- Дима П***Відгук від покупця. Продавець: Grushunado. Змійка (блискавка): Права. Колір: Olive
Топовый подарок получился, брат доволен
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Алексей Г***Відгук від покупця. Продавець: Grushunado. Змійка (блискавка): Права. Колір: Olive
спальник теплый,но во-первых неудобное расположение головы,и неудобное расположение молнии
- Переваги:
- Теплый
- Недоліки:
- молния и качество внешнего материала
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: Grushunado. Змійка (блискавка): Права. Колір: Khaki
Шикарна річ, швидко прогрівається і тепло тримає усю ніч, хоча батареї у квартирі холодні.
- Переваги:
- Дуже теплий і легкий, не парить
- Недоліки:
- поки що не виявлено, користуюся 2 дні у квартирі замість ковдри
- Аревик Д***Відгук від покупця. Продавець: Grushunado. Змійка (блискавка): Права. Колір: Olive
Мне на мою кровать, конечно, больше подошел бы с молнией слева, но мне кажется я не нашла такого. Но это не критично. Главное что ниоткуда не дует (одеяло в процессе сна слезает на пол и снизу идет холодный воздух), тут же как у Христа за пазухой (простите, лучшего сравнения не нашла) - тепло, мягко, никаких поддуваний. Свой маленький теплый мирок. Спасибо!
- Переваги:
- Теплый, ниоткуда не задувает холодный ветер
- Недоліки:
- Людмила К***Відгук від покупця. Продавець: Grushunado. Змійка (блискавка): Права. Колір: Olive
Мʼякенько, тепленько, зручненько. При -20 не перевіряла, при 0 було добре - виспалась
- Переваги:
- Можна в ньому повністю сховатись з кішкою))
- Виталий Н***Відгук від покупця. Продавець: Grushunado. Змійка (блискавка): Права. Колір: Olive
Если бы еще прошили бы и чехол полосы надо было прошить а так тепло
- Ігор Я***Відгук від покупця. Продавець: Grushunado. Змійка (блискавка): Права. Колір: Khaki
Дякую будем співпрацювати.! Спальне сподобався
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: Grushunado. Змійка (блискавка): Права. Колір: Olive