- Галина С***Відгук від покупця. Продавець: Hedgie
Чудовий набір. Равлики гарно ростуть.
- Юлианна С***Відгук від покупця. Продавець: Hedgie
Супер смеси, много и доступная цена)
- Ярослав Ш***Відгук від покупця. Продавець: Hedgie
Я нічого не зрозумів. Всі пишуть корм. Продавець пише корм. Але на банці написано що це тількі добавка до овочів та фруктів. То це корм чи добавка?
- Переваги:
- Поки не зрозуміло
- Недоліки:
- Хотів саме корм (як для папуги або хом'яка якщо так буде зрозуміліше)
- Продавець Hedgie
Раціон равликів складається з трьох важливих частин:
1) свіжа рослинна їжа - свіжі овочі, наприклад, цукіні, гарбуз, огірки, морква тощо, зелень - листя салату, трохи фруктів;
2) поживна частина - основне джерело білків, жирів та вуглеводів: зернові, злакові культури, олійні культури, насіння, горіхи, джерела тваринного протеїну;
3) Мінеральна частина - джерела кальцію та мікроелементів для будівництва мушля. (виняток - безпанцирні слимаки).
Сухий корм може закрити дві з трьох складових, але першу - свіжу рослинну їжу - він замінити не може, а лише доповнює її. А вона необхідна і повинна складати основу раціону равликів. Тому будь-який сухий корм будь-якого виробника є так, кормом, але не повнораціонним, а лише лише частиною раціону.
Крім сухих кормів існують ще окремо мінеральні добавки. В нашому наборі це Са++. Вони вирішують лише проблему №3, тобто слугують для задоволення мінеральних потреб равликів у разі, якщо Ви робите поживну частину раціону самостійно - використовуючи, наприклад, різні крупи, пластівці, яйця тощо, або утримуєте їх на чисто овочевому раціоні.
До складу сухих кормів, якщо виробником не зазначено інакше, зокрема до складу наших кормів вже входить збалансована мінеральна частина, тому якщо Ви використовуєте сухий корм, то окремо мінеральну суміш додатково вводити не треба. - Продавець Hedgie
Для хом'яків та папуг, якщо власник хоче їх утримувати тривалий час здоровими, теж слід різноманітнити раціон, вводячи до нього овочі, фрукти, свіже та сушене листя, ягоди, квіти, дикорастучі трави, особливо злакові дикороси (так, це бур'ян), птахам необхідні джерела мінералів для пір'я та яєць, а гризунам - сіно та гілочки дерев як джерело грубої клітковини та для здоров'я зубів. Тому сухі суміші для гризунів та птахів теж не варто розглядати як виключно повнораціонний корм, хоча для них він, природно, закриває значно більшу частину харчових потреб.
- Продавець Hedgie
До складу набору входить 3 корми і мінеральна суміш. Корми хоча і взаємозамінні, але кожен має свої особливості і найкраще вони діють, доповнюючи один одне. Так, до складу протеїново-кальцієвого (з червоним равликом) входять білки тваринного походження. А до складу Фіто (з зеленим равликом) - виключно рослинного походження, і значно більше клітковини. Ці корми варто чередувати. На протеїново-кальцієвому равлики швидше ростуть, але надлишок тваринного білку для них шкідливий - варто час від часу заміняти його на Фіто або переводити равликів на овочево-рослинну дієту, доповнюючи її мінеральною добавкою. Зимовий корм (з блакитним равликом) призначений як заміна протеїново-кальцієвого на зимовий період, він багатший за складом і допомагає запобігти небажаній гібернації (сплячці). Його теж бажано чередувати з рослинним. І його можна використовувати і влітку.
- Андрей М***Відгук від покупця. Продавець: Hedgie
Улитки ползают и облизуются. Без этого корма дохли - теперь полны сил из-за сбалансированной суспензии.
- Переваги:
- Быстро получили, улитки довольны
- Недоліки:
- не заметил
- Анна М***Відгук від покупця. Продавець: Hedgie
Доставка вовремя. Улики довольны.
- Анастасія Н***Відгук від покупця. Продавець: Hedgie
Замовлення швидко прийшло.
Все відповідає дійсності.
Равлики задоволені товаром - Анна Д***Відгук від покупця. Продавець: Hedgie
Очень быстрая доставка. Товар соответствует описанию. Большие баночки, хватит надолго.
- Елена А***Відгук від покупця. Продавець: Hedgie
Все супер швидко та якісно.Рекомендую.
- Анна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Hedgie
Задоволена на 200% , будемо замовляти щє
- Переваги:
- Швидко, якісно, зручно та вигідно
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: Hedgie
очень хороший, сбалансированный корм.
Улитки, которые были взращены на перемолотой скорлупе яиц и мела очень отличаются от их деток, которых я начал кормить этим кормом. Детки обогнали своих родителей в росте и имеют красивый глянцевый панцирь, заметно крепче и с красивыми узорами.
Зимой особенно выручает!
Важно не забывать, что это не основной корм, а подкорм к основному рациону из салатов+фруктов и тд. И чередовать прикорм из баночек животного происхождения с растительными (это есть в описании)- Переваги:
- еда на весь год
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: Hedgie
Набридло мені бігати по зоомагазинах у пошуках крейди і просто підгодовування для равликів, тому вирішила купити 4 баночки. У кожній по 250 г у них у всіх приблизно різне призначення. Але суть одна, у всіх є кальцій і все інше, що потрібно для формування панцира) Кому ліньки читати величезний опис під товарами, я сфоткала міні-опис на банках. Не знаю, скільки вистачить, сподіваюся надовго. Всім рекомендую.
- Переваги:
- Круті баночки, 1 кг корму
- Продавець Hedgie
Дякуємо за відгук. Ми старалися зробити цей продукт саме таким - зручним, щоб звільнити господарів від необхідності щодня щось шукати та "хімічити", трохи різним - щоб равлики годувалися різноманітно - але і з загальною суттю - равлики з кожного корму мають отримувати все необхідне (ну а господар додасть до раціону свіжу зелень і овочі - то є необхідним). Хай Ваші равлики ростуть здоровими і гарними і радують Вас.
- Анастасія Ф***Відгук від покупця. Продавець: Hedgie
Дійсно класний набор, за таку ціну - просто подарунок. Банки дійсно здоровецькі, до того ж, досить дрібний помол, тому продукту там - на цілий табір равликів. Мені здається, якщо засмачити цим порошечком капці - він і їх з'їсть.
За ті тижні, що малий отримує підкормку - гарно росте та набирає вагу, мушлю відрощує міцну, гладеньку та гарну. Дуже зручно, особливо коли нема часу гратися із кількістю білку, аби не отримав зайвого- Переваги:
- Ціна, якість, пакування, збалансованість
- Богдан И***Відгук від покупця. Продавець: Hedgie
Все влаштовує
- Тетяна Б***Відгук від покупця. Продавець: Hedgie
- НаталияВідгук від покупця. Продавець: Hedgie
Хороший набір,на довго вистачить.Чемний менеджер.