Відгуки покупців про Олововідсмоктувач вакуумний Kaisi Solder Sucker, шприц, екстрактор для видалення припою, олова
- Влад К***Відгук від покупця. Продавець: RGSM
Зі своєю задачею справляється
- Продавець RGSM
Вітаю! Дякую за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалася ваша покупка. Кожен наш клієнт для нас особливий, і ми намагаємось забезпечити найкращий сервіс саме для Вас. Сподіваємося побачити Вас знову!
- Владимир С***Відгук від покупця. Продавець: RGSM
меня устраевает
- Продавець RGSM
Вітаю! Дякую за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалася покупка. Сподіваємось побачити Вас знову!
- Микола Я***Відгук від покупця. Продавець: RGSM
Отличный оловоотсос.Хорошее качество, удобно в использовании.
- Переваги:
- Дешевый. Рабочий.
- Продавець RGSM
Вітаю! Дякую за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалася Ваша покупка. Кожен наш клієнт для нас особливий, і ми намагаємось забезпечити найкращий сервіс саме для Вас. Сподіваємося побачити Вас знову!
- Євген П***Відгук від покупця. Продавець: RGSM
Свою функцію виконує, пріпой знімає добре, легко розкривається обортанням корпусу - без фіксації. Інколи при відстрілюванні пружини розкривається корпус і ручка улітає що може бути небезпечно (адже разом з нею може відлітати і гарячий припой). Необхідно при кожному використанні перевіряти чи тримається корпус
- Переваги:
- дешевий, працює
- Недоліки:
- не надійний
- Продавець RGSM
Вітаю! Дякуємо за Ваш відгук! Ваша думка дуже важлива не тільки для нас, але і для всієї нашої спільноти покупців. Завдяки таким відгукам інші клієнти можуть зробити більш поінформований вибір. Сподіваємося, що й у майбутньому Ви залишитеся нашим вірним покупцем!