Відгуки покупців про Тональний крем Eveline Art Professional Make-Up 3в1 Світло-бежевий 30 мл (5907609336682)
- Наталья А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: Art Professional Make-Up Натуральний
Пользуюсь этим средством очень давно.
Хорошая текстура,без запаха,может служить, как консилер. Очень классная цена!- Переваги:
- Цена,качество!
- Недоліки:
- Оставляет след на одежде и телефоне!
- Ірина С***Продавець: Rozetka. Тон: Art Professional Make-Up Світло-бежевий
Жирнуватий для шкіри комбі—- потрібно матувати пудрою .Мені не сподобався.
- Переваги:
- Бюджетний
- Недоліки:
- Жирний
Ірина, вітаємо. Дякуємо за відгук. Прикро, що крем вам не підійшов. Спробуйте інші продукти Eveline
- Вита К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: Art Professional Make-up Слонова кістка
Отличный тональный крем!
- Переваги:
- Текстура
- Недоліки:
- АллаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: Art Professional Make-up Слонова кістка
Гарний тональний крем. Гарно скриває недоліки шкіри, легка текстура, не жирний на обличчі. Брала тон "слонова кость", підійшов дуже гарно, природньо виглядає. Дякую.
- Валентина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: Art Professional Make-Up Натуральний
Буду брати бежевий, або світло - бежевий.
- Переваги:
- Легкий, приємний на обличчі.
- Недоліки:
- Колір натуральний, але насправді виявився для мене темнуватий.
- Елена Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: Art Professional Make-Up Світло-бежевий
Легка текстура. На обличчi виглядае дуже природньо i в той час маскуе недолiки. Сподобалось
- Недоліки:
- Валентина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: Art Professional Make-Up Бежевий
сподобався. сожий на nude від айвон
- Переваги:
- Гарна цінна
- Недоліки:
- Наталия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: Art Professional Make-Up Світло-бежевий
Користуюсь цією тоналкою вже рік. Бюджетна та гарно поводить себе на обличчі. Мені дуже подобається
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: Art Professional Make-up Слонова кістка
Замовляю не вперше. За свої гроші гарний тональний крем.
- ЛарисаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: Art Professional Make-Up Бежевий
Хороший крем. Вистачає надовго. Добре розмазується. Нічим не гірший від тих, що за 500 грн. Я задоволена
- Переваги:
- Довго тримається на обличчі. Також ціна супер
- Недоліки:
- Не виявила
- Лина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: Art Professional Make-Up Натуральний
Нормальный
- Недоліки:
- Светлана Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: Art Professional Make-Up Бежевий
На свою цену крем супер. Хорошо ложится.Не жирный.
- Переваги:
- Отличный
- Недоліки:
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: Art Professional Make-Up Бежевий
Дочці сподобався
- Дмитрий Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: Art Professional Make-Up Натуральний
Отличный товар.Хорошего качество.Рекомендую.
- Наталия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: Art Professional Make-Up Натуральний
Ідеально тонує шкіру, тримається цілий день, на сьогодні мій фаворит серед тоналки
- Андреи А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: Art Professional Make-Up Бежевий
Девушка осталась довольна
- ПокупательВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: Art Professional Make-up Слонова кістка
Крем понравился. Легкая текстура. Ложится равномерно, хорошо матирует кожу. Понравилось и то, что производителем товар запечатан: тюбик запаян. Считаю, что вся косметика без исключения должна быть закрыта
- Переваги:
- Легкая текстура крема, хорошо матирует кожу
- Недоліки:
- Алла А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: Art Professional Make-up Слонова кістка
Тональный хороший,очень легкий.
- Андріана П***Продавець: Rozetka. Тон: Art Professional Make-Up Бежевий
Крем крутий за ці гроші, тон бежевий супер не розовить не жовтить
- Переваги:
- Ціна якість
- Недоліки:
- Оксана Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: Art Professional Make-Up Світло-бежевий
Тональный крем нравится, для сухой кожи хорошо подходит, заказала его впервые на розетке , написано тон бежевый, но пришёл светло бежевый, рискнула, забрала, но светловат(( не понимаю, чего не указывать сразу, что светло бежевый.. А так крем хорош
- Переваги:
- Цена, для сухой кожи хорошо подходит
- Недоліки:
- Не тот тон
- Алла
На упаковке где-то написано что он светло-бежевый?
- КрістінаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: Art Professional Make-Up Пастельний
Дякую за швидку доставку.
- Переваги:
- Крем сподобався,все підійшло.
- АннаПродавець: Rozetka. Тон: Art Professional Make-Up Натуральний
Довольно неплохой тональник,хорошо маскирует несовершенства,покраснения и расширенные поры,но при жирной коже ненадолго держится матовым и появляется блеск
- Переваги:
- Маскирует несовершенства, недорогой
- Марія Б***Продавець: Rozetka. Тон: Art Professional Make-Up Бежевий
Крем наноситься рівномірно легко якісний матує і коригує і головне підходить для всіх типів шкіри
- Переваги:
- Підходить для всіх типів шкіри якісний ціна приємна
- АнастасияПродавець: Rozetka. Тон: Art Professional Make-Up Бежевий
Отличная тоналка,пользуюсь уже много лет,хорошая консистенция приятный лёгкий запах,с маскировкой веснушек или пятнышек,синяков тд и тп
- Переваги:
- Справляется на все 100%
- Екатерина Б***Продавець: Rozetka. Тон: Art Professional Make-Up Пастельний
Купила этот тональный крем, хорошо ложится, но как по мне немного плотноват, но это для каждого индивидуально, нужно пробовать.
- Переваги:
- Хорошо маскирует недостатки
- Недоліки:
- Плотноват, но это моё мнение
- Наденька Ц***Продавець: Rozetka. Тон: Art Professional Make-Up Світло-бежевий
Подойдёт для нормальной и сухой кожи.
- Переваги:
- Увлажнение
- Сергиенко Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: Art Professional Make-Up Слонова кістка
- Переваги:
- Густой, и хороший в использовании.
- Недоліки:
- Пришёл не тот тон который заказывала(
Эксперт RozetkaДобрый день, Людмила! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику через форму обратной связи (внизу страницы) для решения проблемы, мы с Вами свяжемся. В будущем, пожалуйста, используйте эту форму.