Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Автомобільний тримач для телефону з вакуумною присоскою Vention 3х контактний, з регулюванням (KCOB0)

Оцінка користувачів 5/5
  • Валерія О***
    Відгук від покупця. Продавець: ACE Market. Колір: Чорний

Замовляла чоловіку в машину, сказав все добре тримається.

Переваги:
    Чудовий тримач за свої гроші
  • Надія П***
    Відгук від покупця. Продавець: ACE Market. Колір: Чорний

Вже довго користуюся, задоволена, рекомендую

• Андрій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: ACE Market. Колір: Чорний

Чутно інколи брязкання на поганій дорозі!
    В усьому іншому- працює нормально!

Недоліки:
    Інколи брязкає
    • Продавець  ACE Market

Дякуємо Вам за відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Бажаємо успішної експлуатації, міцного здоров'я, вдалого та безпечного Вам дня!

• Ніна П***
    Відгук від покупця. Продавець: ACE Market. Колір: Чорний

Замовлення оброблено швидко!Дівчина менеджер зателефонувала усе уточнила,ввічлива.Тримач гарної якості,пластик міцний.Усе підійшло

• Продавець  ACE Market

Дякуємо за відгук та високу оцінку нашої роботи. Працюємо для наших клієнтів та цінуємо зворотній зв'язок. Користуйтесь із задоволенням. Бажаємо успішної експлуатації, міцного здоров'я, вдалого та безпечного Вам дня!

• Надежда П***
    Відгук від покупця. Продавець: ACE Market. Колір: Чорний

Тримач можна встановити на будь яку поверхню автомобіля, тримається дуууже сильно, потім навіть важко зняти (але це можливо;)). Є місце для того щоб під’єднати в телефон зарядний кабель. Телефон тримає дуже добре, на сильних ямах не вилітав. Є регулювання по куту нахилу та довжині, що дуже зручно. Єдине, що спочатку насторожило - це вушка які тримають телефон, здалося, що вони не зможуть втримати телефон, однак, я дуже сильно помилялася.

Переваги:
    Міцно тримає телефон, є місце під зарядний кабель
    Недоліки:
    Трошки скріпить на ямах