Картка Rozetka

Відгуки покупців про Термокилимок Дитячий Сумка в комплекті. Розвиваючий іровий термо килим двосторонній (1.5-2м)

Оцінка користувачів 4.22/5
  • Кальник И***

Гарно

• Продавець  FlamesShop

Щиро дякую за ваш відгук. Ваш досвід покупки корисний та допоможе іншим покупцям зробити правильний вибір

• Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop

При торканні до килимка, дуже неприємний звук, скрипить. Дитина лякається. Брали на подарунок, не використовували. Дитину посадили один раз, проте через цей неприємний звук, дитина плакала, не захотіла бути на килимку. Вже мали такий килимок, але тонший, таких дефектів не було. Звʼязалися з менеджерами щоб повернути товар, менеджер після придумування різних причин відмовився здійснити повернення. Не рекомендую даний товар. Якість не відповідає ціні.

Недоліки:
    Скрипить, видає неприємні звуки при торканні.
    • Продавець  FlamesShop

Дякуємо за відгук, нам дуже прикро що вам не сподобався товар, адже багато покупців високо оцінили якість товару та наш сервіс.
      Ми впевнені в якості нашого товару який ретельно перевіряється перед відправкою. Ми отримали ваш запит з приводу килимка, де написали що ви вже користувались товаром та вам не сподобалось. З приводу звуків: при повзанні дитини по килимку скрип не може виникати через м'якість килимка, скоріш за все скрип виникає між підлогою та килимком ,та також якщо є вологість, то можливий такий звук на покритті
      Ми йдемо на зустріч та робимо повернення коштів за товар , при умові, що товар не має слідів експлуатації та має товарний вигляд.

• Сергій Д***

Гарний товар.

Переваги:
    Швидке замовлення
  • Олена

Фото

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop

Гарний, але від слюнь малого відшарувалося покриття

• Антон Т***

М'який та теплий

• Юрий Т***
    Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop

Хороший коврик. За місяць експлуатації стан майже не змінився. Окрім котячих подряпин :). Якщо обережно ставитися , то служитиме довгий час.

Переваги:
    Красивий, приємний
    Недоліки:
    Вразливий до механічних пошкоджень
  • Олександра
    Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop

Килимок гарний як на зображенні. Все відповідає фото. Проте нажаль якість не відповідає ціні. За пару годин вже з’явилась дірка від колес машинок. Якби був більш міцнішим було б чудово.

Переваги:
    Розмір, кольори, тепло сидіти дитині
    Недоліки:
    Матеріал не якісний, легко зробити пошкодження
  • Дарина
    Відгук від покупця. Продавець: FlamesShop

Хороший килимок, є сумка для зручного зберігання, кольори як на картинці

Переваги:
    Великий, теплий, мякенький, приємні кольори
  • Влада Ч***

Все окей

Переваги:
    Швидко зв'язались зі мною
    Недоліки:
    Нема доставки на розетку