Відгуки покупців про Краплі Мега Стоп ProVET для котів до 4 кг, 4 піп*0,5 мл краплі від бліх, кліщів і глистів

Оцінка користувачів 4.28/5
на основі 163 відгуки
  • Людмила М***
    Відгук від покупця. Продавець: ShopNemo

Краплі дієві.

• Ольга Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Добре допомагає) вже неодноразово використовуємо, наш кіт переносе непогано, перший день трохи в'ялий, але потім все добре, гуляє повесні, годується дома, взимку спить дома з нами на дивані, блох немає)

Переваги:
    Недорого та дійсно
  • Ольга К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Добрі каплі, завжди ними користуюсь, виводить всі паразити, зручно, капнув на холку і все.

Переваги:
    Не має побічних ефектів
    Недоліки:
    Не має
  • Ольга К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Беру для котенят, користуюся вже 2 рік, не підводили, блох не має, капаю їм раз на 3 місяці. Подобається те, що відразу лікують від усіх паразитів.

Переваги:
    Каплі на холку, зручно в використанні
    Недоліки:
    Не має
  • Неля М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Не допомогло не одному хвостику,як чухалися так і чухаються від бліх,буду замовляти більш надійний

Переваги:
    Недоліки:
    Не ефективний,нажаль
  • Анна Ф***

Товар сподобався, ефективний.

• Анна Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Користуємося давно, задачу виконує.

• Олена П***
    Відгук від покупця. Продавець: ZFD

Товар прийшов вчасно. Дякую! Рекомендую продавця.

• Юлія Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

На деяких моїх котах працює відмінно!
    А деякі не сприймають діючу речовину....беру їм панацею...

Переваги:
    Дієвий засіб
    Недоліки:
    Багато в ампулі..коти не витримують довготривалого процесу
  • Ірина Д***

Каплі чудові!!
    Шановна розетка, не знаю прочитаєте ви це чи ні, але припиніть просити підписи на чеку при отриманні?? Я вже не буду писати про те, що в мене стоїть помітка не друкувати чеки, на які ніхто не зважає!

• Валерія

Я такого ніде не зустрічала, може то пошта просить

• Светлана Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Товар действенный. Отлично справляется со своей задачей. Нет ни блох ни гельминтов.

Переваги:
    Кошка отлично переносит.
    Недоліки:
    Не имеет.
  • Галина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Краплі дієві. Використовую для котиків та собак не вперше. Завжди гарний результат.

• Анастасія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гарні каплі,добре справляються зі своєю задачею.
    Через сутки блохоферми немає)

Переваги:
    Доступна ціна
    Кількість в упаковці якщо у вас більше одного кота то це топ.
  • Татьяна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: ShopNemo

Абсолютно не дієві краплі!!!

Переваги:
    Недоліки:
    Краплі не працюють
  • Максим К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Ідеально відганяють всіх бліх та кліщів. Моїм котам допомагають вже більше року

• Олена П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хороший дієвий комплексний засіб для профілактики від паразитів, використовуємо постійно для обробки нашої кішки, вага у неї не дотягує до 4кг, як не корми) Переносить краплі чудово, немає ніяких побічних реакцій та алергій в місці нанесення. Рекомендую

Переваги:
    Дієвий, ціна
    Недоліки:
    Для нас немає
  • Максим М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гарний препарат від бліх для котів масою до 4 кг. Користувались цим дозуванням коли улюбленці були ще легенькі. Зручно використовувати, швидко діють. Капаєм раз в три місяці. Дякую за товар

Переваги:
    Дієві
    Недоліки:
    Головне, щоб коти його не злизували одне з одного
  • Олеся
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Нормальні краплі. Купували вже декілька разів, наша кішка в квартирі постійно, нам підійшли. Переносить вона абсолютно нормально.

• Олексій Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Від бліх чудово підходить. Якщо для боротьби з кліщами- треба інші краплі,більш широкого спектру. Для тих у кого тваринки хатні, чудово підійде.

Переваги:
    Ціна. Дієвий від бліх.
    Недоліки:
    Для боротьби з кліщами-підбирайте інші.
  • Дмитрий Г***

В новой упаковке подделка ,результата ноль. Раньше были очень хорошие

Переваги:
    Воспоминания
    Недоліки:
    Результата ноль , подделка в новой упаковке

Добрий день. Дякуємо за відгук.
      Гарного дня!

• Світлана К***

Зовсім не подіяли

Недоліки:
    Схоже, що підробка

Доброго дня!
      Дякуємо за звернення.
      Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.

Добрий день! Передали Вашу скаргу на виробництво для розгляду. Гарного дня!

• Олександра Л***

Препарат дієвий

• Наталія Д***

Гарний препарат, рекомендую.

Переваги:
    Легко та безпечно використовувати,наш кусає та дряпається коли в рота таблетку запихають, відсутній неприємний запах, як у інших виробників, а також ціна.
    Недоліки:
    Не виявили, наш кіт переніс без проблем.
  • Владимир З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Прокапал котят около 600 грамм весом (по 1/2 тюбика каждому) и кошку 2024-09-20. Через 2 дня ни одной блохи. Животные вели себя как обычно, никаких побочных эффектов. Сегодня (то есть через 3 недели) на котёнке обнаружил 1 блоху. Считаю, что это великолепный результат.

