Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Дитяча боксерська груша з підставкою та рукавичками (12471)

Немає в наявності

4.5/5
Код :  375820131
Оцінка користувачів 4.5/5
  • Артем Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Great LUCK

Син давно хотів собі боксерську грушу в кімнату, ось вирішили порадувати і придбали!) Спасибі, якісно все!

Переваги:
    Вартiсть
    Недоліки:
  • Семен Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Great LUCK

Решил сыну подарок сделать на день рождение
    такая классная игрушка, спасибо! перчатки в комплекте это круто!

• Поліна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Great LUCK

Крута груша, дитині в кімнату купили щоб тренувався)!

• Степан М***
    Відгук від покупця. Продавець: Great LUCK

Купив синові на день народження боксерську грушу, дуже хороша якість! Подарунок вдався, велике спасибі за швидку доставку)

• Юлия К***
    Відгук від покупця. Продавець: Great LUCK

На почті оглянула товар, ніби все ціле і нормальне, але це просто викинуті гроші, дитина і я засмучена, зібрали грушу, фарба чи верхній шар біля швів одразу полопали думаю ну нехай, далі почали заливати воду і я розумію , що вода витікає з цієї тарілки. Відкривши трубу знайшли дірку розміром пару міліметрів з неї тупо хлеще вода, тобто навіть, якщо засипати пісок він буде звідти висипатися, питання, що мені робити з таким товаром? Фото цієї чудо груші прикріплю нижче ( боксерські рукавички, як з приколу "очікування реальність" чергова китайська фігня !

• Продавець  Great LUCK

Доброго дня, Юлія! Такого випадку у нас не було, товар якісний. Але ми зараз вирішемо питання і відправемо Вам новий товар з доставкою за наш рахунок або компенсуємо вартість товару. Вибачте за незручності

• Юлия К***

Гроші за товар повернули! Дякую за оперативність.

• Валерий Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Great LUCK

Замечательный тренажер для детей.

Переваги:
    Удобный, интересный. Не переворачивается
    Недоліки:
    Не нашел.
  • Юля С***
    Відгук від покупця. Продавець: Great LUCK

Дитині дуже сподобалось! Зібрали за 5 хвилин, в комплекті все як в описі. Рекомедую!

Переваги:
    Легко збираться, зручна в використані
  • Катя Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Great LUCK

Мені дуже подобається цей магазин! Товар належної якості + гарна ціна, також відповідає опису! Рекомендую! Процвітання вам!