Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Протикліщові краплі на холку SUPERIUM Невертікс для собак від 4 до 10 кг (9137)

Оцінка користувачів 4.35/5
  • Відгуки про товар продавця ВС Retail
  • Людмила Б***
    Відгук від покупця. Продавець: ВС Retail. Вага тварини: 40 - 60

Краплі надійшли на третій день після замовлення, доставка Новою поштою. Замовляла одразу декілька штук, щоб вистачило на все літо, зі скидкою дуже приємна ціна.

Переваги:
    Приємна ціна
    Недоліки:
    Не виявила
    • Продавець  ВС Retail

Дякуємо за відгук! Будемо раді бачити Вас у нашому магазині знову.

• Константин
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 10 - 20

прошло две недели с момента обработки и пока полет нормальный, клещей нет. Капли посоветовал наш ветеринар, ссылаясь на идентичный состав с адвантиксом, но более низкую цену. Удобный тюбик. бесплатная доставка розетки и её сервис. Собачникам - рекомендую

Переваги:
    работает
    Недоліки:
    не заметил

Добрий день, шановний Костянтине! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги протикліщових крапель SUPERIUM Nevertix та залишилися задоволені покупкою. Дякуємо за фото й зичимо здоров'я вашому вихованцю!

• Олена Г***
    Продавець: Rozetka. Вага тварини: 20 - 40

Препарат дійсно дієвий. З собаками часто гуляємо на природі, тому захист від паразитів є обов'язковим, особливо від іксодових кліщів, з якими чудово справляється Невертікс. Але все ж таки, перед застосуванням проконсультуйтеся у ветлікаря.

Переваги:
    Безпечний, не викликав побічних реакцій, український виробник, захист тримається протягом 30 днів

Добрий день, шановна Олено! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги протикліщових крапель SUPERIUM Nevertix та залишилися задоволені покупкою.

• Татьяна К***

красотуни)

• Іванна М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 1.5 - 4

Кліщі тільки лазять по чіхуахуашці, ще жоден не впився. Буду брати другий раз, перевіримо

Добрий день, шановна Іванно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги протикліщових крапель SUPERIUM Невертікс та залишилися задоволені покупкою.

• Віра
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 10 - 20

Чудові краплі - кліщів після обробки песик не чіпляє, бліх немає, дерматит, який дуже дошкуляє бо алергик - зник! Зазвичай таке щастя нам випадало тільки після Адвантікса. Я задоволена, та і пес теж))

Добрий день, шановна Віро! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги протикліщових крапель SUPERIUM Nevertix та залишилися задоволені покупкою.

• Юрій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 4 - 10

Минулого року порадили в зоомагазині, мовляв, аналог дорогих крапель, але за нормальні кошти, з того часу обробляємо тільки ними і жодного разу кліщів не було, дуже раджу.

Переваги:
    Дієвий та дешевий засіб
    Недоліки:
    нема

Добрий день, шановний Юрію! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги протикліщових крапель SUPERIUM Nevertix та залишилися задоволені покупкою.

• Костянтин
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 10 - 20

1 березня обробив від кліщів, а вчора (31.03) зняв із шерсті кліща що лазив, але так і не вкусив! Зайшов на розетку поповнити запаси та заодно поділитися досвідом! Краплі працюють, користуюсь вже другий сезон!

Переваги:
    Працює навіть через 30 днів після обробки!
    Недоліки:
    нема

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 1.5 - 4

Завжди ним обробляю.якісний та безпечний.в собаки побічних дій на препарат не було.

Переваги:
    Безпечний препарат з якісною дією.
    Недоліки:

Добрий день, шановна Уляно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги протикліщових крапель SUPERIUM Nevertix та залишилися задоволені покупкою.

• Олена Г***

Беремо вже другій рік.
    Два маленьких Той тер'єра добре переносять .
    Захист дуже надійний.
    Тільки треба обов'язково наносити на ШКІРУ а не на шерсть .
    И не купати тиждень ДО обробки и тиждень ПІСЛЯ обробки.
    Если ваша собака любить або потребує частого купання -краще обрати інший спосіб захисту.

Переваги:
    Ні жодного клеща вже два роки.Добре переносять .Ціна .
    Недоліки:
    Не бачу .

Олено, вітаємо!
      Дякуємо за Ваш відгук!
      Ми раді, що Ви оцінили переваги протипаразитарних крапель SUPERIUM Панацея та залишилися задоволені покупкою.

• Марина М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 1.5 - 4

Все відповідає опису. Прийшло швидко та в повній комплектації згідно замовлення

Переваги:
    Безкоштовна доставка
    Недоліки:
    Нема таких

Марино, вітаємо!

