Темний коричневий
Тканина щільна, не просвічується, пошив добрий, сукня скриває мій невиликий животик, ношу з жакетом, супер.
- Продавець «ISP»
- Світлана Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Темний коричневий
Гарна тканина та пошив, відповідає розміру та гарно сидить по фігурі.
- Переваги:
- Гарна ціна
- Недоліки:
Відповідає
- Владислава Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Темний коричневий
Сукня бракована, побачила це вже вдома при гарному освітленні. По тканині темніші полоси. Так і не вдалося вдягнути сукню.
- Недоліки:
- Тканина бракована
- Надія Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Чорний
Прекрасна сукня
- Карина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Темний синій
За свої гроші,сукня супер,виглядає гарно,таблиця розмірів відповідає дійсності
- Альбіна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Темний синій
Очень-очень красиво село на дочку.
Брали размер М.
Лёгкое, очень приятное на ощупь.
Цвет соответствует фото.
Идеальное платье! - Карина Л***Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Фіолетовий
Если вы хотите купить одноразовое платье за такие деньги, то пожалуйста, покупайте. Надела один раз и выбросила, ткань полиняла за один вечер и пустышки появились. Писала производителю, даже извинения не получила за отвратительное качество ткани.
- Переваги:
Доброго дня! Прикро, що покупка не виправдала Ваших очікувань. Думка покупця для нас має велику цінність, адже Ви допомагаєте нам ставати кращими! В опис товару ми додаємо повну характиристику товару, яка відповідає дійсності. Ми вибачаємось за доставлені незручності.