Відгуки покупців про Щітка кутова для котів чесалка для хутра кота BRS Grey MIX

Оцінка користувачів 5/5
  • Олександра Т***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Сірий

Добрий день, доставка була швидкою, кішці сподобалося

• Олег Л***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Сірий

Дуже задоволений товаром. Якість прекрасна. Як і написано,кошача м'ята була в комплекті.

Переваги:
    Якісно за свою ціну
    Недоліки:
    Не виявив
    • Продавець  StarLight

• Максим Є***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Сірий

Замовлення відправили швидко. Якість товару чудове. Коти поступово звикають до щітки. Дякую!

• Юлія Н***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Сірий

Щітка хороша, коти чухаються.
    Дуже сподобалося що мʼятка була в комплекті, але…
    Щітку з мʼятою коти просто розносили, тому замочки не були на таке розраховані і щітка постійно злітала з кріплення, мʼята висипалася, коти дуріли
    Вся мʼята висипалася, щітка собі висить, коти чухаються
    Тому побажання -вдосконалити замочки, і бажано додати якусь рекомендацію на якій висоті її потрібно кріпити, бо з третього разу підібрали, а то все віддирали і переліплювали

Переваги:
    Хороша щітка, котам подобається, менше вовни на речах, добре тримається коли без мʼяти
    Недоліки:
    Замочок не втримує щітку на кріпленнях, коли всередині мʼята і в котів зʼявляється мета в житті- добути її, тому будете щодесять хвилин вставляти щітку назад і замітати мʼяту
    • Продавець  StarLight

• Петровская Д***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Сірий

Хороша щітка за свої гроші, але наш котик, на жаль, не дуже її зрозумів, чухається дуже рідко)
    У нього коротка шерсть, тому вона майже не залишається на щітці, можливо для котиків з довгою шерстю підійде більше.

Переваги:
    Ціна/якість
    Недоліки:
    Не помітила
    • Продавець  StarLight

• Инна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Сірий

Хороша щітка, зубчики якісні та м'які. Рекомендую!