• Ніна У***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 20 - 40

Краплі допомогли. Швидка доставка. Все добре.

Ніно, вітаємо!

• Світлана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 40 - 60

обробляємо 2х своїх песиків тільки Невертіксом. За сезон ні одного кліща! Рекомендую!

Переваги:
    зручно використовувать, допомагають від кліщів

Світлано, вітаємо!

• Марина Б***

Гарно спрацював. Купляли вперше. Будемо замовляти ще

Переваги:
    Доступна ціна і гарний результат

Добрий день, шановна Марино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги протипаразитарних крапель SUPERIUM Невертікс та залишилися задоволені покупкою.

• Борис
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 10 - 20

прошло две недели после обработки, все было ок, а сейчас нашли на пледе двух отвалившихся мертвых клещей, крови не напились, значит, капли работают!
    будем брать каждый месяц, спасибо!

Переваги:
    работают, цена
    Недоліки:
    их нет

Добрий день, шановний Борисе! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги протикліщових крапель SUPERIUM Невертікс та залишилися задоволені покупкою.

• Будник М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 4 - 10

Долго выбирала капли от клещей для своей принцессы. Почитала много отзывов и выбрала эти. Прокапала сама первый раз, пока нареканий нет.

Недоліки:

Добрий день, шановна Марино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги протикліщових крапель SUPERIUM Невертікс та залишилися задоволені покупкою.

• Світлана У***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 1.5 - 4

Засіб дієвий, пухнастий хвостик переніс дуже добре.

Переваги:
    Дієвий , з своєю задачею справляється
    Недоліки:
    Не виявили

Добрий день, шановна Світлано! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги протикліщових крапель SUPERIUM Невертікс та залишилися задоволені покупкою.

• Екатерина И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 20 - 40

Постійно використовую цей препарат для захисту своїх собак.

Переваги:
    Дієвий, співвідношенні ціни та якості, не викликає інтоксикації у собак
    Недоліки:
    Не виявлені

Добрий день, шановна Катерино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги протикліщових крапель SUPERIUM Nevertix та залишилися задоволені покупкою.

• Анна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 1.5 - 4

все літо беремо нашим цуценятам. наш рятівник на дачі

Переваги:
    захищає
    Недоліки:
    не знайшли

Добрий день, шановна Анно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги протикліщових крапель SUPERIUM Nevertix та залишилися задоволені покупкою.

• Тетяна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 20 - 40

Обробляємо раз в місяць, кліщів в місцевості багато, якісний і зручний препарат. Головне що потім у собаки не злазить шкіра і він не чухається, і дуже дієвий.Собака живе за містом, є з чим порівняти краплі.

Переваги:
    Ефективно.

• Валерий

Хорошие капли

Добрий день, шановний Валерію! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги протикліщових крапель SUPERIUM Nevertix та залишилися задоволені покупкою.

• Диана-Борис О***

Всё отлично работают

Добрий день! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги протикліщових крапель SUPERIUM Nevertix та залишилися задоволені покупкою.

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 4 - 10

Маю довгошерсту собаку малої породи.Користуюся тільки цим препаратом впродовж останнього року.Склад краплів безпечний для улюбленця.Дієвий.Ціна помірна.

Переваги:
    Якість ,безпечний склад,приємлива ціна.

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 20 - 40

Дієвий результат.Головна переввга це безпечність і якість препарату!
    Обробляла вже кілька разів.

Переваги:
    Безпечний та якісний препарат

• Сергій Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 40 - 60

Беру кожен рік. Задоволений і собака не хворіє.

Переваги:
    Діє як і написано в інструкції.
    Недоліки:
    Немає.

Добрий день, шановний Сергію! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги протикліщових крапель SUPERIUM Nevertix та залишилися задоволені покупкою.

• Константин
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 4 - 10

Действительно защищает от блох и клещей! У меня длинношерстная собака и без каких либо дополнительных ошейников или спреев смело гуляли загородом, на природе, на рыбалке и ни один клещ не укусил. Доволен, рекомендую.

Переваги:
    Эффективно. Удобная упаковка.
    Недоліки:

Добрий день, шановий Костянтине! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги протикліщових крапель SUPERIUM Nevertix та залишилися задоволені покупкою.

• Наталия
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 20 - 40

Чудовий препарат. Використовували для лабрадора метиса 25 кг. Препарат не подразнює шкіру, не викликає алергічних реакцій. Після нанесення препарату собака почував себе спокійно. Робічні реакції відсутні.

