Відгуки покупців про Бандаж для вагітних еластичний ортопедичний, пояс для підтримки живота і спини під час вагітності, допологовий і післяпологовий підтримуючий пояс-бандаж з регульованою застібкою липучкою Бежевий B-16-Beige

Оцінка користувачів 4.4/5
  • Відгуки про товар продавця UA National Group
  • Карина К***
    Відгук від покупця. Продавець: UA National Group. Розмір: Універсальний. Колір: Beige

Обирала розмір ХХЛ, на обхват 100-130, отримала розмір Л, коробка надірвана вже була, хочу повернути

Недоліки:
    Наплутали розмір
    • Продавець  Mast Ukraine

Перепрошуємо за ситуацію. Коментаря щодо вибору конкретного розміру у замовленні, на жаль, не було, зі свого боку ми також не уточнили цей момент, оскільки даний бандаж зазвичай має універсальну посадку та регулюється липучкою.

Звісно, зробимо обмін на потрібний розмір або оформимо повернення. Менеджер зв'яжеться з вами в вайбер.

Щодо пакування: незначні пошкодження коробки іноді трапляються у товарів бюджетного сегменту під час транспортування, на функціональність виробу це не впливає.

• Анастасія Н***

На жаль я розчарована цим бандажем.Липучки дуже слабкі.За пару неділь вже ледь тримають.У мене тільки другий триместр вагітності,до кінця терміну не вистачить доведеться замовити інший.Цю модель не можу рекомендувати.

Переваги:
    Дешевий,але ненадійний
    Недоліки:
    Погана якість
    • Продавець  Mast Ukraine

Дякуємо за відгук. Нам шкода, що липучка виявилась не достатньо сильною. У більшості покупців ця модель показує себе добре і ми не мали звернень на липучку. Ми обов’язково передамо ваш коментар виробнику для покращення якості липучки.

• Олександр Р***

Хороший бандаж!

Дякуємо Вам за відгук)