Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Тримач для телефону в автомобіль SAG універсальний автотримач в машину кріплення для смартфону

Оцінка користувачів 4.6/5
на основі 83 відгуки
  • Алексей К***
    Відгук від покупця. Продавець: Prime. Колір: Чорний

Проста і міцна конструкція, добре присмокталась на торпедо.

Телефон у мене важкий і товстий в броньованому корпусі серія IHunt CyberWolf, CAT.

По ширині і товщині встав ідеально, фіксує міцно навіть такий важкий телефон не хитає не люфтить і не випадає.

Тому в кого широкий і ТОВСТИЙ важкий телефон - рекомендую!

Переваги:
    Поміщається широкий і товстий важкий броньований корпус телефон серія IHUNT Cyberwolf, CAT
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  Prime

Щиро дякуємо за такий детальний відгук та рекомендацію! Дуже раді, що тримач надійно зафіксував навіть важкий телефон у захисному корпусі та міцно тримається на торпедо. Приємно знати, що ви залишилися задоволені покупкою!

• Вероніка М***
    Відгук від покупця. Продавець: Prime. Колір: Чорний

Служить чудово. Шкода, шо до торпеди не кріпиться (вона у нас не ідеально рівна). Приїхало гарно запакованим

• Продавець  Prime

Дякуємо за відгук! Раді, що тримач добре виконує свою функцію та ви задоволені його якістю. Щодо кріплення на торпедо — присоска найкраще фіксується на гладких і рівних поверхнях, тому на рельєфній поверхні зчеплення може бути слабшим. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом!

• Богдан Н***

Подобається якість

Переваги:
    Недоліки:
    Наразі нема
    • Продавець  Prime

Дякуємо за відгук! Раді, що ви оцінили якість тримача та залишилися задоволені покупкою. Бажаємо приємного користування!

• Людмила К***

Усе чудово!

Недоліки:
    Поки, немає
    • Продавець  Prime

Дякуємо за чудовий відгук! Раді, що тримач для телефону вам сподобався. Бажаємо приємного користування!

• Вячеслав Ш***

Все добре

• Продавець  Prime

Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що тримач для телефону Вас повністю влаштовує та добре виконує свою функцію. Бажаємо комфортного користування та приємних поїздок!

• Клім І***

• Світлана Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Prime. Колір: Чорний

Тримач супер. Телефон не випадає, навіть на поганій дорозі. До складу тримається міцно. Рекомендую.

• Ольга С***
    Відгук від покупця. Продавець: Prime. Колір: Чорний

Користуємось вже пару місяців - гарно себе показує. Міцно тримає телефон, навіть на ямах, яких зараз багато після холодної зими, телефон не випадає.

• Олена Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Prime. Колір: Чорний

Мені дуже сподобався, закріпила на склі наглухо. Тримає телефон дуже добре. За такі гроші чудовий девайс. Дякую

• Христина Г***

Класна штука, рекомендую

• Сергей Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Prime. Колір: Чорний

Рекомендую , швидко відповіли і відправили.

Переваги:
    Досить таки якісний за невелику ціну.
  • Алена К***
    Відгук від покупця. Продавець: Prime. Колір: Чорний

Тримач гарний, надійний. Прийшов вчасно, все ок

• Віталій
    Відгук від покупця. Продавець: Prime. Колір: Чорний

Дякую, одержав вчасно! Гарно тримається на склі, до цього був постійно відпадав, а цей все добре!

Переваги:
    Все добре
  • Ольга В***
    Відгук від покупця. Продавець: Prime. Колір: Чорний

На свої гроші ок, але погано фіксується. По бруківці треба поправляти рукою

• Олександр М***

Норм

• Ольга К***
    Відгук від покупця. Продавець: Prime. Колір: Чорний

Чоловіку подобається, значит все ок

Переваги:
    Гарний тримач
  • Інна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Prime. Колір: Чорний

Працює і тримає добре вже більше року.

• Анастасія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Prime. Колір: Чорний

Тримається тільки на склі, на інших поверхнях - ні.

• Продавець  Prime

Дякуємо за відгук! Тримач дійсно добре фіксується не лише на склі, а й на панелі приладів (торпеді), за умови, що поверхня рівна та гладка. Якщо на місці кріплення є рельєф або нерівності — це може впливати на надійність фіксації. Ми перевіряли кріплення в різних умовах і будемо вдячні, якщо ви уточните, на яку саме поверхню встановлювали тримач. Це допоможе краще зрозуміти ситуацію й бути корисними іншим покупцям.

• Василь К***

Бомба

• Дмитрий С***

Качественный товар,доставили быстро

• В'ячеслав Г***

Тримач гарної якості !

• Інна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Prime. Колір: Чорний

Доставка швидка та якісні, міцно тримається на склі, на торпеді тримається не дуже, достойний товар за адекватні кошти

• Олександр Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Prime. Колір: Чорний

Рекомендую. Зручний. Тримається на склі добре.

• Артем Б***

Трошки довго йшло

• Владимир П***
    Відгук від покупця. Продавець: Prime. Колір: Чорний

Тримач добре кріпиця як до панелі, так і до скла, поки не відпадав. Регулюєтся довжина що важливо для мене. За таку ціну гарний вибір

Переваги:
    Недоліки:
    Не виявив
  • Олена С***
    Відгук від покупця. Продавець: Prime. Колір: Чорний

Користуюсь майже рік - тримач чудово кріпиться на панелі, можна зручно налаштувати висоту та кут нахилу. В якийсь момент одне із з'єднань розхиталось і при встановленні телефону тримач опускався, але я швидко знайшла, як це відрегулювати (потрібно було лише міцніше докрутити).
    Також хочу подякувати працівнику точки видачі Розетка, який при огляді товару дав мені рекомендації щодо встановлення.
    Задоволена покупкою

Переваги:
    Чудовий тримач, міцно тримається, регулюється кут нахилу та висота, легко встановлювати і виймати телефон
  • Олександр І***

Тримає міцно. Зручний у використанні

• Анна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Prime. Колір: Чорний

Хороша річ дуже задоволена все відповідає опису хороша якість ціна і привітні продавці

Переваги:
    Зручний у використанні
  • Юлия Б***

Очень качественный товар, рекомендую

• Оксана А***
    Відгук від покупця. Продавець: Prime. Колір: Чорний

Дуже задоволена універсальним тримачем для телефону в автомобіль! Надійно фіксує телефон, не дряпає його та дуже зручно регулюється. Навіть на нерівній дорозі все тримається чудово. Простий у встановленні й виглядає стильно. Рекомендую всім, хто шукає якісний аксесуар для авто!

• Вика К***
    Відгук від покупця. Продавець: Prime. Колір: Чорний

Кріплення гарне, тримає телефон міцно, прикріпила до скла, навіть на дуже поганій дорозі не відпадає, задоволена на 100%. Рекомендую

• Сергій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Prime. Колір: Чорний

Тримач бомба, не хитається регулюється у всі сторони,телефон прикольно вставляється і знімається липучка приклеїлась до скла митєво і крепко і без затискань...хто любить якість рекомендую

Переваги:
    Стильний крепкий
    Недоліки:
    Ціна, але для якості то норм
  • Галя П***
    Відгук від покупця. Продавець: Prime. Колір: Чорний

Нам сподобався цей тримач.

• Федорченко Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Prime. Колір: Чорний

Купила спочатку собі, користуюсь 5 місяців, всім задоволена. Тепер придбала для чоловіка. Все підходить.

Переваги:
    Ціна, універсальність.
    Недоліки:
    Не знайшла.
  • Олег Г***

Добре

• Олександр М***