Переваги:
    Ціна, виконує свої функції
    Недоліки:

Добрий день, шановна Наталіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги протикліщових крапель SUPERIUM Nevertix та залишилися задоволені покупкою.

• Тетяна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 10 - 20

Вирішила спробувати через заявлену дію препарату з відлякуваннія комах, у нас це зараз чи не найголовніша проблема) Можливо я сама себе переконую, але дійсно, моїй Герді комарі і мошки дошкуляють значно менше ніж мені, може цей дієвий засіб застосовувати і собі, що скаже виробник?))
    Стосовно кліщів - не було і не має, хоча раз на тиждень обовязково буваємо за містом і ризик щось упіймати є.

Переваги:
    Відлякує комарів і мошок!
    Недоліки:
    Лише одна піпека у пачці, виїодить що на сезон треба одразу купувати декілька коробок, хоча зазвичай краплі продасть по 3-4 піпетки

Добрий день, шановна Тетяно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги протикліщових крапель SUPERIUM Nevertix та залишилися задоволені покупкою. Даний препарат розроблений з метою захисту тварин від паразитів і не передбачає використання для людей.

• Марина
    Продавець: Rozetka. Вага тварини: 20 - 40

Дуже сподобався препарат. Ті кліщі, які були, одразу померли на собаці. Ніяких побічних ефектів не було.

Переваги:
    Без побічних ефектів
    Недоліки:

Добрий день, шановна Марино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги протикліщових крапель SUPERIUM Nevertix та залишилися задоволені покупкою.

• Роман
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 10 - 20

Обробив свого собаку, ефект є, кліщів не виявили більше, бліх теж не видно. Зручна упаковка, відкрутив - наніс на шкіру.  Побічних ніякий у собаки не було.

Переваги:
    Діють, доступна ціна, зручні
    Недоліки:
    Не виявив

Добрий день, шановий Романе! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги протикліщових крапель SUPERIUM Nevertix та залишилися задоволені покупкою.

• Роман
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 1.5 - 4

Купив для цуценяти, бо давати таблетку типу симпарики ще не можна, а кліщі вже активні. Перенесла добре.

Переваги:
    ціна, якість, український виробник
    Недоліки:

Добрий день, шановний Романе! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги протикліщових крапель SUPERIUM Nevertix та залишилися задоволені покупкою.

• Лариса Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 10 - 20

Краплі хороші,але не вистачає дії на місяць,три тижні і треба знову,це в теплий період

Переваги:
    Діють відразу
    Недоліки:
    Нетривала дія

Ларисо, вітаємо!
      SUPERIUM Nevertix забезпечує захист до 30 діб за умови застосування згідно з інструкцією. У період високої активності кліщів їх можна частіше знаходити на тварині, але це не завжди означає, що дія препарату завершилася.
      На тривалість захисту також можуть впливати часте намокання шерсті та тривале перебування у воді, через що ефективність може знижуватися швидше.

• Doronya
    Продавець: Rozetka. Вага тварини: 4 - 10

Комплексні краплі на холку для лікування та профілактики зараження собак усіма видами кліщів, блохами, вошами, волосоїдами, а також для відлякування кровососних комах (комарів, ґедзів, мошок, мокреців, москітів і зоофільних мух).

Переваги:
    Дотримуючись дозування, отримаєте дієвий ефект. Можна застосовувати для малечі.

Вітаємо!

• Ірина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 10 - 20

Своєму песику постійно беру ці краплі, бо вони захищають від іксодових кліщів. Свою функцію виконують добре.
    Єдине, що не подобається, вони залишають жирною шерсть в місцях обробки і якщо через декілька днів шерсть добре з милом не промити, потім залишаються ковтуни и мусиш вистрігати.

Переваги:
    Добре переносяться твариною, бліх, кліщів немає.
    Недоліки:
    Залишають жирною шерсть.

Ірино, вітаємо!
      Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що Ви оцінили переваги протикліщових крапель SUPERIUM Nevertix та залишилися задоволені покупкою. Хочемо зазначити, що консистенція препарату повинна бути маслянистою, оскільки вона допомагає добре всмоктуватися і запобігає впливу вологи на краплі.

• Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 40 - 60

велика піпетка для великої собаки. сподіваюсь захист буде теж великим )))

Ольго, вітаємо!

• Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 10 - 20

прийшли швидко. обробка зайняла декілька хвилин і пес захищений для прогулянок у лісі. дякую розетці!

Ольго, вітаємо!

• Світлана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 10 - 20

Найкращі каплі, беремо тільки ці вже другий рік поспіль і не одного кліща!

Переваги:
    допомогають від іксодового кліща

Світлано, вітаємо!