Відгуки покупців про Масажер 3D роликовий для ліфтингу обличчя та тіла BRS

Оцінка користувачів 4.78/5
  • Агата У***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

В цілому я товаром задоволена. Гарний ролик - свої функції виконує. З переваг - дійсно дуже швидка відправка.
    Але стан пакування - просто жах. Коли побачила спочатку навіть хотіла відмовитись. Вся коробка брудна, незрозумілий брудний скотч приліплений, помʼята. Всередині жодного пакетика чи бумажки. Просто товар в порожній коробці.
    Не повинен так виглядати новий товар.

Переваги:
    Швидка доставка, якісний пластик
    Недоліки:
    Жахливе пакування
    • Продавець  StarLight

• Юлія Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Масажер супер! Все відповідає вимогам! Дякую !))

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Товар быстро доставлен.Хорошо подтягивает руки и разгоняет лимфу

Переваги:
    Качественный пластик
    Недоліки:
    Отсутствуют
    • Продавець  StarLight

• Андрій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Посилка прийшла швидко, продавця рекомендую

Переваги:
    Якісний і легкий в користуванні товар
    Недоліки:
    Поки не знайшли
    • Продавець  StarLight

• Ольга С***

Товар відповідає опису. Швидка доставка

• Елена Г***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Дуже якісний товар. Легко використовувати в домашніх умовах. Головне, що після масажу не залишає синців! Я використовую на всіх ділянках тіла. В проблемних зонах вже на 5- ий день помітний ефект. Швидко та вчасно доставлене замовлення, яке відповідає опису товара. Дякую!

Переваги:
    Легкий та ефективний у використанні

• Наталя

Товар відповідає заявленому. Прийшов вчасно

Переваги:
    Товар якісний. Доставка в строк.
    Недоліки:
    Поки не виявила
    • Продавець  StarLight

• Федчук А***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Пользуюсь от отёков на лице, быстрее и удобнее, чем делать самомассаж

Переваги:
    Отличный массажёр по доступной цене!
    • Продавець  StarLight

• Валерія Ш***

Все влаштовує.

• Продавець  StarLight

Валерія, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!