- AI аналіз відгуків78 відгуків: позитивний: 73%, нейтральний: 16%, негативний: 11%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Єгор Д***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 1
Те що треба)
Фокус приблизно 2.5-3 см від об'єкта у цієї лінзи. Матеріал корпусу - алюміній,лінза скляна здається. На фото чохол від цього набору,одна фотографія в авторежимі,друга фотографія в Pro режимі налаштування зум 2х. - Назар С***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 1
Відмінна лінза, рекомендую
- Ольга Г***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 1
Прекрасний товар! Якість супер, те що треба.
- Алла К***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 1
Класна річ, дуже задоволена покупкою.
- Мирослава К***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 1
Лінза жахлива нічого абсолютно не фокусує, все розмито, дуже розчарована, хоча відгуки були хороші. Не рекомендую!
- Продавець kostor
Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація- зв'яжіться з нами через особисті і ми допоможемо у вирішенні проблеми.
- Марионелла Р***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 1
Лінза відповідає заявленим якостям. Швидко доставили. Дякую! Окрема вдячність за зворотній звʼязок!
- Продавець kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару! Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Ваші слова стають нашим джерелом натхнення для подальшої роботи. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували, і ваш відгук підтверджує, що ми на правильному шляху. Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас з будь-якими питаннями або побажаннями, і ми з радістю допоможемо Вам! Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!
- Хлевная М***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 1
Лінза прийшла вчасно, по технічним характеристикам не маю нарікань! Фокусує добре, виходять якісні кадри!
- Людмила Б***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 1
Дякую продавцю за швидку доставку. Мікро лінза крута, рекомендую.
- Переваги:
- 2000
- Продавець kostor
- Анастасия М***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 1
Все добре!
- Оксана Ш***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 1
Лінза прийшла пошкоджена, не фокусує взагалі, тільки якщо максимальна близько, але це вже і лінза не потрібна тоді.
- Продавець kostor
Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація і ви залишились незадоволені товаром.
- ІннаВідгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 1
Гарно нею робити фото моря, лісу чи іншої природи.
- Анна М***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 1
Дякую! Все прийшло вчасно і без пошкоджень! Спочатку не могла зрозуміти як розʼєднати між собою лінзи! Потім працівники rozetka мені допомогли)
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували.
- Вікторія К***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 1
все добре)
- Денис С***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 1
Все ок
- ВикторияВідгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 1
Товар прийшов належної якості, без подряпин. За свої кошти, повністю відповідає вимогам. Швидка доставка і гарне обслуговування!
- Вікторія Г***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 1
Лінза навіть краще, ніж я очікувала. Бо початково треба було просто макро, а додаткова насадка дає ще більше можливостей. Тому я задоволена на всі 100%.
Доставка була швидше, ніж заявлена. Все ціле, без подряпин чи якихось пошкоджень.- Продавець kostor
- Роман К***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 1
Лінза майже ніяк не дає додаткових можливостей для зйомки макро. Збільшує об‘єкт відсотків на 30 максимум і то за рахунок можливості піднести смартфон ближче до об‘єкту зйомки. Якість фото стає гірше (милить картинку особливо по краях) і додатково по краям кроп кола самої лінзи у вигляді темних кутів. В додаток - володарі iPhone 13, 14, 15 (не про) ця лінза не підходить. Кріплення прищіпка мала і лінза не налазить на об‘єктив. Дуже не рекомендую до покупки!
- Переваги:
- Дешева
- Недоліки:
- Все інше
- Продавець kostor
Вітаємо! Нам прикро, що лінза не виправдала Ваших очікувань. Хочемо зазначити, що вона відповідає заявленим характеристикам і підходить для більшості моделей смартфонів. Ми обов’язково врахуємо Ваші зауваження щодо сумісності з iPhone та якості фото, щоб зробити опис ще більш зрозумілим і точним. Якщо товар Вам не підійшов, будь ласка, зверніться до нас - ми допоможемо з оформленням повернення.
- Олександра П***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 1
Лінза прийшла поцарапана, взагалі не покращує якість
- Продавець kostor
Дякуємо за відгук! Перепрошуємо, що лінза прийшла у такому стані. Це, ймовірно, виробничий або транспортний брак.
