Відгуки покупців про Захисний бірюзовий матовий чохол Matte Hard Shell Case для MacBook New Air 13" матова накладка для Макбук Еір

Оцінка користувачів 4/5
на основі 4 відгуки
  • Полина У***
    Відгук від покупця. Продавець: MacILaki. Колір: Pink. Діагональ сумки/рюкзака: 13.3

Дуже функціональна річ. Надійно фіксується, але не додає зайвого об'єму. Виглядає стильно, акуратно. Сподіваюсь й захисні функції виконає за необхідності, не підведе.

Переваги:
    Стильний, акуратний, надійний захист.
    Недоліки:
    не виявлено
  • Екатерина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: MacILaki. Колір: Transparent. Діагональ сумки/рюкзака: 13.3

Надіслали пошкрябаний чохол з обох сторін

Переваги:
    Легко вдягається, гарно захищає з усих сторін, щільний
    Недоліки:
    Прийшов пошкрябаний з обох сторін при то му, що був щільно запечатаний (тобто при отримані товару браку видно не було)
  • Ирина Е***
    Відгук від покупця. Продавець: MacILaki. Колір: Violet. Діагональ сумки/рюкзака: 13.3

Сам товар високої якості. Але більше хочу відмітити роботу команди. Незважаючи на те, що я по своїй недбалості замовила чохол меншого розміру, та помітила це тільки після розпаковки, консультант поставився до цього спокійно та в той же день мені відправили чохол мого розміру.
    Дуже вдячна за адекватність та розуміння .

• Пархуць В***
    Відгук від покупця. Продавець: MacILaki. Колір: White. Діагональ сумки/рюкзака: 13.3

Швидка доставка, якісний товар, все підійшло