- Степан Р***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Довжина: 5. Колір: Білий
Кабель хороший в ігра пінг стабільний 40 передає 10 гб в секунду як і написано.
- Переваги:
- Все дуже добре та якісно.
- Недоліки:
- Немає.
- Продавець Lemeshop
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Довжина: 5. Колір: Білий
Все чудово працює. Замовлення було опрацьоване швидко
- Петро К***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Довжина: 5. Колір: Білий
Рекомендую.Відповідає своїм характеристикам.
- Петро К***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Довжина: 1. Колір: Білий
Рекомендую.Відповідає даним харектеристикам
- Павло Щ***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Довжина: 15. Колір: Білий
Для дому, офісу цілком нормально. Для максималки або переобтискання... Таке собі.
- Переваги:
- Вартість!!! Наявність!!! Швидкість доставки!!! Працює. Якість непогана, кручені пари розподілені пластиком. Швидкість на 15-20м.
- Недоліки:
- Що до якості дротів... Переобтиснути навіть для майстра складно, бо дуже тонки не тримають форму. Так само що до пропускної спроможності на 100м.
- Продавець Lemeshop
- Сергей Е***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Довжина: 20. Колір: Білий
Все отлично
- Переваги:
- Быстрая доставка, отлично работает
- Андрій Л***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Довжина: 10. Колір: Білий
Патч-корд чудової якості! Кабель міцний, гнучкий і зручний у прокладанні. Довжина 10 м дозволяє легко підключити пристрої в різних кімнатах без втрати швидкості. Інтернет працює стабільно, швидкість відповідає gigabit ethernet. Білий колір виглядає охайно й непомітно. Рекомендую!
- Недоліки:
- Не знайшов
- Продавець Lemeshop
- Михайло Ц***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Довжина: 5. Колір: Білий
Кабель чудовий. Швидкість інтернету відповідає заявленій. Сподіваюсь, що кабель проживе довго.
- Переваги:
- Працює, швидкість відповідає заявленій
- Ivan
Перепрошую, ким заявленій? У нього має бути до 10 гбіт/с, у Вас на скрині - 1 гбіт/с
- НародВідгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Довжина: 15. Колір: Білий
- Полина П***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Довжина: 1. Колір: Білий
Качество отличное
- Роман М***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Довжина: 10. Колір: Білий
Працює.
- Продавець Lemeshop
- Олександр Т***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Довжина: 10. Колір: Білий
Все працює, хороший кабель.
- Денис Ч***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Довжина: 10. Колір: Білий
Найс кабель на свій прайс дуже гарний товар все працює
- Переваги:
- Довгий
- Продавець Lemeshop
- Наталья П***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Довжина: 10. Колір: Білий
Дякую за якісний товар. Купували кабель 10 м, все працює супер!
- Переваги:
- Все
- Продавець Lemeshop
- Володимир Г***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Довжина: 10. Колір: Білий
Хороший кабель. Все працює
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Довжина: 10. Колір: Білий
Кабель якісний. Дійсно дає заявлену швидкість (у моєму випадку це до 1Гб). Та довжина 10 м була достатньої, щоб протягнути кабель у іншу кімнату.
- Продавець Lemeshop
- Александр А***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Довжина: 10. Колір: Білий
- Переваги:
- сам по себе кабель нормальный
- Недоліки:
- много сдавленных участков, долго не проживет
- Продавець Lemeshop
Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація. Можливо, під час транспортування було пошкоджено. Напишіть нам в особисті - можемо обміняти.
- Владислав И***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Довжина: 20. Колір: Білий
Кабель якісний, пропускає гігабіт нормально, конектори тримаються міцно, довжина відповідає заявленій. Також окремо хочу відмітити сам магазин, який оперативно, у свій робочий час, вирішує всі питання та проблеми, тому можете замовляти!
- Переваги:
- Швидкість кабелю та сам продавець
- Артем С***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Довжина: 20. Колір: Білий
Довго очікував патч-корд, витратив годину часу на його підключення, а потім з'ясував що він не видає більше 93 мб сек:)
Потім витратив ще годину часу на спроби вирішення цієї проблеми і все таки з точністю впевнився що вся проблема саме в патч-корді:/
ДОПОМІЖІТЬ!- Переваги:
- Реально 20 метрів
- Недоліки:
- Поганий приїхав
- Продавець Lemeshop
Дякуємо за ваш відгук. Швидкість близько 93 Мб/с зазвичай означає роботу з’єднання в режимі 100 Мбіт, а не 1 Гбіт, і це не завжди пов’язано саме з патч-кордом — на швидкість впливають налаштування мережевої карти, роутера, порти WAN/LAN, а також обтиск конекторів. Також можливий фактор з боку провайдера: фактична швидкість може не відповідати тарифу, або ж може бути пошкоджений вхідний кабель від провайдера до роутера. Патч-корд відповідає заявленій довжині 20 метрів і стандарту. Будь ласка, зверніться до нас у приватні повідомлення — ми допоможемо з перевіркою, підкажемо можливі причини та, за потреби, запропонуємо заміну або інше рішення. Нам важливо вам допомогти.
