Відгуки покупців про Тумба під взуття Еверест Тандем тумба права Венге темний + дуб молочний 90х38х74 см

Оцінка користувачів 4.86/5
  • Відгуки про товар продавця chip
  • Андрій С***
    Відгук від покупця. Продавець: chip. Колір: Венге світлий. Кількість полиць: 2

Тумба просто супер

Переваги:
    Легко збирати. Ціна, якість.
  • Юлія М***

Тумба відмінної якості

• Продавець  ВерестМ

Добрий день, Юліє! Ваші добрі слова — це найкраща подяка для нас! Дякуємо, що поділилися враженнями. Раді, що Ви залишилися задоволені покупкою!

• Карина К***

Дуже сподобався

• Продавець  ВерестМ

Дякуємо за Ваш відгук, Карино.

Ми стаємо неймовірно щасливими, отримуючи такі позитивні оцінки. Чекаємо на Вас знову за наступними покупками))

• Роман
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ

Все чудово. Родині подобається. Дякую.

Переваги:
    Ціна, якість
    • Продавець  ВерестМ

Вітаємо, Романе! Дякуємо, що приділили час, поділились фотографіями та враженнями від покупки.

Бажаємо, щоб меблі слугували вам довгі роки, та чекаємо вас за новими покупками)

• Ирина Р***

Добротна банкетка,

Переваги:
    Легка в зборі,
    • Продавець  ВерестМ

Вітаємо, Ірино! Ми дуже вдячні вам за відгук та фотографії меблів у вас вдома, користуйтесь з задоволенням)

Чекаємо вас знову.

• Петро
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ

Якість плити з якоі виготовлений виріб низька якість, сам виріб хороший має естетичний вигляд,всі отвори для складання співпадають.При складанні кромки,які без шпону треба обробити клей ПВА D3/4 і провести складання виробу,тоді трохи прослужить.

Переваги:
    Ціна якість
    Недоліки:
    Низька якість плити з якоі виготовлено виріб.
    • Продавець  ВерестМ

Вітаємо, Петре! Дякуємо вам за зворотній зв'язок. Корпус та фасади тумби виготовлені з екологічно чистого ЛДСП (рівень емісії Е1) швейцарської компанії Kronospan. Можемо запевнити вас, що відсутність кромки на нижній частині тумби ніяк не впливає на термін її експлуатації, це перевірено нами та нашими покупцями, меблі слугують багато років.

• Петро

Ціна якість. РЕКОМЕНДУЮ.

Переваги:
    Недоліки:
    Матеріли{плита} низької якості.