Відгуки покупців про Кошик Violet House 0028 Віолетта CAPPUCHINO

Оцінка користувачів 4.52/5
  • Наталія М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий. Висота: 28. Ширина: 21.5

Кошик досить нормальний, особливо враховуючи ціну зі знижкою. Взяла собі ще один, "до пари". Незначне викривлення кришки легко виправляється, коли зверху поставити щось важкеньке. Приємний колір, пластик без хімічного запаху.

Переваги:
    Виглядає як на фото, ціна.
    Недоліки:
    За цю ціну не бачу ніяких.
    • ІТ

А ви плануєте весь час тримати на кришках щось важкеньке? Чи кришка назавжди вирівнюється після таких тимчасових маніпуляцій? Бо дефектна річ і 200 грн не варта. Тим більш на Розетці є кошики трішки дорожчі, але якісні/без дефектів.

• Наталія М***

Кришка швидко вирівнялась, тож не треба на неї завжди щось важке класти. До того ж брала його не для прального порошку, тому повна герметичність мені не потрібна.

• Алёна Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Антрацит. Висота: 28. Ширина: 21.5

Хорошая'корзина,только крышка не сильно прилегает(что не очень понравилось

Переваги:
    Хороший обьем
    Недоліки:
    Плохая кришка
  • Марина

Гарний кошик , колір трохи світліший ніж на фото.

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Ирина

Отвратительный кошик! Не соответствует ни фото, ни своему назначению (для порошка). Заказала два, чтобы получить хоть один без дефектов. В итоге пришли дефектные ОБА! Крышка косая/"поведенная", в связи с чем при закрывании останется огромная щель. Возможно, потому, что пластик мягкий. Но для порошка он не годится однозначно. Для чего годится- тоже вопрос. Неужели нельзя проверить товар перед отправкой клиенту? Во время того, как заворачиваете его в 10 слоев плёнки. Или если они все такие- разместите РЕАЛЬНЫЕ фото, чтобы покупатели понимали, что они заказывают! На что расчет? Что покупатель будет брать дефектную вещь, зато со скидкой?Отказ в пользу другого кошика, который, к счастью, догадалась тоже заказать. Не советую этот шлак.

Переваги:
    Внешний вид, цена со скидкой
    Недоліки:
    Качество пластика, подозрительное в плане надёжности крепление крышки, косая крышка, которая нормально не закрывается, не годится для порошка, Розетка опять не проверяет товар перед отправкой клиенту

Доброго дня! Нам дуже прикро, що продукція надійшла незадовільної якості.
      Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки Rozetka.

• Наталія М***

Гарний кошик, один в один як на фото. Немає хімічного запаху, тож можливостей застосування багато.

Переваги:
    Зроблен доволі якісно, ціна по знижці.
  • Олена К***

Виглядає красиво, зручно використовувати

• Лідія С***

Дякую за швидку доставку,та якісне обслуговування

• наталія н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий. Висота: 28. Ширина: 21.5

Відмінний, тільки не фіолетовий

• Неля К***

На картинці фіолетовий,а прийшов коричневий,я забрала його,але якби був фіолетовий я б ще взяла його

• ТД

Так в описі написано, що колір Кофі :) Coffee.

• Тетяна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Estetiks Official. Колір: Білий

Все відповідає опису та фото

• Галина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий. Висота: 28. Ширина: 21.5

Супер кошик, невеличкий, колір темний не такий як на фото, для мене кращий який в наявності колір.

Переваги:
    Якість і колір темний красивий.
  • Виталий С***

Прочный, удобный.

Переваги:
    Легкий и вместимый
    Недоліки:
    Не заметил.
  • Жанна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Висота: 18. Ширина: 21.5

Дуже якісний кошик

Переваги:
    Компактний, міцний
  • Ольга С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий. Висота: 28. Ширина: 21.5

Кришка закривається, дефектів не має, колір капучіно, зручна корзинка, задоволена замовленням

Переваги:
    Відповідає всім заявленим характеристикам
    Недоліки:
    Поки що не виявлено
  • Ірина

Кошик якісний,без запаху, дійсно відрізняється колір,але він мені сподобався більше ніж рожевий. Кришка прилягає негерметично,але для мене це не проблема.

