Картка Rozetka

Оцінка користувачів 4.77/5
на основі 193 відгуки
  • Арсений С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 750 мл. Колір: Сріблястий

не пройло і два тижні після покупки, як злетіла різьба

Переваги:
    добре тримає тепло
    Недоліки:
    ненадійна кришка
  • Людмила
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 750 мл. Колір: Темно-сірий

Чудовий термос. Тримає довго тепло. Я задоволена покупкою.

• Яна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л. Колір: Сріблястий

Якісний товар. Купувала на подарунок бабусі. Вона задоволена, термос тримає тепло всю ніч.

Переваги:
    Довго тримає тепло
    Недоліки:
    Не помітили

Яна, дякуємо за відгук! ми завжди раді коли наші клієнти задоволені, для нас це найкраща винагорода!

• Дмитро Я***

Термосу вже 6 років.
    Працює

Дмитрій, дякуємо за відгук, ми завжди раді коли наші клієнти задоволені, для нас це найкраща винагорода.

• Татьяна Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 750 мл. Колір: Сріблястий

Навіть за дві доби вода ще тепла.

• Лилия С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л. Колір: Сріблястий

Нормальный термос, тепло держит. Брала для запаривания трав, сейчас шиповник завариваю. Не знаю подходит ли для этого стальная колба. Но пока я довольна плюс стильный дизайн

• Денис К***

Все супер, відповідає вимогам

• Маргарита Щ***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л. Колір: Сріблястий

Багато читала інформації про саме цю фірму, і вона виправдала очікування! Цей термос саме такий як пишуть про нього - найкращій. Тримає тепло більше доби, чоловік задоволений, користується майже рік.

Переваги:
    Якість
    Недоліки:

Добрий день, Маргарита. Дякуємо за відгук!
      Ми дуже цінуємо вашу думку про продукцію бренду Thermos.

• Артем
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л. Колір: Сріблястий

При першому ж використанні перестала закручуватися кришка-клапан, неможливо затягнути, прослизає різба
    В коментарях є покупці з такою проблемою, яке її вирішення?

Переваги:
    По багатьом відгукам якісний товар, але в моєму випадку щось пішло не так
    Недоліки:
    Вище

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .

• Сабина В***

Отличный термос. Рекомендую

• Олексій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л. Колір: Темно-сірий

Насправді гарантійний термін 5 років, і FBB-1000ВС відрізняється від FBB-1000В лише кольором

Переваги:
    добре тримає температуру
    Недоліки:
    висока ціна; гарантійний термін 5 років, а не 15
  • Руслан
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л. Колір: Сріблястий

Действительно качественный термос. До этого был дешевый ноунейм типа Stenson, который держал температуру часа три до первого открытия и корпус нагревался до +65°С! Этот же гарантировано держит температуру в околокипятковой зоне часов 6-8. По крайней мере, в квартире через 13 часов чай из термоса еще нельзя было свободно пить - слишком горячий был. Корпус же не потеплел даже на градус - так и остался комнатной температуры. Не поручусь, что на 40-градусном морозе он удержит кипяток сутки, но термос явно качественный. Немного неудобная горловина, узковата, есть шанс обвариться при заливке кипятка, например, из котелка.

Переваги:
    время удержания тепла
    Недоліки:
    узкая горловина, высокая цена
  • Сергій К***

Все добре.

Переваги:
    Всі
  • Марина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл. Колір: Сріблястий

Чудовий термос, відмінно тримає температуру.

Переваги:
    Тримає температуру, не протікає, зручний для миття
  • Назар Ж***

Хороший термос

Переваги:
    Довго тримається температура
    Недоліки:
    Поки не виявив
  • Татьяна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 750 мл. Колір: Темно-сірий

Отличная вещь, очень удобно пользоваться, кнопка легко открывается и закрывается, термос удобно помещается в руке, температуру хранит очень хорошо. А внешне просто красавец.

Переваги:
    Все вказане вище
    Недоліки:
    Не знайшли
  • виктория к***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл. Колір: Темно-синій

Визуально всё вроде ок, но пришёл без коробки, считаю что она должна быть.

• Галина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 750 мл. Колір: Сріблястий

Купувала на подарунок, приїхав без коробки в цилофанкі, за такі кошти як на мене це має значення, бо відразу виникає думка чи це не підробка? Довелося самій провести тест чи тримає температуру, тут все Ок! На вид гарний, без всілякого запаху!

Переваги:
    Температуру тримає, гарний зовні і без сторонніх запахів
    Недоліки:
    Відсутність картоної упаковки, як на подарунок, я вважаю - це важливо!
    • Олександр С***

Так само без коробки, але купляв не тут, і чому заявлено 18 год тепло 24 холод? Коли тих шо з коробкою 24/24

Добрий день.
      Дякуємо за запит,
      Можемо запевнити Вас, що товар оригінальний.
      Пакування і температурний режим змінено виробником з 2023 року.
      Старі партії товару до 2023, дійсно були в коробках і температурним режимом 24/24

• Элла К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л. Колір: Сріблястий

Только 5 звёзд.Сколько было термосов,но этот это фантастика.В 6 вечера залила шиповник,на следующий день в 2часа дня,кипяток.20 часов точно хранит температуру

Переваги:
    Качество
  • Юлія Р***

Дійсно тримає температуру 24 години

Недоліки:
    Не має
  • Людмила
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л. Колір: Сріблястий

Тримає дуже довго тепло в порівнянні з іншими термосами якими раніше користувалися. Дуже задоволені покупкою!

