- СергійВідгук від покупця. Продавець: SKY-M. Колір: Silver
Дякую за швидку доставку. Має можливість використовуватись з HDD як 3.5ʼʼ так й з 2.5ʼʼ. Має підставку для встановлення вертикально. В комплекті додається відкрутка та вінти для кріплення диску всередині. Зовнішній вигляд дуже привабливий й солідний
- Недоліки:
- Немє
- СергійВідгук від покупця. Продавець: SKY-M. Колір: Silver
Чудова,якісна кишеня ,довгий і якісний шнур юсб. Повністю підійшов під диск Тошиба 16 тб.
- Переваги:
- Працює з великими дисками (16 тб)
- Недоліки:
- Не виявив.
- ГеннадійВідгук від покупця. Продавець: SKY-M. Колір: Silver
Нормально працює з диском Seagate 500 Гб
- Ігор Ш***Відгук від покупця. Продавець: SKY-M. Колір: Silver
Спаковано дуже добре, під'єднав диск WD на 4 тб, все працює. В загальному перші враження хороші. Думаю буду користуватись без верхньої металевої кришки щоб було краще охолодження.
- Переваги:
- Швидка доставка, гарне пакування, непогана якість кишені.
- Недоліки:
- Поки не має
- Максим Б***Відгук від покупця. Продавець: SKY-M. Колір: Silver
Дуже сподобалася кишеня, якісна, працює добре, відправка миттєва, все супер рекомендую.
- Антон Р***Відгук від покупця. Продавець: SKY-M. Колір: Silver
Все работает хорошо, проверил с диском на 1 Тб. Внешний корпус из металла. Доставили быстро.
- Андрій М***Відгук від покупця. Продавець: SKY-M. Колір: Silver
Отриманий пристрій відповідає опису. Легко був встановлений 6 Тб 3,5" жорсткий диск.
Швидкість передачі даних поки не заміряв, але, суб'єктивно, нижче заявленої, проте це лише попереднє враження і, можливо, відхилення у роботі USB порту ноутбука- Переваги:
- Швидка доставка, легкий монтаж, пристойні швидкості передачі даних
- Недоліки:
- Гвинти кріплення трохи довші, ніж було потрібно, а тому використав два інших, які були власних запасах;
Підставка не фіксує корпус, а тому є ризик падіння чи просто переміщення
- Долгіх О***Відгук від покупця. Продавець: SKY-M. Колір: Silver
У мене не запрацювала з EXOS x16 на 16 терабайт. Зі всіма іншими дисками працює нормально (пробував з іншими дисками від 1 до 16 терабайт). Можливо з конкретно цим EXOS x16 якийсь конфлікт обладнання. Продавці ввічливі, приємні в спілкуванні. Доставка швидка.
- Переваги:
- Нормальна кишеня для дисків
- Недоліки:
- незначні
- Максим О***Відгук від покупця. Продавець: SKY-M. Колір: Silver
Купил на скорую руку этот карман, выбирал по адекватной цене. С задачей справляется на ура. Если его выключить писк дросселей ужасный. Провода подключаются к лицевой панели, кабель USB коротковат. Вобщем, как куплю нормальный корус на ПК то выкину эту гадость без сожаления
- Переваги:
- Работает
- Недоліки:
- В выключеном состоянии пищит и действует на нервы, подключение интерфейса и питания с лицевой стороны, очень неудобно. Очень короткий кабель USB