Літній фешн розпродаж до -70%

Оцінка користувачів 4.04/5
на основі 522 відгуки
  • Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Anix retail. Колір: Рожевий

Хороший мячик, моторчик работает не слишком и громко кота не пугает. Из минусов, кот не играется с ним, просто ходит и смотрит за движением. Но это уже зависит от вашей модели кота.

• Віталій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий

Кішці подобається. Коли після 5 хвилин м'ячик виключається - вона мявкає, щоб включили знову

Переваги:
    Кішка в захваті
    Недоліки:
    Працює 5 хв, після чого знову потрібно включати

Дякуємо за розгорнутий відгук, раді, що кішці сподобалось! Бажаємо приємного користування!

• Віталій

Через 3 місяці перестав заряджатися. Замовив ще один, бо кицька немає чим гратися)

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук! Рада чути, що вашій кішці сподобалася іграшка. Щодо проблеми з заряджанням, ми перепрошуємо за незручності. Можливо, причина в тому, що зарядний кабель або сам контакт були пошкоджені. Рекомендуємо перевірити, чи немає забруднень на портах зарядки. Якщо проблема не вирішується, зв’яжіться з нами, і ми обов’язково допоможемо вам з вирішенням цього питання. Сподіваємося, що новий м'ячик принесе вашій киці ще більше радості!

• Едуард
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій

Резина виявилась кращої якості чим я думав. Мячик дуже маленький але коту подобається

Переваги:
    Якість матеріалу, кіт грається сам

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір: Рожевий

Дякую магазину FlashShop за швидко виконане замовлення.
    Киця 3 місяці, кульку не боїться, грається.
    Заряду вистачає приблизно на 30-35 хв.
    Кулька не їздить по коврах/доріжках вона на них пробуксовує, можливо ця інформація комусь буде корисною.
    Рекомендую.

Переваги:
    Акція 127 грн, своїх грошей коштує, кабель зарядки в комплекті.
    • Продавець  FlashShop

Добрий день, Олександр! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Богдан
    Відгук від покупця. Продавець: Tweezy. Колір: Блакитний

Крутой шарик, включили один раз и он напугал нашего кота Мишу, после чего закатился под кровать и вибрировал там пока не разрядился. Больше мы его (мячик) не видели.

Переваги:
    Качественный мячик
    Недоліки:
    Их нет
  • Екатерина М***
    Відгук від покупця. Продавець: Tweezy. Колір: Блакитний

Смотрю люди пишут что не качественный товар, я так не считаю. Мячиком играемся постоянно, активно, без зарядки держится долго, еще даже не ставила не разу. Светится разными цветами, катается отлично: с моей постоянной занятостью у кота появился новый друг всего за 280 гривен со скидкой по промокоду. Доставку ультра быстрая, менеджеры работают и отвечают так же быстро. Крч мой рекомендасьон

Переваги:
    Ярко горит, долго без зарядки, активно катается, кошка счастлива
  • Ирина Ж***

Просто отличная игрушка.

• Аліна К***
    Відгук від покупця. Продавець: JAST-TIM. Колір: Рожевий

Кот в шоке))) ожидание было более грандиозным, а так вибрирует на месте огоньки мигают иногда начинает катится, по ковру не очень. Но коту и то в радость, следит.

• Юлія Г***

Коту подобається. Все працює. Рекомендую

• Юлія Г***

Тільки написала відгук, як іграшка, нажаль зламалася

• Лідія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій

Замовила,а потім прочитала відгуки.Було багато негативних,і я трохи розчарувалась.Коли прийшло виявилось,що це дуже цікава іграшка.Коти задоволені.

Переваги:
    Заряджається добре.Швидка.
    Недоліки:
    Поки немає.

Дякуємо за те, що обрали товар нашої торгової марки.
      Приємного користування!

• Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: Anix retail. Колір: Рожевий

Придбав дану розумну іграшку для свого кота, і це стало справжнім відкриттям! Іграшка оснащена сенсорами, які реагують на рухи та звуки, що робить її дуже інтерактивною. Вона може рухатися в різних напрямках, змінюючи траєкторію, коли котик намагається її зловити. Завдяки цьому мій вихованець отримує необхідне фізичне навантаження, що важливо для його здоров'я.
    Ще один плюс — іграшка досить міцна і не ламається навіть після активних ігор. Вона працює на акумуляторі, який тримає заряд досить довго, та і потім можна підзарядити, що дозволяє рідко турбуватися про його заряд. Також варто зазначити, що іграшка виготовлена з безпечних для тварин матеріалів, що є дуже важливим аспектом для мене як власника.
    Мій кіт просто обожнює цю іграшку!

