Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Сукня сарафан повсякденна молодіжна легка міді приталена прямого крою з декольте на бретельках із зав’язками з розрізами від стегна на блискавці з відрізною талією з воланами ISSA PLUS SA-270A L червона (issa2007682402878)

Оцінка користувачів 4.5/5
  • Відгуки про товар продавця «ISP»
  • Ніна Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: XL. Колір: Червоний

• Відповідність фото

Заказ отримала швидко. Трохи не відповідає розміру.

Замале

• Продавець  «ISP»

Доброго дня! Прикро, що покупка не виправдала Ваших очікувань. Сподіваємось, серед нашого асортименту знайдуться товари, які принесуть Вам радість.

• Вячеслав
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Червоний

• Відповідність фото

Виглядає дуже гарно. Колір яскравий і насичений. Матеіал також приємний. Але якість пошиття трохи кульгає, почав розходитись по шву, доводилось підшивати.

Переваги:
    дружині сподобалось :)
    Недоліки:
    розходився по шву
    • Відповідність розмірній сітці

Відповідає

• Ирина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Синій

Легенька та модна сукня на літо,коли бажання носити на собі якомога менше одягу.Регулюється довжина ,завдяки зв'язкам на плечах,зручна довжина.

Доброго дня! Дуже дякуємо Вам за відгук. Ми впевнені, що він буде цікавим і корисним для майбутніх покупців. Завжди до Ваших послуг!

• Віра К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Синій

• Відповідність фото

Сукня дуже сподобалась. Розмір підійшов. Відправили швидко. Саме то на літо. Рекомендую.

Переваги:
    Приємна легка тканина на літо.
    • Відповідність розмірній сітці

Відповідає

• Юлія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Синій

Товар супер!!! 10 з 10Рекомендую! А головне все підійшло і швидко доставили! Дякую

Недоліки:

• Ніна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Чорний
  • Анна П***
    Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Червоний

Гарний фасон тканина приємна,тоненьке але не відсвічує.на кожен день