- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Чудово сіли на стіки steam deck (LCD). Пальці нарешті не зісковзують зі стіків під час занурення у Deep Rock Galactic: Survivor ближче до кінця стейджів, коли гра вимагає чіткого контролю, шивидких рішень та тримає у напрузі. Те саме з Dirt 2.0, особливо ближче до кінця траси, коли пальці без накладок просто зісковзували зі стіків, то тепер ніяких влітань у дерева бо пальці зісковзнули :)
Я вибрав накладки які шершаві (як на фото у вкладенні) а решту (дві пари) дитина надягла на колеса своєї машинки, тож в мене було 10 хвилин спокійно пограти, поки дитина бавилася. Тож добре що комплект із 3х пар ))- Переваги:
- Приємні на дотик, не злітають, легко надягаються
- Недоліки:
- Немає жодних
- Продавець Pristavkin Dim
Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам все сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!
- Юра Ш***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Отличные накладки советую всем ))
- Продавець Pristavkin Dim
- Максим С***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Хороші накладки, сподобались, зручні в користуванні!!!
- Володимир Б***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Зелений
Товар якісний, доставили оперативно, рекомендую продавця
- Продавець Pristavkin Dim
Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!
- ЄвгенВідгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Жовтий
Накладки різної висоти, є з чого вибрати під себе для зручності. Всі накладки досить якісні та приємні на дотик. Легко вдягаються та знімаються
- Переваги:
- Підходять до Steam Deck OLED, приємні на дотик, різні розміри
- Артем Ш***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Фіолетовий
Якісні і приємні на дотик, з ними стало набагато зручніше
- Дмитро Ф***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Доставили на другий день.
Цупкі, криє ні на дотик, на стіку тримаються міцно.- Переваги:
- Відповідають опису
- Недоліки:
- Не знайшов
- Продавець Pristavkin Dim
- ВЛАДИСЛАВ Л***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Все супер, рекомендую
- Переваги:
- Швидка доставка, якість, ціна
- Олександр Д***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Дійсно якісні та зручні накладки))
- Никита Є***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Зелений
Skull&co як завжди на висоті, матеріал дуже приємний, цупкий. Дякую продавцю!
- Бахматюк І***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Зелений
Дуже сподобались, раджу.
- Переваги:
- Легко надягаються, грати зручніше, ніж на голих стіках, влазять в стандартний кейс від стім дека
- Геннадій Ч***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Жовтий
Замовив та на наступний день вже отримав, дуже оперативно!
Якістю задоволений, одягаються туго, тобто зовсім не будуть ковзати, сидять як рідні, приємні на дотик, серед усіх що є на ринку, саме ці накладки - Топ, тут тобі, Ціна - Якість!- Недоліки:
- Які ще недоліки?
З приводу скільки вони прослужать не знаю, але, навряд чи ви будете як скажений тицати свій steam deck щоб ці накладки порвались =) тому впевнений що прослужать дуже довго.
- Наталія З***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Фіолетовий
Накладки прийшли дуже швидко, якість чудова
- Ярослав Б***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Якісні накладки. Відправили швидко.
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Все супер!Швидко,якісно,професійно!
- Переваги:
- Одні плюси
- Анастасия В***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Дуже сподобались. Якість дуже гарна.
- Алексей Щ***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Отличный продавец и товар, все подошло, доставка быстрая и бесплатная
- Переваги:
- Подходит для LegionGo
- Продавець Pristavkin Dim
- Олексій К***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Зелений
Все супер. Не слизькі, для пальців - комфорт.
- Олександр Р***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Накладки якісні, приємні. Одягаються туго = не будуть спадати. В цілому лишився задоволений.
- Переваги:
- Зручні, дуже швидка доставка.
- Недоліки:
- Ціна (трохи завищена, 1 накладка 67 грн виходить)
- Продавець Pristavkin Dim
- Денис Х***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Дуже круті насадки, на стіках Steam Deck OLED сидять щільно. Не злазять, не спадають. До цього пробував чіпляти насадки від звичайного геймпада Sony DualSense, то вони були трішки великуваті в діаметрі: ніби норм, але відчуття контролю гірше. З цими ж усе супер: стало краще грати, в шутерах відчувається контроль прицілювання навіть з короткими насадками. Рекомендую цього продавця: відправили швидко, хороше пакування. Дякую!