Переваги:
    Якісний
    Недоліки:
    Після 2-х років використання немає
  • Любов Л***

Міцний, гарно виглядає, приємний колір, я приспособила не для порошку, а для різних залишків миючих засобів, які я використовую при прибиранні у ванній кімнаті.

• Ирина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Висота: 18. Ширина: 21.5

Гарний кошик. Тільки виправте у характеристиках висоту. Вона становить 28 см.

• Алла К***

Дуже сподобався,виглядає стильно і дуже охайно

Переваги:
    Міцний,зовнішній вигляд,вмісткий
  • Наталия К***

Хорошая корзинка, средних размеров

Переваги:
    Понравилась
  • Виктория М***

Первый раз заказала , пришла отличная , второй раз с браком, крышка кривая была плохо закрывалась. Отказалась. Любой товар перед доставкой надо проверять или продавать за пол цены.

• Тетяна Н***

Думаю, що налаштування монітору тут ні до чого. Колір аж занадто відрізняється від рекламного фото.

• Тетяна Н***

Замовила два, один прислали із кривою кришкою. Схоже випадок непоодинокий, або продавець «втюхує» одну й ту саму браковану річ багатьом покупцям.
    Я пристосувала в якості кошика для сміття в кабінеті. Для прального порошку я б не радила, кошик не герметичний.
    На фото рожевий, а в реалі - колір капучіно. Я розумію, що в описі вказано правильний колір. Але навіщо розміщати на фото товар іншого кольору і вводити людей в оману? Хоча особисто мені капучіно навіть більше подобається.

• Яна

Цвет может отличаться в зависимости от настроек монитора. Можете фото сделать какая пришла?

• Виктория М***

Очень красивый, компактный и удобный. Спасибо Розетке !

Дякуємо за Ваш відгук. Приємного користування

• Юля

Класна корзина але прийшла іншого кольору.

• Вика

Какая пришла?

• Алена У***

Соответствует описанию. Супер корзинка. Прочная.

Переваги:
    Прочная. Описание точное.
    Недоліки:
    Нет.
  • Ольга

Очень крутое ведро, приспособила его для кошачьего наполнителя в туалете и использую как подставку для бумаги, пластик плотный, очень качественный

Переваги:
    Все отлично, нужная вещь
    Недоліки:
    Нету, супер ведро

Дякуємо за Ваш відгук. Приємного користування

• Юлия Д***

Корзина пришла с кривой крышкой

• Наталья

Крышка не плотно прилегает.

Переваги:
    Обычная корзина.
    Недоліки:
    Цвет на фото не соответствует. Не такой яркий, темно сиреневый.
  • Светлана
  • Юлия

Для котячего наполнителя хорошо. Для порошка не очень. Не герметично закрывается крышкой.

Переваги:
    Красивый
    Недоліки:
    Крышка
  • Алина Б***

Всё хорошо, кроме того, что на сайте несоответствие цвета на фото и в описании. Рассчитывала получить розовые (как на фото), а пришли бежевые (как в описании).

Переваги:
    Качественный пластик. Уровень обслуживания Розетки
    Недоліки:
    Не соответсвует цвет на фото и в описании
  • Елена

Прекрасная корзина для порошка.Очень красиво и аккуратно смотрится.

Переваги:
    Красивая, компактная
  • Каминская Е***
    Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий. Висота: 28. Ширина: 21.5

Контейнер не понравился. Напоминает мусорное ведро. В реальности цвет грязно серый. В описании написано было, что цвет "капучино".

Переваги:
    Не обнаружено
    Недоліки:
    Неприятный цвет. Некрасивый дизайн контейнера.

Доброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук переданий відповідальному співробітнику для уточнення інформації та вирішення питання.

• Мария Б***
    Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий. Висота: 28. Ширина: 21.5

Покупала в другом магазине ,в целом хорошая корзина за Цвет отличается в действительности.

Переваги:
    Хороший пластик
  • Татьяна З***
    Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий. Висота: 28. Ширина: 21.5

Красива , стильна корзина, якісний пластик, вмістка. Дякую розеточка

• Анна А***
    Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий. Висота: 28. Ширина: 21.5

Корзина сподобалась, дуже стильно виглядає в інтер'єрі,вмістка, якість хороша, пластик міцний, без дефектів,заміри відповідають, колір насичений!!!

Переваги:
    Якість
    • Светлана

Вы не купили. Отщыв написали ради 10 баллов.