- светлана т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний
Мені сподобалося, відкриває також домашнюю консервацію тому ставлю 5 зірок
- Переваги:
- Відкриває домашнюю консервацію вінтові кришки цілі
- Артем Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний
Купував мамі, мама в захваті. Домашню закрутку відкриває. Кришку деформує, зато банки цілі.
Представник постачальникаВітаю Артем. Дякуємо за покупку! Користуйтесь з задоволенням.
- Елена Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний
Хороший ключ...Брали для бабушки,она довольна...Из плюсов гарантия и качество сборки и материалов
- Богдан С***Продавець: Rozetka. Колір: Червоний
Отличный ключ, открывает крышки на резьбе, поддерживает несколько стандартных размеров банок и бутылок. Держит крепко, удобные ручки. Металлическая конструкция достаточно надёжная. Своих денег стоит
- Павел
Скажите закаточную крышку им можно открыть ?
- Валентина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний
Дуже задоволена, дякую. Дорого коштує, але вона на ці гроші себе оправдовує
- Переваги:
- Зручна
- Недоліки:
Представник постачальникаВітаю, Валентина. Дякуємо за покупку.
- Зоя К***Продавець: Rozetka. Колір: Червоний
Набридли ці проблеми з відкриванням кришок, завжди мені не щастило купити якісну відкривачку. Поки не звернулвся до Розетки ( за це їй дякую). Хороша, якісна річ відкривачка, твердий метал з легкістю відкриває кришки. Мені подобається.
- Виктор V***
Подскажите, это ключ для закатаный крышек с консервации на стекляных банках?
- Артём Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний
Брал на подарок, чтобы крышки можно было не выкидывать , но нет, это только мечты
- Переваги:
- Не нашел, если честно
- Недоліки:
- Материал, портит крышки хуже обычной открывашки и плюс рукояти очень далеко друг от друга , с маленькими руками женскими тяжело пользоваться
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний
Те що не відкривається руками, цим теж не відкриється, бо закороткі ручки і відсутній важіль. Марна річ.
- Недоліки:
- короткі ручки
Представник постачальникаВітаю, Дмитро. Дякуємо за відгук, нам важлива кожна думка.
- АндрейПродавець: Rozetka. Колір: Червоний
Очень удобная и полезная вещь.Приобретался для открывания европейских крышек твист-офф.Немецкое качество!!!