Переваги:
    Довго тримає тепло
  • Максим Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл. Колір: Темно-синій

Гарний термос. Тримає добре, зручний клапан.

Переваги:
    Якість, зручність
  • Данило А***

Дуже довго тримає тепло/їолод

Переваги:
    Суцільні
    Недоліки:
    Відсутні
  • Александр М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 750 мл. Колір: Сріблястий

После покупки, решил проверить его характеристики. Сделал сравнительный тест с аналогичным термосом. Взял чисто китайский термос, того же объема и формфактора, похожий на него как родной брат. Обычный середнячок. Залил в оба термоса кипяток (96°-97°, по электронному термометру), с предварительным прогревом. Оставил на 12 часов. "Китаец" после залива сразу нагрелся, можно было руки подогреть. Thermos оставался прохладным, комнатной температуры.
    После 12 часовой выдержки, у обоих пациентов были теплые крышки, то есть основные теплопотери идут через пробку.
    В общем, "китаец" - 57,7°; Thermos - 76°. Итого потери составили сорок градусов для безымянного термоса, и двадцать для Thermos . Вода с такой температурой достаточно ощутимо обжигала губы. Пить такой чай, сразу, не остужая, пожалуй было бы некомфортно

Переваги:
    Достойная вещь :) - качественно сделанный продукт
    Недоліки:
    Можно ли считать цену недостатком? Наверное нет
  • Вадим В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л. Колір: Темно-сірий

Використовую сам і кілька подарував друзям. Те що треба, емність, вага. Перевіряв у морозилці при мінус 22. Кипяток 90С за 24 години охолов до 75С. Але майте на увазі, що це повний термос. Якщо потроху пити чай, то охолоджуватись буде швидче ніж коли термос повний.

Переваги:
    Термос дуже чудовийб все що треба
  • Александр К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л. Колір: Сріблястий

Просто хороший, якісний термос, тримає температуру доволі довго, при кімнатній температурі через добу вода всередині 55 градусів. Загалом, простий, як дрова, без якихось цікавинок :)

Переваги:
    Якісний, добре тримає
    Недоліки:
    Якщо вам треба просто термос - їх немає
  • Євген М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл. Колір: Темно-синій

Нормальный термос. Сподобався і колір і дизайн. На той період часу, який мені потрібно, тепло тримає добре. Зручний у використанні.
    У точці видачі на вул. Братства Тарасівців не видали ні гарантію,ні чек. Сказали, що за відсутності електрики і переключення на генератор щось там не завантажилось, хоча оплата через термінал спрацювала без проблем, а якщо треба гарантійний талон, то в особистому кабінеті на сайті. Я туди, а там написано,що талон тільки за наявності чеку. Враховуючи, що у специфікаціях термосу на момент покупки був указаний гарантійний строк - 15 років, то для Розетки така ситуація з невидачею чеку, мабуть, дуже зручна..

Переваги:
    Гарний дизайн і колір. Зручний.
    Недоліки:
    Гарантія без гарантійного талону.
  • Алексей Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 750 мл. Колір: Сріблястий

Все отлично! было одно падения термоса, удар корпус выдержал темперу продолжает держать сутки! Термосом доволен.

Переваги:
    Противоударный.
    Долго держится кипяток!
  • Сергій Р***
  • Наталия Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 750 мл. Колір: Сріблястий

Отличный термос! первый из моих термосов который прошел такую долгую проверку временем. предыдущие обычно начинали протекать - какие-то после 30 использований, какие-то после 100. А этот я уже не представляю даже сколько выдержал)

Переваги:
    долговечность. практичность. дизайн.
  • Анастасія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л. Колір: Сріблястий

Термос задоволена. У використанні більше місяця. Купляла на подарунок. Подобається механізм наливання рідини, пробка, яку можна розібрати та почистити ( але ще не робили), температуру тримає довго, звечора наливаєш окроп, зранку дуже гаряча вода. Дякую ROZETKA за якісний товар.

• Світлана П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л. Колір: Темно-сірий

Якість на високому рівні. Термос дійсно довго тримає температуру води.

Переваги:
    Якість, зручність, практичність, зовнішньо красивий.
    Недоліки:
    Не має.
  • Максим

Качественный.

• Гордус И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л. Колір: Сріблястий

Прочитала всі відгуки та обрала цей термос. І я задоволена. Незнає, можливо може бути ще круче.
    Перший раз протестувала через 9 годин- кип'яток. Другий раз через 16 годин - тепло - гаряча вода. Третій раз через 20 годин - просто тепла вода.

Переваги:
    Зовні не нагрівається зовсім, а всередині тримає температуру.
    Недоліки:
    Поки що не помітила.
  • Єлизавета
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л. Колір: Темно-сірий

Термос стильний. Як зазначає виробник, ударостійкий. Через 15 годин можна пити ідеально гарячий чай. Термосом цілком задоволена.

Переваги:
    Тримає тепло більше 24 годин
  • Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л. Колір: Темно-сірий

Термос класний, дуже гарно тримає температуру, через 24 години буде добре-добре тепла вода. Серед додаткових переваг зручний клапан, стильний дизайн, покриття та й взагалі якісна річ

Переваги:
    Дуже добре тримає тепло, зручний, стильний