- Наталія Г***Відгук від покупця. Продавець: GIDROTECHPRO. Вага: 5 г
Неймовірно ніжна текстура,приємне зволоження, ніжний аромат.Загоює ранки.Задоволені цим товаром.
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: GIDROTECHPRO. Вага: 5 г
Всё отлично!
- Катерина Г***Відгук від покупця. Продавець: GIDROTECHPRO. Вага: 5 г
не зволожує а робить лише відчуття зволоження
- Переваги:
- нажаль їх немає
- Недоліки:
- містить петроліум
- Продавець GIDROTECHPRO
Вибачаюсь,навiщо ви пишiте бред!Ви на аналiз задавали?Якщо вам не пiдiйшов,це може!А бiльшiсть подобраться наш продукт!
- Катерина Г***
я читаю інгредієнти, нажаль ви цього не робите((
- Олексій К***
А чим вас не влаштовує вазелін (petroleum jelly англійською)?
- Петро П***Відгук від покупця. Продавець: GIDROTECHPRO. Вага: 5 г
Класна
- Александр Б***Відгук від покупця. Продавець: GIDROTECHPRO. Вага: 5 г
Гарна гігієнична помада.
- Наталія С***Відгук від покупця. Продавець: Gift With Love
Чудове обслуговування. Замовлення оформила в суботу після обіду. Менеджер оперативно звʼязалась для уточнення деталей. Відправили в той же день.
- Переваги:
- Швидка реакція, швидка і зручна доставка
- Продавець Gift With Love
Дуже дякуємо за відгук! Приємно дуже!
Звертайтеся, будемо раді.
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: GIDROTECHPRO. Вага: 5 г
Все на рівні! І швидке оформлення і доставка, і товар.
Користуюсь цією гігієнічкою давно. Після неї всі інші "якісь не такі")))- Переваги:
- Зволожує без зайвої жирності і хімії.
- Недоліки:
- Не знаю... Швидко закінчується, мабуть)
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: GIDROTECHPRO. Вага: 5 г
Улюблнена річ в косметичці цілий рік, зволожує, захищає від морозів, не утворює плівку.
- Ляшенко С***Відгук від покупця. Продавець: Aloe4Us
Все добре
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: GIDROTECHPRO. Вага: 5 г
Цю посаду беру вже не перший раз. Якість чудова. Дійсно відновлює шуби швидко та безпечно. Запах не нав'язливий, ягідгий.
Продавайте дуже швидко відреагував на замовлення і відправили. Вдячна.- Переваги:
- М'яка і приємна
- Татьяна Е***Відгук від покупця. Продавець: Gift With Love
Користуюсь вже багато років. Найкращий варіант помади для губ, який був у мене. Приємна текстура, нейтральний запах. Окрім цього, треба відзначити, що цей продукт не просто красиво зволожує губи, але й доглядає за ними. Тобто, запобігає тріщинам, заліковує ранки (якщо такі виникли), робить губки рівними і доглянутими. Рекомендую!
- Переваги:
- Ніжна текстура, приємний аромат
- Недоліки:
- Не знайшла
- Олександра Я***Відгук від покупця. Продавець: GIDROTECHPRO. Вага: 5 г
Користувалась цією помадою вже довгий час,купляючи її за кордоном.Дуже задоволена,що знайшла її в Україні.Дякую продавцю і доставці,одне задоволення ,що виконано швидко і добросовісно.
- Переваги:
- Помада супер,зволожує губи,прибирає почервоніння,тріщинки ,використовую її ще й як рятівник у випадку порізу чи невеликому опіку на кухні,рекомендую-не пошкодуєте!
- Продавець GIDROTECHPRO
спасибо