- Переваги:
- Якість, швидка доставка, пакування.
- Недоліки:
- Немає.
- Продавець Pristavkin Dim
- Андрей Р***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Накладки очень качественные,сидят как влитые.Товар пришел в указанный срок на точку выдачи Розетки.Могу смело советовать этот товар.
- Переваги:
- Крутые накладки,одекватная цена.
- Недоліки:
- Их нет.
- Продавець Pristavkin Dim
- Вадим Д***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Качество, рекомендую
- АртемВідгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Замовляв для Steam Deck Oled, підійшли ідеально, якість також ідеальна
- Переваги:
- Легко одягаються на стіки, дуже якісні накладки
- Олександр Х***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Брав для rog ally, не пожалів! Ціна і якість! Продавці швидко відправили, рекомендую!
- Віталій М***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Дуже дякую.
Все прийшло вчасно.
Якісні накладки.
Гарний захист для стіків. Виглядають добре.
Рекомендую- Переваги:
- Якісні,практичні
- Вадим К***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Чуводо підійшли на стіки Steam deck oled
- Переваги:
- Зручні у викоританні
- Недоліки:
- Недоліків просто не може бути!
- Продавець Pristavkin Dim
- Ярослав Г***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Жовтий
Класні накладки, стало набагато зручніше і комфортніше грати
- ОлександраВідгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Зелений
Прикольні накладки, найбільше сподобались з рифленим краями (бо в наборі тільки одні такі, інші мають гладкішу текстуру, зверніть увагу при покупці). Якість хороша, гарний зелений колір. Брала на подарунок - все сподобалось)
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Все швидко відправили, гарно запакували і з накладками теж все добре
- ЄвгенВідгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Використовую на ASUS ROG Ally.
Тримаються доволі сильно. У мене є такі ж для xbox контроллера, та вони бовталися на стіках асуса.- Переваги:
- Хорошо сидять.
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Брав для Steam Controller.
- Переваги:
- Приємні на дотик.
Підійшли на стік Steam Controller. - Недоліки:
- Так я вони для Steam Deck то більше насадок ніж мені треба.
- Георгий Ш***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Фіолетовий
Перепробовал много накладок. Для меня, это лучшие накладки по высоте и ширине. Удобнее еще не смогу найти
- Переваги:
- Хорошее качество, удобно крепятся и не спадают.
- Недоліки:
- Если геймпад упадет или лильно затеть рукой, длинные накладки могут слететь
- Продавець Pristavkin Dim
- Продавець Pristavkin Dim
З приводу високих накладок, цей набір створений виключно для портативних ігрових консолей Steam Deck та Asus Rog Ally, як і зазначено в назві товару, вони менші за розміром, через це для геймпадів ці накладки взагалі не розраховані.
- Сергій А***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Зелений
Придбав собі цей комплект накладок для Steam Deck OLED, бо в деяких іграх не вистачало подовжених джойстіків. Все гуд, працює, товаром задоволений.
- Переваги:
- Якісні накладки, декілька видів в комплекті, виконують свою функцію.
- Продавець Pristavkin Dim
- Володимир С***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Брав під asus rog ally, все підійшло, повністю задоволений
- Переваги:
- Різний розмір стіків
- Костильова М***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Вже дуже добре, якісні стікі
- Переваги:
- Зручно
Класно
Компактно
Декілька видів - Недоліки:
- АнтонВідгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Гарний набір за свою ціну. Приємний на дотик матеріал, гарне щеплення зі стіками. При цьому зберігається функціонал сенсору стіка.
- Переваги:
- Якісні, приємний матеріал, легко надягаються
- Недоліки:
- Як до будь6 силікону липне пил та шерсть котів)
- Продавець Pristavkin Dim