Розпродаж у мобільному застосунку. Знижки до 55% з 2 до 7 липня

Відгуки покупців про Дизайнерські ковпачки для джойстика Steam Deck та інших аксесуарів Green

Оцінка користувачів 4.95/5
  • Володимир
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний

Чудово сіли на стіки steam deck (LCD). Пальці нарешті не зісковзують зі стіків під час занурення у Deep Rock Galactic: Survivor ближче до кінця стейджів, коли гра вимагає чіткого контролю, шивидких рішень та тримає у напрузі. Те саме з Dirt 2.0, особливо ближче до кінця траси, коли пальці без накладок просто зісковзували зі стіків, то тепер ніяких влітань у дерева бо пальці зісковзнули :)
    Я вибрав накладки які шершаві (як на фото у вкладенні) а решту (дві пари) дитина надягла на колеса своєї машинки, тож в мене було 10 хвилин спокійно пограти, поки дитина бавилася. Тож добре що комплект із 3х пар ))

Переваги:
    Приємні на дотик, не злітають, легко надягаються
    Недоліки:
    Немає жодних
    • Продавець  Pristavkin Dim

Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам все сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!

• Юра Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний

Отличные накладки советую всем ))

• Максим С***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний

Хороші накладки, сподобались, зручні в користуванні!!!

• Володимир Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Зелений

Товар якісний, доставили оперативно, рекомендую продавця

• Продавець  Pristavkin Dim

Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!

• Євген
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Жовтий

Накладки різної висоти, є з чого вибрати під себе для зручності. Всі накладки досить якісні та приємні на дотик. Легко вдягаються та знімаються

Переваги:
    Підходять до Steam Deck OLED, приємні на дотик, різні розміри

• Артем Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Фіолетовий

Якісні і приємні на дотик, з ними стало набагато зручніше

• Дмитро Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний

Доставили на другий день.
    Цупкі, криє ні на дотик, на стіку тримаються міцно.

Переваги:
    Відповідають опису
    Недоліки:
    Не знайшов
    • Продавець  Pristavkin Dim

• ВЛАДИСЛАВ Л***

Все супер, рекомендую

Переваги:
    Швидка доставка, якість, ціна

• Олександр Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний

Дійсно якісні та зручні накладки))

• Никита Є***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Зелений

Skull&co як завжди на висоті, матеріал дуже приємний, цупкий. Дякую продавцю!

• Бахматюк І***

Дуже сподобались, раджу.

Переваги:
    Легко надягаються, грати зручніше, ніж на голих стіках, влазять в стандартний кейс від стім дека

• Геннадій Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Жовтий

Замовив та на наступний день вже отримав, дуже оперативно!
    Якістю задоволений, одягаються туго, тобто зовсім не будуть ковзати, сидять як рідні, приємні на дотик, серед усіх що є на ринку, саме ці накладки - Топ, тут тобі, Ціна - Якість!

Недоліки:
    Які ще недоліки?
    З приводу скільки вони прослужать не знаю, але, навряд чи ви будете як скажений тицати свій steam deck щоб ці накладки порвались =) тому впевнений що прослужать дуже довго.
    • Продавець  Pristavkin Dim

• Наталія З***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Фіолетовий

Накладки прийшли дуже швидко, якість чудова

• Ярослав Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний

Якісні накладки. Відправили швидко.

• Сергій С***

Все супер!Швидко,якісно,професійно!

Переваги:
    Одні плюси

• Анастасия В***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний

Дуже сподобались. Якість дуже гарна.

• Алексей Щ***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний

Отличный продавец и товар, все подошло, доставка быстрая и бесплатная

Переваги:
    Подходит для LegionGo
    • Продавець  Pristavkin Dim

• Олексій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Зелений

Все супер. Не слизькі, для пальців - комфорт.

• Олександр Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний

Накладки якісні, приємні. Одягаються туго = не будуть спадати. В цілому лишився задоволений.