Переваги:
    Работает
  • Наталья Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Не рекомендую до покупки!
    Обробили 2х кішок краплями, через декілька годин обом стало погано. Розширені зрачки, погана координація в просторі, слабкість. Терміново повезли до ветеринара, кололи уколи.

Переваги:
    Нуль
    Недоліки:
    У котів погана реакція організму на краплі
    • Максим

Бо треба дивитись шоб вони не злизували препарат одне з одного.

• Інна Г***

Краплі зі своєю задачею справляються на 100%

Доброго дня! Дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникнуть питання, будь ласка, звертайтесь! Бажаємо Вам гарного дня!

• Аркадий Ж***

Все добре

• Ольга М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Покупаю регулярно, действует, кот переносит хорошо, в первый день немного вялый, но без особых проблем, когда акция вообще приятно)

Переваги:
    Успела до повышения цен

• Олена Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хороші каплі за хорошу ціну

Переваги:
    Багатофункціональні
    Недоліки:
    Все добре

• Ірина А***

Блох нет. Хороший препарат

Доброго дня! Нам дуже приємно знати, що продукція бренду PROVET змогла подарувати вам трохи приємних вражень. Із задоволенням будемо радувати вас і надалі!

• Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Доповнюю відгук. Після 2-х разового використання результату нуль зовсім. На коробці намальовано проти кліщів(обман продавця),то виявляється не ті кліщі,а підшкірні. Проти бліх-теж ні,як бігали,так і бігають.

Недоліки:
    Ефективність нульова

Доброго дня! Дякуємо за відгук. Препарат Мегастоп для собак згідно листівки-вкладки не призначений проти паразитиформного кліща (іксодового, або як його ще називають лісовий). Препарат МЕГАСТОП застосовують у боротьбі проти бліх, волосоїдів, акариформних кліщів (демодекоз, саркоптоз, нотоедроз) та профілактика дирофіляріозу. З метою попередження укусу такого кліща слід застосовувати краплі ПРОФІЛАЙН чи ІНСЕКТОСТОП згідно з вагою тварини. Якщо у Вас залишилися питання, будемо раді відповісти. Бажаємо гарного дня! Бажаємо Вам гарного дня!

• Татьяна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Замовлення прибуло з деякою затримкою, коробка зм'ята, однак на цілісність товару це не вплинуло.

Переваги:
    "Діти" оброблені , щасливі, а їх 10. Чекаю, щоб порівняти ефективність з "Адвокат", але вже дуже хочеться купити ще (про запас)
    Недоліки:
    Ввдсутні

• Юлия К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Маю котика алергіка. Брала для нього фселафорт, для інших Мегастоп. Спробувала дати алергіку, бо прийшов час профілактики, а селафорту не було. Все добре.

Переваги:

Добрий день! Дякуємо за довіру та вибір бренду PROVET! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені. Якщо у Вас виникнуть питання, будь ласка, звертайтеся! Бажаємо Вам гарного дня!

• Сергей Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Котику стало плохо сразу обратился к ветеринару

Переваги:
    Нету
    Недоліки:
    Яд

Добрий день! Дякуємо за Ваш коментар. Комплексний препарат краплі Мегастоп пройшов державну реєстрацію та обов'язкову процедуру клінічних випробувань. Ефективність препарату доведена та підтверджена в ході досліджень. ТМ PROVET представляє на ринок ветеринарних препаратів лише зареєстровані засоби. Для отримання відповідної реєстраціїї ветеринарного препарату необхідно пройти низку випробувань, щодо якості, ефективності та безпечності в сертифікованих установах. Краплі від бліх МЕГАСТОП мають точковий характер нанесення на шкіру, а саме у місця недоступні для злизування (від ділянки холки та вздовж хребта). Таким чином отримаємо кращий захист тварини та забезпечуємо потрапляння невеликої кількості діючої речовини на окрему ділянку шкіри, що знижує подразнюючий ефект від препарату. Всі ветеринарні препарати, особливо інсектоакарицидного походження, мають індивідуальний вплив на кожну тварину. При використанні обов’язково треба звертати увагу на дозування препарату в залежності від ваги Вашого улюбленця. Сподіваємося, що інформація вище була корисною для Вас. Якщо у Вас залишилися питання, будемо раді відповісти. Бажаємо гарного дня!

• Олена С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Моїм двом кішкам допоміг від бліх, реакцій не було, перенесли добре. Обидві кішки нестерилізовані, домашні, 10 та 16 років.

Доброго дня! Нам дуже приємно читати такі відгуки. Ми дійсно цінуємо кожного клієнта і їх улюбленців, тому докладаємо максимально зусиль, щоб створювати препарати, які залишають лише приємні враження. Дякуємо, що помічаєте і відзначаєте!

• Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Коробка прийшла зовсім інша. Наче по параметрам до 4 кг, але все одно не приємно. Хоть би замотали в пупирку якусь-прийшло без нічого,а ампули випадають з коробки; дивує як вони нічого не загубили. Купувала для вуличних котів проти кліща,поки не зрозуміло,чи спрацює.

Переваги:
    Не зрозуміло
    Недоліки:
    Пакування погане

Добрий день. Щодо якості пакування, це питання до магазину, а от щодо вигляду коробки, способу застосування та ви можете звертатися до виробника на його сайті. Звертаємо Вашу увагу, що препарат активний проти коростяних та демодекозних кліщів, а не проти іксодових кліщів.
      Гарного дня!