Переваги:
    Дуже хороша і якісна іграшка для тварин, швидка доставка
  • Оксана Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Вусик. Колір: Бірюзовий

Коту зашло, с удовольствием наблюдает за ним и играет. Уже есть опыт с другим смарт мячиком, лично мне этот нравится больше, за счёт приятного тихого звука и мягкого материала.
    Второй мяч из пластика, более резвый но громко бьётся о мебель и стены, зато включается по касанию кота

Переваги:
    Приятный звук, миниатюрный размер, мягкий материал, не крушит мебель
    Недоліки:
    Нет включения по касанию, приходится искать мяч и самой доставать, по требованию владельца
    • Ткаченко К***

подскажите, какой у вас второй мячик, который включается по касанию?

• Продавець  Вусик

Добрий день, Оксана, дякуємо за ваш відгук! Раді, що наш смарт-мячик вам і вашому котові подобається. Оцінка вами приємного тихого звуку та м'якого матеріалу для нас дуже важлива. Якщо у вас буде ще якесь питання чи потрібна додаткова допомога, не соромтеся звертатися. Бажаємо вам та вашому котові веселих ігор і задоволення від використання наших товарів!

• Ірина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: JAST-TIM. Колір: Блакитний

Цікава іграшка ! Але тількі для котів ! Моя собака дуже задоволена, але вистачить м'ячика не на довго( собака має звичку гризти м'ячик)(((

• Владислав К***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір: Рожевий

Інтерактивний мʼячик просто крутий!
    Песик зайнятий вже півгодини)))
    Також дякую за подарунок (гребінець)

• Продавець  FlashShop

Добрий день, Владиславе! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Анна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір: Блакитний

М'ячикі круті. Кішці сподобались. Любить спостерігати за ним, а як тільки він вимикається приходить просити щоб ввімкнули. Брала другий на подарунок, але кішка все забрала собі) є додатковий плюс покриття м'ячика збирає на себе шірсть тваринки

• Продавець  FlashShop

Добрий день, Анно! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Жанна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій

Чудова іграшка, брали для собаки він від неї взахваті . Класно що є зарядка

Переваги:
    Зарядка

• Татьяна С***
    Відгук від покупця. Продавець: ChakBanan. Колір: Рожевий

Кіт спочатку від перляку чуть не вмер. М'ячик дуже швидко рухається, світиться і джизчіть. Але потім оговтався та почав гратися. Так шо котик зараз в захваті!!!

• Продавець  ChakBanan

Дякуємо Вам за відгук!

• Владислав
    Відгук від покупця. Продавець: P-s Pro. Колір: Рожевий

Цікава іграшка але на любителя ,одна кішка майже не проявляє інтересу а інша любить спостерігати і слідкувати ,ходить за нею коли перекотиться в іншу кімнату ,а коли воно саме виключається біжить до неї мурчить а потім до мене і просить щоб включив і далі за нею бігає і спостерігає

Переваги:
    саме розважає кицю ,саме вимикається ,заряджається а не на батарейках,світиться
    Недоліки:
    іноді доводиться шукати куди воно закотилося
  • Наталія М***
    Відгук від покупця. Продавець: Pro Stories. Колір: Бірюзовий

Усе справне, тримає заряд нормально. Вислали швидко. Наразі усім задоволена

Переваги:
    Все як в описі
    Недоліки:
    Немає. Киця більше спостерігає, ніж грається :)
  • Влад Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Kormud. Колір: Блакитний

Кошке нравится, я с ней согласен

• Катерина Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Semdem. Колір: Блакитний

Кошеня дуже полюбило цей мʼячик. Спочатку лякалося, бо мʼячик постійно «нападав», але потім звикло і гралося постійно навіть з не увімкненим.
    Дуже подобається, що мʼячик ніде не застрягає, а рівномірно котиться по всій квартирі, і часто котиться в сторону самого кошеняти))
    Мʼячик досить тихий, але в момент сильної вібрації (типу підстрибування і розгону) трохи голосніше.
    Після увімкнення працює досить недовго, хвилин 5, потім вимикається.

• Максим
    Відгук від покупця. Продавець: Semdem. Колір: Блакитний

М’ячик топ! Кіт у захваті. Він спочатку спостерігає за ним коли він крутиться, а коли він відключається то кіт починає з ним гратися.

• Фоменко Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Semdem. Колір: Блакитний

Крутий м'ячик , але кицька трохи лякається, коту зайшло, с часом мені здається звикне

• Ковпоша І***
    Відгук від покупця. Продавець: MasterPrice. Колір: Синій

Класний м'ячик, киця вже три дні грається, мені і самій дивитись прикольно дійсно сам катається))) Якщо ваш улюбленець любить полювання і дражнилки, йому сподобається м'ячик))
    Правда трохи малуватий розмір, то під деякі меблі закочується.
    До речі, обов'язково читайте інструкцію, перш ніж писати негативні відгуки або сваритись із продавцем. Є два режими.

