- Волошина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Дякую, все прийшло вчасно.
- Вікторія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Для жирного волосся буде ідеально, в мене волосся фарбоване в блонд, дещо підсушує .
- Дарья Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Мне не зашло. Волосы как мочалка: жёсткие и спутанные. Жирнятся так же, а то и хуже. Мою каждый день, примерно через 12 часов. Пользовалась несколько недель, думала привыкну, но ничего не поменялось.
P.S. нашла выход, добавила травок и волосы стали лучше - Ольга Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Шампунь не підійшов
- Влада О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Гарний шампунь, приємний аромат. Підійде жирному типу шкіри.
А от бальзам цієї ж лінійки не радила б - заслабкий. - ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Гарний шампунь, лупи не викликав. Мию голову кожні 2 дні. Нічого не змінилось.
- Переваги:
- Очищає гарно, волосся не сушить
- Людмила П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Отличный шампунь. Мне подходит и очень нравится, запах приятный
- Татьяна А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Отличный шампунь
- Переваги:
- Легкий,хорошо пенится
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Добре вимиває волосся, гарно піниться
- Переваги:
- Приємний запах
- Надія Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
спочатку не зрозуміла чому товар замотали в харчову плівку, думала, щоб не розлився при транспортуванні, а коли добула, то побачила, що кришечка тріснута, розчарована
- Татьяна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Рекомендую шампунь для людей з волоссям жирним біля кореня. Тонкого по структурі. Однак використовувати краще з бальзамом, щоб уникнути електризації волосся.
- Переваги:
- Додає об"єму. Чудовий аромат, Волосся не швидко брудниця.
- Недоліки:
- Трохи електризується волосся.
- ОлександраВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Це хороший шампунь для тих, хто має жирне волосся, що на вечір вже брудніє. Шампунь гарно очищає шкіру голови, не викликає лупу, має приємний аромат, хватає надовго. Але має й деякі нюанси. Так волосся важко розчісати, воно зплутується як пакля. Шампунь гарно вимиває, але в той же час трохи пересушує волосся. Зелений кондиціонер Білий грейпфрут цієї ж лінійки менше сподобався, ніж в синій упаковці Herbal Essences Марокканська арганова олія - з ним волосся довше свіже.
- Віра К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Классный шампунь
- Переваги:
- Классный шампунь
- Наталія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Ідеальний шампунь. Після цього шампуню волосся шовковисте, м'яке, блискуче, пухке, гарно вимиває шкіру голови і саму довжину волосся. Я дуже задоволена цим шампунем, рекомендую
- Недоліки:
- Немає!
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
волосы в первый день пушатся, а на второй уже жирные
- Переваги:
- Очень экономный
- Недоліки:
- волосы быстро становятся жирными, хотя у меня нет склонности к этому
- Олександра Г***
Це шампунь для жирного типу шкіри ,якщо у вас нормальний тип шкіри голови (ви миєте волосся раз на 3 дні) то через велику кількість очисників він може спровокувати вироблення себуму, як захисна реакція шкіри на подразники.Підбирайте шампунь орієнтуючись на тип шкіри голови,бо шампунь призначений лише для цього.
- Світлана Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
У меня не жирные волосы, мою раз в 5 дней. Этот шампунь очень экономный, волосы блестят и пушатся после мытья. Заказала подругам. Рекомендую
- Переваги:
- Подошёл для моих волос, приятный аромат, очень экономный
- Діана М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Гарна шампунь!
- Переваги:
- Якісний склад та аромат
- Юлия П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Первое, что хочу отметить, так это сладкий бодрящий аромат)) Ну оочень приятный!
Кожу головы и сам волос промывает прекрасно. Состав больше подходит для жирных волос. После использования волос не путается как раньше. Но не для сухих волос - сделает только хуже. Кончики без увлажняющего ухода испортит. Лучше использовать с бальзамом/кондиционером.
У меня появились сомнения из-за последних 2-ух отзывов. Так вот, упаковка полностью соответствует предъявленной. На офиц.сайте нашла информацию,что просто сменился дизайн упаковки - и всё! Мята в составе присутствует как и раньше,это указано в составе.- Переваги:
- Шикарный аромат, экономичный расход, достойное очищение
- Недоліки:
- Для всех типов волос как написано в описании не подойдёт: засчёт состава подсушивает волос. Не на каждый день
- Юлия П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Заказала шампунь белый грейпфрут и мята, на момент заказа все данные (описание, фото и артикль) были коректны, когда пришла забирать заказ - выдали другой товар, а именно шампунь этой же марки, только просто белый грейпфрут. Приятного мало, а вот со странностей то, что на старый артикль привязали новый товар. Оформила возврат.
