Відгуки покупців про Чоловічі спортивні штани DEXT Червоні сезон Літо Весна трикотаж двонитка S

Оцінка користувачів 3.67/5
на основі 4 відгуки
  • Відгуки про товар продавця DXTR
    Відгук від покупця. Продавець: DXTR. Колір: Бордовий

На хвилі позитивних вражень від покупки цих штанів для сина (про що був мій попередній відгук) сьогодні придбав і для себе в розмірі xl. Йде на наш 52-54, але якщо s на синові сіли добре, то у мене у моєму розмірі виявився завеликий зріст, бо напевно ті, хто шив ці штани вважали, що всі люди мають бути як з картинки і якщо розмір йде xl, то людина напевно має бути щонайменше на зріст не менше 1,90м.))) А тому знизу багато складок перед резинкою, але забрав, щоб не ''розорити'' добросовісний і уважний магазин продавця.))) Будуть напевно гарної якості домашні штани) а так то рекомендую для придбання.

Переваги:
    Ціна-якість
    Недоліки:
    Читай вище
    • Продавець  DXTR

Руслан, дякуємо за ваш відгук, ми цінуємо зворотний зв'язок від наших покупців. Дуже раді, що товар вам сподобався, бажаємо успішного користування та чекаємо на вас знову.

Відгук від покупця. Продавець: DXTR. Колір: Бордовий

Отримали сьогодні, приємно вражені неочікувано якісним товаром за порівняно невелику ціну, приємна тканина на весну, літо, теплу осінь, вигляд дорогих, розмір в розмір, сину 17 років зайшли і батьку також сподобались), рекомендуємо до покупки

Переваги:
    Читай вище
    Недоліки:
    Наразі не виявили...побачимо, як покажуть себе далі у т.ч. після першого прання....якщо щось буде не гуд, то напишу додатковий відгук)
    • Руслан М***

І так, як недолік забув відмітити відсутність розмірної сітки до даного товару у цього продавця, а тому вибирали інтуїтивно....

• Продавець  DXTR

• Артем Р***
    Продавець: DXTR. Колір: Бордовий

Чудові. Якісні

Переваги:
    Якісні,розмір в розмір
    • Продавець  DXTR

Артем, дякуємо за ваш відгук, ми цінуємо зворотний зв'язок від наших покупців. Дуже раді, що товар вам сподобався, бажаємо успішного користування та чекаємо на вас знову.

• Влад
    Відгук від покупця. Продавець: Карбоне. Розмір: 56. Колір: Чорний

Не знаю, что у них на производстве за гиганты мысли, но крой у штанов – "на покойника". То бишь в них хорошо неподвижно лежать, но стоит встать и тут же появляется желание их просто выкинуть.