Будь ласка, зверніться до нас через "Мої замовлення" для обміну чи повернення - ми все вирішимо.
- Евгеній М***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 1
Досить непогана лінза
- Галина С***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 1
Як для фотографа-початківця - гарна і корисна іграшка
- Переваги:
- Без подряпин, закручується-відкручується легко, зажим досить міцний. Якість фото гарна. Дякую
- Недоліки:
- Мені не вистачило інструкції, але ж завжди Гугл в допомогу)))
- Продавець kostor
- Маргарита М***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 1
Лінза знімає нормально, є відгуки що є подряпини на лінзі. В мене також вони є але при зйомці це ніяк не видно. Брала для роботи, тому дівчата ламімейкери можете брати її сміливо)
- Ілона Ш***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 1
Дуже класна лінза і продавець
Всім рекомендую- Переваги:
- Використовую для роботи, фотографую вії, дуже допомагає
- Оксана Б***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 1
Доброго дня. Нажаль, товар прийшов з дефектом. Подряпина на лінзі. Повернення не зробила, тому що на самих фото не бачу її. А так фото гарні. Надіюся потім на зйомках цей дефект не буде видно.
- Переваги:
- Гарні фото. Швидка доставка. Ціна
- Недоліки:
- Подряпина на лінзі
- Продавець kostor
Дякуємо за ваш відгук і приємні слова про якість фото, швидкість доставки та ціну. Щодо подряпини — часто трапляється, що на металевому корпусі в місці мікроподряпини залишається слід фарби, і при потраплянні світла здається, ніби є тріщина або дефект на самій лінзі. Насправді це лише візуальний ефект — фізика заломлення світла через прозорий матеріал. Ви абсолютно праві: якби пошкодження було справжнім і знаходилося на самій лінзі, воно обов’язково проявилося б на знімках. Раді, що якість фото вас задовольнила. Дякуємо за довіру та бажаємо гарних зйомок!
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 1
Снимает четко, некоторые фото даже не нуждаются в обработке благодаря линзе. Рекомендую к покупке
- Переваги:
- Удобно, качественные фото
- Владислав Л***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 1
Дуже швидко прислали лінзу, на пошті помітили подряпини спочатку хотіли повернути, але зробили пару фото, помітили що подряпини не заважають та вирішили залишити, знімає дуже добре, рекомендую
- Переваги:
- Ціна, якість зйомки
- Недоліки:
- Подряпини
- Продавець kostor
- sabrrerer e***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 1
Все добре,за таку ціну лінза супер
- Переваги:
- Швидко відправили ,хороше обслуговування
- Продавець kostor
- Татьяна Б***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 1
Як на свою ціну знімає дуже добре
- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 1
Дуже зручна у використанні лінза. Прийшла в красивому маленькому мішечку, який захищає від попадання бруду. Можна покласти в сумочку і не турбуватись, що поцарапаєтсья. Рекомендую!
- Переваги:
- Дуже зручна у використанні
- Ганна Б***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 1
За таку ціну!- Це вигідна пропозиція, і чудова якість лінзи!)
- Даша М***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 1
Лінза супер,рекомендую
- Настя М***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 1
Дякую, я задоволена, раджу
- Переваги:
- Гарно фотографує, ціна приємна
- Недоліки:
- не знайшла
- Продавець kostor
- Валерія С***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 1
Доброго дня
Сьогодні забрала лінзу
Але вона має інший вигляд навіть по характеристикам інша
Чи можете ви замінити на таку як на фото?- Продавець kostor
Добрий день, зверніться за номером сервісної підтримки або через "Питання про замовлення" та наші спеціалісти Вам допоможуть
- Юлия П***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 1
Це супер! Друге фото без неї, перше з
- Переваги:
- Все
- Зінаїда Б***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 1
все добре, лінза за свою вартість відпрацьовує краще ніж деякі дорожчі,швидка доставка
- Переваги:
- ціна-якість
- Алла П***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 1
Марко лінза працює супер! Лінза функцію виконує!
- Вікторія С***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість в упаковці: 1
Посилочка прийшла дуже швидко, дякую