- Ольга Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага сипучого засобу: 300 г
Гарний кисневий відбілювач
- ЮляВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага сипучого засобу: 300 г
Відбілювач хороший,перед пранням у машинці , замочувала в гарячій воді,ефект супер, все білосніжне
- Переваги:
- Впорався,рекомендую..
- АнтонінаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага сипучого засобу: 300 г
Чудовий відбілювач, додаю в пральну машину та для замочування. Біле стало яскраво білим. Шкарпеточки, футболочки стали білосніжними!
- Переваги:
- Працює!
- ЄвгеніяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага сипучого засобу: 300 г
Після замовчування кухонні рушники стають біліше з плямами справляємся !!
- Переваги:
- Не шкодить тканини
- ЯрославаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага сипучого засобу: 300 г
Засіб справляється з брудом !!
Задоволена - Андрей С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага сипучого засобу: 300 г
Поганий засіб, спробували для виведення поліняної форми для кімано, замочували на добу в горячій воді потім прали, нульовий ефект, причому кольор води при замочуванні даже не змінився, цей засіб не виконує своїх функій, просто виброшені кошти
- Переваги:
- не знайшов
- Недоліки:
- не виконує функцію
- Алина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага сипучого засобу: 300 г
Норм по акції можна брати
- Иванова Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага сипучого засобу: 300 г
Супер.Заказываю уже третий раз.Выводит пятна и безопасно для ребенка.Довольна .
- Тетяна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага сипучого засобу: 300 г
Працює на всі свої гроші.Результатом задоволена.
- Переваги:
- Дієвий
- вера К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага сипучого засобу: 300 г
Беру не вперше. І буду боати
- Переваги:
- Якщо насипати на вологу пляму, то взагалі супер
- Недоліки:
- Не знайшла
- Ольга І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага сипучого засобу: 300 г
Мене влаштовує і якість і вартість. Чудовий засіб як додатковий для прання білих речей
- Галина Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага сипучого засобу: 300 г
Не помітила жодного ефекту, але і речі не псував.
- Переваги:
- Не псує речі
- Недоліки:
- Ні риба, ні мʼясо
Доброго дня, Галина. Дякуємо за Ваш вибір. Наш підсилювач прання є абсолютним лідером продажів, хороших відгуків і повторних покупок, що говорить про те, що даний продукт чудово справляється зі своїм завданням.
Продукт є засобом 3 в1:
1. Підсилювач прання - додаємо до прального порошку - посилюється дія порошку і підвищується якість прання.
2. Плямовивідник - розводимо порошок плямовивідником з невеликою кількістю води, отриманий розчин наносимо безпосередньо на пляму, залишаємо на 5-10 хвилин, після перемо як зазвичай. Якщо пляма не застарілі - пляма відпирається.
- Максим В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага сипучого засобу: 300 г
Спробували використати з гелем і він як був так і залишився у відсіку для гелю, він не розтанув а вода не змогла його вимити. Мабуть використовувати або з порошком або окремо можна, проте з гелем не рекомендую
- Переваги:
- Недоліки:
- не спрацьовує в поєднанні з гелем
- Полина В***
Загалом, він і не повинен розчинятися у відсіку для геля. Порошкові засоби додають до порошків, рідкі - до гелей. Я користуюся гелями для прання, а порошковий пдямовивідник засипаю прямо в бак, розтрушуючи на білизну
- Ірина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага сипучого засобу: 300 г
Дякую за приємне обслуговування
- Наталія Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага сипучого засобу: 300 г
Дуже сподобався,повиводив плями з речей!
- Рита П***
А як ви викоорстовували його ?)
Доброго дня, Маргарито. Продукт є засобом 3 в1:
3. Кисневий відбілювач - розводимо плямовивідник в максимально гарячій воді (допустимої для типу тканини) і замочуємо в розчині речі, які необхідно відбілити, на годину, після перемо як зазвичай. Білим речам повертається білизна, кольоровим - яскравість (для кольорових речей рекомендуємо зробити пробу на непомітній ділянці). Скористайтеся таблицею, щоб правильно підібрати потрібну кількість кисневого відбілювача DeLaMark.
- Андрій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага сипучого засобу: 300 г
Сподобалося
- Переваги:
- Еко,вітчизняний
- Недоліки:
- Не знайшов
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага сипучого засобу: 300 г
Отличный отбеливатель. Но лучше всего работает от 60 градусов. На 40 градусах со старыми пятнами не справился, хотя стирает с порошком отлично. Есть вопрос: существуют ли упаковки больше?
- Переваги:
- Работает
- Недоліки:
- Скоробогатько Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага сипучого засобу: 300 г
Удаляет пятна лучше, чем Vanish Gold Oxi Action. Буду заказывать только это средство.
- Переваги:
- Якість, ціна
- КристинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага сипучого засобу: 300 г
Хороший отбеливатель. Со своей задачей справляется на ура. С белых футболок отстирывает все пятна
- Недоліки:
- Марина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага сипучого засобу: 300 г
також це шикарний засіб для того, щоб відчистити посуд!!!!
- Переваги:
- Дуже гарний засіб!!!
- Недоліки:
- Немае
На білій кепці вивела пташиний "привіт" . На пляму насипала засіб та залила кип'ятком.
- Переваги:
- Засіб діє
- Недоліки:
- Поки не виявила