- Ольга Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Заказывала herbal essences белый грейпфрут и мята, а прислали просто herbal essences белый грейпфрут. Так еще и отправку ждала... ( Заказ оформила 18.01.2022, а отправили 21.01.2022 ) Хоть и получила не то, что ожидала шампунь отличный. Розетка, внимательней следите за точностью комплектации заказов.
- Переваги:
- Состав, хорошо промывает волосы
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук переданий відповідальному співробітнику для уточнення інформації та вирішення питання.
- Юлия М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Хороший шампунь, приятный аромат, вымывает голову до скрипа. Волосы блестят. У дочки часто жирниться голова, густые волосы, ей очень подошёл.
- Переваги:
- На долго хватает
- Оксана Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Мені сподобався цей шампунь.
Економний у використанні, оскільки добре піниться, має дуже гарний насичений запах. Коси після нього м'які. Буду купувати ще.- Переваги:
- Хороший шампунь
- Недоліки:
- Не знайшла
- Виктория М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Отличный шампунь для жирной кожи головы. После него волосы идеально чистые и держат объем.
- Tanusha V***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Пользуюсь этим шампунем уже года 2, очень нравится!
- Переваги:
- Цена, качество!
- ЄвгеніяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
За свойства шампуня точно 5 звёзд. Пенится экономно, моет до скрипа. Волосы действительно после него дольше сохраняют свежесть и есть объем.
А вот запах. Запах дело вкуса. Не ожидала конечно, но это наверно первый на мою память шампунь, где запах для меня такой отвратительный. Мне пахнет ну мега сладкой мятной конфетой. Аж зубы сводит. Не люблю мятные конфеты)))))- Переваги:
- Отлично вымывает, хорошо пенится.
- Недоліки:
- Запах.
- Виктория Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
- Ирина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Подошла идеально
- Переваги:
- Запах очень приятный
- Літвин Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Нормальное соотношение цены и качества. Маленький расход. Волосы пушистые, но без бальзама пользоваться не смогла.
- Переваги:
- Густой. Приятный запах. Блестящие волосы.
- Недоліки:
- Слегка пересушивает кожу головы.
- Владислав О***Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Купив цей шампунь із-за великої кількості гарних комментарів. В мене жирна шкіра голови, в моєї дівчини навпаки суха. Але що в мене результату немає, що в неї. Голова наче взагалі не помита, жирніє вже через декілька годин. Фейрі для посуду напевно і те краще буде. Наполегливо не рекомендую.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не вимиває голову взагалі
- Палей А***Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Сестра подарила.
- Переваги:
- Шампунь как шампунь. Пахнет не плохо. Функции свои выполняет)
- Недоліки:
- Восторга особого не вызвал.
- Тетяна М***Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Неймовірно шикарна шампунь ! Волосся блискуче , добре промиває волосся , приємний аромат , дійсно додає обєму - для мене найкраща шампунь з усіх перепробуваних !
- ВикторияПродавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Отличный шампунь!!! Всем рекомендую!!! Волосы после него объёмные и превосходно пахнут. Пенится шампунь очень хорошо.
- Переваги:
- Волосы шелковистые и хороший после шампуня объём. Цена.
- КсеніяПродавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Ні в якому разі не купуйте! Дуже сильний запах! Хоча виробник пише, що це начебто королівська серія! Франція, можливо, собі і хороший робить шампунь, а в Україну хай таке!???
- Переваги:
- Недоліки:
- Вони і є лише
- МарияПродавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Шампунь однозначно понравился, приятный аромат, который держится больше 12 часов на волосах, после мытья волосы мягкие, но пушистые. Для "усмирения" все-таки пригодиться бальзам из этой серии.
Экономно расходуется, необходимо совсем небольшое количество, пены образуется много, промывает до скрипа, волосы быстрее не грязнятся, блестят. За вполне доступную цену - большой объем. Могу рекомендовать.- Переваги:
- Экономно расходуется, аромат, хорошо промывает
- Недоліки:
- Не обнаружила