- Володимир П***Відгук від покупця. Продавець: K.I.T
Продають одне, а відправляють зовсім інше.
Навіть коробка з М7.
Браслет ФітПро. Зарядка штекер. В характеристиці кількість 2, по факту 1.
Такий собі "продавець". Не рекомендую.- Переваги:
- Ну хоть працює
- Недоліки:
- Товар не відповідає опису, характеристиці, комплектації.
- Продавець K.I.T
Доброго дня. Характеристика - кількість 2 стосується кількості предметів в коробці, тобто браслет та зарядка. Коробки браслетів універсальні. Будь-якому випадку продається браслет XPRO. Радимо уважно читати те що написано в характеристиках і описі товару. Ми надсилаємо саме той товар що вказано. Якщо ви прочитали опис і характеристики і уявили собі щось інше, нажаль даному випадку ми вам не допоможемо. Звісно ваше бажання зекономити гроші і купити річ яка коштує в 3, а то в 4 рази дорожче, за суму меншу в ті самі 3 або 4 рази, викликає розуміння, але в реальному світі, ви отримуєте по оплаті.
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: K.I.T
Школа згаяного часу, не той що заявлено в описі
- Переваги:
- Недоліки:
- Це не фітнес годинник, а просто іграшка
- Євгеній С***Відгук від покупця. Продавець: K.I.T
Дитяча іграшка! Не підтримує жодний додаток! Неможливо встановити час і дату!
- Переваги:
- Немає!
- Недоліки:
- Все!
- Наталя С***Відгук від покупця. Продавець: K.I.T
Швидко відправили. По телефону попередили, щоб перевірила на пошті комплектацію. Так і зробила. Браслет не вмикался, думала розрядженний , але навіть після того , як пів дня простояв на зарядці так і не запрацював. Віднесла в майстерню, виявилось, що вони геть не працюючі(. Дитина дуже засмутилась.
Купуючи такі речі ,за таку ціну ,треба розуміти, що є ризик , що може бути брак.- Недоліки:
- Не працюючі
- Продавець K.I.T
Доброго дня. Для цього і існує тестовий період - Ви випробує товар і повертаєте його якщо мали інші очікування.
- Євгеній С***Відгук від покупця. Продавець: K.I.T
Замість Banb M5, Band M7! Зарядка не магнітна (як заявлено в описі) а контактно - штекерна: витягуєш годинник з корпусу, вставляєш в юсб-перехідник, потім в адаптер!
- Переваги:
- Поки не відомо!
- Недоліки:
- Товар не відповідає опису і фото які в замовленні!
- Сергей В***Відгук від покупця. Продавець: K.I.T
Відправили , отримав , товаром задоволений
- Переваги:
- Відправили , отримав , товаром задоволений
- Ирина С***Відгук від покупця. Продавець: K.I.T
Все отлично работает. Покупкой довольна.
- Переваги:
- Хорошо фиксируется на руке, много функций, цена
- Недоліки:
- Не нашла.