- Ніна Ш***Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: XL. Колір: Червоний
Заказ отримала швидко. Трохи не відповідає розміру.
Замале
- Продавець «ISP»
Доброго дня! Прикро, що покупка не виправдала Ваших очікувань. Сподіваємось, серед нашого асортименту знайдуться товари, які принесуть Вам радість.
- ВячеславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Червоний
Виглядає дуже гарно. Колір яскравий і насичений. Матеіал також приємний. Але якість пошиття трохи кульгає, почав розходитись по шву, доводилось підшивати.
- Переваги:
- дружині сподобалось :)
- Недоліки:
- розходився по шву
Відповідає
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Синій
Легенька та модна сукня на літо,коли бажання носити на собі якомога менше одягу.Регулюється довжина ,завдяки зв'язкам на плечах,зручна довжина.
Доброго дня! Дуже дякуємо Вам за відгук. Ми впевнені, що він буде цікавим і корисним для майбутніх покупців. Завжди до Ваших послуг!
- Віра К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Синій
Сукня дуже сподобалась. Розмір підійшов. Відправили швидко. Саме то на літо. Рекомендую.
- Переваги:
- Приємна легка тканина на літо.
Відповідає
- Юлія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Синій
Товар супер!!! 10 з 10Рекомендую! А головне все підійшло і швидко доставили! Дякую
- Недоліки:
- Ніна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Чорний
- Анна П***Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Червоний
Гарний фасон тканина приємна,тоненьке але не відсвічує.на кожен день