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Довжина: 2. Колір: Білий
Мені все сподобалось. Довжина та технічні характеристики відповідають дійсності.
- Продавець Lemeshop
- Максим Л***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Довжина: 1. Колір: Білий
- Віталій Г***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Довжина: 5. Колір: Білий
Добрий день!
Дякую, що написали. Хочу відзначити, що покупкою залишився максимально задоволений. Патч-корд, який замовляв у вашому магазині, повністю відповідає заявленим характеристикам: якісний, міцний, добре зібраний і стабільно працює без будь-яких перебоїв. Передача даних рівна, без втрат, конектори тримаються щільно — видно, що річ зроблена акуратно й надійно.
Окремо дякую за швидку та чітку доставку. Замовлення приїхало навіть раніше, ніж очікував. Упаковка була охайною та захищеною, тому товар прибув абсолютно цілим. Дуже приємно, що ви слідкуєте за якістю не лише продукції, а й сервісу.
Також хочу відзначити вашу увагу до покупців. Приємно отримати повідомлення з уточненням щодо якості — це показує, що ви дійсно дбаєте про репутацію та комфорт клієнтів.
Загалом можу сказати, що досвід співпраці з вашим магазином був чудовим. Я щиро задоволений покупкою та рівнем обслуговування. Дякую за професійність, ввічливість і якісний товар.
Бажаю вам гарної, мирної та легкої п’ятниці, приємного дня та вдячних клієнтів!
Ще раз дякую за вашу роботу.- Недоліки:
- Продавець Lemeshop
- Станіслав С***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Довжина: 5. Колір: Білий
Все гарно працює.
- Переваги:
- Швидка доставка
- Продавець Lemeshop
- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Довжина: 5. Колір: Білий
Хороший кабель, швидкість ідеальна.
- Ірина Г***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Довжина: 5. Колір: Білий
Відправили швидко, все добре
- Артур С***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Довжина: 5. Колір: Білий
Все працює
- Продавець Lemeshop
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Довжина: 5. Колір: Білий
Швидкість супер та надійний
- Переваги:
- швидкість
- Недоліки:
- нема
- Продавець Lemeshop
- Артем М***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Довжина: 5. Колір: Білий
Всім задоволений
- Євген К***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Довжина: 5. Колір: Білий
Товар гарної якості. Швидка доставка.
- Переваги:
- Чудова якість
- Роман Б***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Довжина: 5. Колір: Білий
Все прийшло чудово, рекомендую!
- Рус Т***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Довжина: 5. Колір: Білий
Не рекомендую
- Недоліки:
- Приїхав з відламаним кріпленням,не рекомендую!
- Продавець Lemeshop
Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація - напишіть нам в особисті і ми вам поміняємо.
- Микола К***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Довжина: 5. Колір: Білий
Прийшов у пристойному пакуванні, якість хороша і опису відповідає
- Переваги:
- Гарний сервіс і якість кабеля
- Недоліки:
- Поки не знайшов
- Продавець Lemeshop
- Андрей Д***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Довжина: 5. Колір: Білий
Работает хорошо
- Іван Г***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Довжина: 5. Колір: Білий
Прекрасно робить, без проблем
- Переваги:
- Швидкість передачі
- Недоліки:
- Поки що немає
- Продавець Lemeshop
- Анастасия П***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Довжина: 10. Колір: Білий
Не соответствует заявленной скорости ,максимум который выдает это 89-95 мб.
Заявленные характеристики не соответствуют.- Переваги:
- Недоліки:
- Скорость больше 100 мб не поднимается
- Продавець Lemeshop
Вітаємо! Шкода, що ви залишились незадоволені товаром - напишіть нам в особисті і ми вирішимо проблему.
По кабелю дає максимум 100мбіт/c, коли по вайфай модулю на той же пк дає 280мбіт/с і 530 мбіт/с на upload. Роутер TP-LINK Archer AX23. Не рекомендую.
- Переваги:
- Довгий
- Недоліки:
- Швидкість не відповідає заявленій, 100мбіт максимум
- Продавець Lemeshop
Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація. Напишіть нам в особисті - ми вирішимо пробелму.
- Іван
Перепрошую, Ви впевнені що щвидкість вашого мережевого адаптера (мережевої карти, "сєтєвухі",розєму материнської плати) 1 гбіт/с? Можливо ваш адаптер підтримує лише 100 мбіт/с