Переваги:
    Зручні, дуже швидка доставка.
    Недоліки:
    Ціна (трохи завищена, 1 накладка 67 грн виходить)
    • Продавець  Pristavkin Dim

• Денис Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний

Дуже круті насадки, на стіках Steam Deck OLED сидять щільно. Не злазять, не спадають. До цього пробував чіпляти насадки від звичайного геймпада Sony DualSense, то вони були трішки великуваті в діаметрі: ніби норм, але відчуття контролю гірше. З цими ж усе супер: стало краще грати, в шутерах відчувається контроль прицілювання навіть з короткими насадками. Рекомендую цього продавця: відправили швидко, хороше пакування. Дякую!

Переваги:
    Якість, швидка доставка, пакування.
    Недоліки:
    Немає.
    • Продавець  Pristavkin Dim

• Андрей Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний

Накладки очень качественные,сидят как влитые.Товар пришел в указанный срок на точку выдачи Розетки.Могу смело советовать этот товар.

Переваги:
    Крутые накладки,одекватная цена.
    Недоліки:
    Их нет.
    • Продавець  Pristavkin Dim

• Вадим Д***

Качество, рекомендую

• Артем

Замовляв для Steam Deck Oled, підійшли ідеально, якість також ідеальна

Переваги:
    Легко одягаються на стіки, дуже якісні накладки

• Олександр Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний

Брав для rog ally, не пожалів! Ціна і якість! Продавці швидко відправили, рекомендую!

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  Pristavkin Dim

• Віталій М***

Дуже дякую.
    Все прийшло вчасно.
    Якісні накладки.
    Гарний захист для стіків. Виглядають добре.
    Рекомендую

Переваги:
    Якісні,практичні

• Вадим К***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний

Чуводо підійшли на стіки Steam deck oled

Переваги:
    Зручні у викоританні
    Недоліки:
    Недоліків просто не може бути!
    • Продавець  Pristavkin Dim

• Ярослав Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Жовтий

Класні накладки, стало набагато зручніше і комфортніше грати

Переваги:
    Якість

• Олександра
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Зелений

Прикольні накладки, найбільше сподобались з рифленим краями (бо в наборі тільки одні такі, інші мають гладкішу текстуру, зверніть увагу при покупці). Якість хороша, гарний зелений колір. Брала на подарунок - все сподобалось)

• Максим
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний

Все швидко відправили, гарно запакували і з накладками теж все добре

• Євген
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний

Використовую на ASUS ROG Ally.
    Тримаються доволі сильно. У мене є такі ж для xbox контроллера, та вони бовталися на стіках асуса.

Переваги:
    Хорошо сидять.
    • Продавець  Pristavkin Dim

• Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний

Брав для Steam Controller.

Переваги:
    Приємні на дотик.
    Підійшли на стік Steam Controller.
    Недоліки:
    Так я вони для Steam Deck то більше насадок ніж мені треба.
    • Продавець  Pristavkin Dim

• Георгий Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Фіолетовий

Перепробовал много накладок. Для меня, это лучшие накладки по высоте и ширине. Удобнее еще не смогу найти

Переваги:
    Хорошее качество, удобно крепятся и не спадают.
    Недоліки:
    Если геймпад упадет или лильно затеть рукой, длинные накладки могут слететь
    • Продавець  Pristavkin Dim

• Продавець  Pristavkin Dim

З приводу високих накладок, цей набір створений виключно для портативних ігрових консолей Steam Deck та Asus Rog Ally, як і зазначено в назві товару, вони менші за розміром, через це для геймпадів ці накладки взагалі не розраховані.

• Сергій А***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Зелений

Придбав собі цей комплект накладок для Steam Deck OLED, бо в деяких іграх не вистачало подовжених джойстіків. Все гуд, працює, товаром задоволений.

Переваги:
    Якісні накладки, декілька видів в комплекті, виконують свою функцію.
    • Продавець  Pristavkin Dim

• Володимир С***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний

Брав під asus rog ally, все підійшло, повністю задоволений

Переваги:
    Різний розмір стіків

• Костильова М***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний

Вже дуже добре, якісні стікі

Переваги:
    Зручно
    Класно
    Компактно
    Декілька видів

• Антон
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний

Гарний набір за свою ціну. Приємний на дотик матеріал, гарне щеплення зі стіками. При цьому зберігається функціонал сенсору стіка.

Переваги:
    Якісні, приємний матеріал, легко надягаються
    Недоліки:
    Як до будь6 силікону липне пил та шерсть котів)
    • Продавець  Pristavkin Dim