Переваги:
    Дуже цікава забавка
    Недоліки:
    Не дуже місткий акумулятор, швидко розряджається
  • Даниил К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій

стала настоящей находкой для моего кота! мяч держит его внимание на протяжении долгого времени. Кот увлечённо бегает за ним

• Богдан Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Ariva Market. Колір: Бірюзовий

М'яч замінили — кота не відірвати, іграшка вогонь!

Продавець, як і обіцяв, дуже швидко прислав новий м'ячик на заміну бракованому. Цей працює просто ідеально! Заряджається швидко, тримає заряд довго, від дотику прокидається сам, як і заявлено в описі.

​Для власників активних котиків — це просто спасіння. М'яч сам змінює траєкторію, оминає перешкоди, крутиться, світиться. Особливо рятує, коли треба відволікти пухнастика, поки ти зайнята справами. Тепер однозначно рекомендую і товар, і продавця за чудовий сервіс!

Переваги:
    Приємне силіконове покриття, м'яч не гримить на всю квартиру, коли врізається в меблі чи котиться по ламінату.
    Сервіс продавя:Без проблем і зайвих питань замінили бракований товар на повністю робочий.
    • Продавець  Ariva Market

Доброго дня!

Щиро дякуємо Вам за такий детальний відгук та теплі слова
      Нам дуже приємно, що після заміни товар повністю виправдав Ваші очікування, а котик залишився задоволений новою іграшкою

Ще раз перепрошуємо за ситуацію із заводським браком та дякуємо за розуміння. Ми завжди стараємось максимально швидко вирішувати подібні питання для комфорту наших клієнтів.

Бажаємо Вашому улюбленцю веселих ігор та будемо раді бачити Ваші нові замовлення

• Олег З***

Всё ок. Кошкам нравиться

• Максим
    Відгук від покупця. Продавець: GM Firm. Колір: Рожевий

Супер! Котикам дуже подобається

• Виктор М***
    Відгук від покупця. Продавець: UA National Group. Колір: Рожевий

Кулька коту сподобалася. Заряд трима довго. Котик задоволений.

• Продавець  Mast Ukraine

Дякуємо за відгук! Раді, що котику сподобалося.

• Татьяна М***
    Відгук від покупця. Продавець: UA National Group. Колір: Рожевий

Придбала для подарунку кота родичів. Кіт дуже задоволений, грається, відчуває себе мисливцем, стрибає та носиться за мячиком по всієї квартирі. Приємно було відчувати, що подарунок сподобався як коту , та і господарю. Замовляю ще раз для кота мого сина. Дякую за товар.

Переваги:
    Уважне ставлення продавця до покупця, товар приїхав в межах інформаційноі довідки продавця, вчасно.
    Недоліки:
    Поки не має
    • Продавець  Mast Ukraine

Дякуємо за ваш відгук!
      Нам дуже приємно, що іграшка сподобалася котику та подарунок приніс стільки радості.
      Окрема подяка за вашу рекомендацію та теплі слова про роботу нашого магазину.

• Наталья К***
    Відгук від покупця. Продавець: Clocktok. Колір: Блакитний

Коти в захваті. Дуже стара кішка гралась.

• Сергій Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Vegaz. Колір: Блакитний

Прикольный мячик за свои деньги, еще и мяч з бубенчиком внутри подарили. Одному коту на них все равно (10 лет), разве что понаблюдать. Второму (8 лет), они интересные, особенно подарочный почему-то. Ну тут кошачья логика, покупаешь им домик, а они выбирают пакеты/ коробки, вот и тут такая история

Переваги:
    Интересный, зарядка, дешевый, тихий, подарок положили
    Недоліки:
    Слабо держит заряд, но мы об этом знали, так что ничего такого
  • Любов П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій

Прикольна іграшка. Котику дуже подобається спостерігати як за цим м'ячиком бігає моя дитина

• Евгений Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий

справжній порятунок для моєї кішки, коли я на роботі! Рожевий CatToy 1 Pink виявився міцним та дуже розумним. Він самостійно змінює траєкторію, не застрягає під меблями. Кішка грається годинами

• Катерина П***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір: Блакитний

Класна іграшка.

• Продавець  FlashShop

Добрий день! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Людмила П***
    Відгук від покупця. Продавець: JAST-TIM. Колір: Блакитний

М'ячики класні. Все працює

Переваги:
    Крутиться, бігає
    Недоліки:
    Шумно крутиться на місці і мало котиться. Кіт спочатку довго придивлявся, а потім все ж оцінив. Для лякливих котиків краще не брати: можуть боятися