Картка Rozetka

Відгуки покупців про Прапоршток з прапором України Тримач для прапора Фасадний флагшток Комплект флагшток регульований та прапор України габардин 140х90 Kayfovo FUA-1

Оцінка користувачів 4.57/5
  • Дмитро Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Дуже задоволений покупкою, рекомендую всім, хто хоче гідно оформити свій дім до свят або на постійній основі!

• Продавець  Lemeshop

• Олег В***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Дуже крутий прапор! Пілотний якісний матеріал. Замовляйте, бо інших таких на всій розетці не знайшов.

Переваги:
    Якість
    • Продавець  Lemeshop

Шановний Олег, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару)

• Роман П***

Флагшток зігнуло, прапора порвало

• Олег П***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Дуже сподобався комплект, для монтажу все є. Флагшток зручний можна змінювати довжину під прапора є 2 підшипника які не дають прапору згорнутися і звісно сам прапор габаритний дуже якісний по матеріалу нагадує як в дорогих палатках.

Переваги:
    Якість та краса
  • Лія В***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Все чудово, швидко відправили, висока якість.

Переваги:
    Гарна якість, надійна констукція
  • Юрій Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Флагшток і кріплення надійні, прапор якісний. З монтажем проблем не виникло.

Переваги:
    Дали ще один прапор в подарунок
    Недоліки:
    Не знайшов.
  • Євген К***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop

Гарна якість, зручно збирається.

Переваги:
    Замовив, проплатив, отримав.
    Недоліки:
    Неиає